sale970 108 Napisano Februar 21, 2012 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Hornet 600, TRK 251 Prijavi odgovor kao problematičan Samo znaj da tih 197,9 kmh nikad nećeš dostići. Ja maksimalno što sam uspeo bilo je 180 i neki km i preko toga nikako nije hteo, a sve sam pokušavao. verovatno si u pravu, a i nije mi baš toliko stalo da sa GPZ-om idem 200. Samo sam rad da proverim ima li blokada, mada mislim da je to odavno skinuto ako ih je bilo uopšte... brzine kojima ja vozim i na kojima se osećam ok su max 120-140 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 21, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Može može, samo mu treba prostora. Ovako je i kod mene, prve četri brzine ubrzava dobro i onda u petoj iznad 160km/h počne da popušta, za šestu već nema snage i samo je pitanje kako ćeš se izborit s vjetrom. Još moj nema ni oklope Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 206 Napisano Februar 21, 2012 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Možda može da predje 180 sa nestandarnim prensom ili na nekoj nizbrdici. A kad sam ja isprobavao imao je prostora od BG-NSa i pun gas i nikako nije hreo da predje 180 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 21, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li imao neke torbe, kofer, suvozača, nešto što je kvarilo aerodinamiku? Sa fabričkim prenosom na vrhuncu obrtaja, može da ide 220km/h, ali je to u praksi teško dostižno, pošto ga vjetar dosta usporava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale970 108 Napisano Februar 21, 2012 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Hornet 600, TRK 251 Prijavi odgovor kao problematičan Može može, samo mu treba prostora. Ovako je i kod mene, prve četri brzine ubrzava dobro i onda u petoj iznad 160km/h počne da popušta, za šestu već nema snage i samo je pitanje kako ćeš se izborit s vjetrom. Još moj nema ni oklope kod mene su satovi drugačiji, čisto sumnjam da može ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 206 Napisano Februar 21, 2012 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li imao neke torbe, kofer, suvozača, nešto što je kvarilo aerodinamiku? Sa fabričkim prenosom na vrhuncu obrtaja, može da ide 220km/h, ali je to u praksi teško dostižno, pošto ga vjetar dosta usporava. Samo ja na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Februar 21, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan e o tome ti pricam. kw su malte ne u svakoj sabracajnoj rayliciti. Ali svakako sve sto je manje kilovata napisano manja registracija cim on ide 160 to ima 60ks bez razmisljanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8556 Napisano Februar 22, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam morao da zamenim cajger 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale970 108 Napisano Februar 22, 2012 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Hornet 600, TRK 251 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam morao da zamenim cajger jel si ovo slikao u vožnji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 206 Napisano Februar 22, 2012 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan To mu slikala suvozačica 100%, zato nije mogao preko 260 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demos034 0 Napisano Septembar 6, 2012 U prolazu, 30 postova Lokacija: Bg, KG Motocikl: ex500 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i preko 190 ali vetar ubija katastrofa sve preko 120... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxtriceps 4 Napisano Septembar 10, 2022 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari ,od juče sam vlasnik lijepog primjerka gpz 500s,na motoru sve fino izgleda,samo mi oci para filter goriva bas je prljav sad dal je to glavni filter ne znam,ali izgleda kao i filter sto ide na skutere,sad bi to ja zamijenio posto sam dosta toga radio na svome skuteru.Ako je neko mijenjao ,molio bi da mi objasni ,dali se samo otkopcaju dva dovodi izmedju filtera ,stavi novi i to je to.Evo i koja slika.Lp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 302 Napisano Septembar 10, 2022 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Točno tako kako si sam napisao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7216 Napisano Septembar 10, 2022 Drug član, 3011 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Promeni taj filter, ali taj filter nije rešenje. Tu je rezervoar zreo za tretman i plastifikaciju. 90% problema koje ljudi imaju sa karburatorima su zapravo problem sa rezervoarom. Rešiš to i miran si, inače ulaziš u more problema... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16784 Napisano Septembar 10, 2022 Integrisan, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan GPZ500S fabricki nema filter goriva. Ovo je dodatno ubaceno. Moj rezervoar na GPZ-u je imao rdje, ali ja za 14 godina, po 5 meseci stajanja u garazi preko zime nisam imao jedan jedini problem sa karburatorom. Na slavini postoji sito i ono je eto bilo dovoljno da spreci vecinu cestica. Promeni filter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxtriceps 4 Napisano Septembar 10, 2022 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam promjenio filter,ali definitivno trebam rezervar očistiti.lp 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10489 Napisano Septembar 10, 2022 Hronični Motociklopata, 7324 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pa očisti ga, bar to nije neka nauka, skineš rezervoar, slavinu sa rezervoara, polegneš ga i sipaš malo benzina, promućkaš i izliješ đubre iz rezervoara, a nije na odmet i slavinu da očistiš kad je već dole, i onda ti se neće filter toliko prljati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxtriceps 4 Napisano Octobar 8, 2022 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozz drugari,desi mi se problem,motor je palio ekstra od kako je kod mene.Medjutim danas se desi jedna situacija mali od komšije se popeo na motor i kreno da ga upali stisnuo dugme za paljenje i da ga ne upali ja ključ izvadim.I posle ga kreno upalit i nece samo se čuje škljocanje i to je to,odvezao bi ga do majstora al sad nemam s čime.Ako neko zna sta bi moglo biti da mi kaze,hvala lijepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16784 Napisano Octobar 8, 2022 Integrisan, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, Zoxtriceps said: Pozz drugari,desi mi se problem,motor je palio ekstra od kako je kod mene.Medjutim danas se desi jedna situacija mali od komšije se popeo na motor i kreno da ga upali stisnuo dugme za paljenje i da ga ne upali ja ključ izvadim.I posle ga kreno upalit i nece samo se čuje škljocanje i to je to,odvezao bi ga do majstora al sad nemam s čime.Ako neko zna sta bi moglo biti da mi kaze,hvala lijepo Prazan akumulator. Proveri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxtriceps 4 Napisano Octobar 8, 2022 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Možda glupo pitam,može li se spojiti na auto pa pokušat upalit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16784 Napisano Octobar 8, 2022 Integrisan, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan 42 minutes ago, Zoxtriceps said: Možda glupo pitam,može li se spojiti na auto pa pokušat upalit Moze naravno. Ja sam ga tako palio nakon svake zime. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kawazzr500 222 Napisano Octobar 8, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Motorcyclist je napisao: Moze naravno. Ja sam ga tako palio nakon svake zime. A da ne zezne regler tako Promenio Octobar 8, 2022 član Kawazzr500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxtriceps 4 Napisano Octobar 9, 2022 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije do akumulatora,napunio sam ga. I dalje ista situacija,samo se čuje skljocanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16784 Napisano Octobar 9, 2022 Integrisan, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Zoxtriceps said: Nije do akumulatora,napunio sam ga. I dalje ista situacija,samo se čuje skljocanje Koliko je star akumulator, jel drzi napon? Moze biti relej. Nalazi se ispod sedista. Probaj ocistiti, ako nece moraces naci drugi, zameniti pa probati. Moze i da se testira unimetrom, valjda ce se javiti neko ko bolje zna. Trebalo bi da ima da se kupi na MOTO BIKE sajtu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21978 Napisano Octobar 9, 2022 Integrisan, 9491 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih rekao akumulator ili zalepio anlaser... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...