Mikka 431 Napisano April 4, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pijenje kafe u 08h i akcija ! Ekipa Cure, Balsa, Sale, Koma i ja, pravac ! hmmmm ma idemo negde !!! ;D Ka Zernjaninu Prva pauza, Koma se zarakijao nocas pa se leci corbom ! ;D Cure razmislja dal da proba kroz ribnjake !!! De sad ? Ok idemo u njive !!! ;D i na kraju ja Ali ! ;D ne padoh u blatu vec na suvom !!! Retard !!! ;D ;D ;D OK nije mu nista ! Pa malo pesak ! Koma, jos mu zuji u glavi od rakije !!! ;D Ja sa mini GS-om ;D i ajmp opet u nive !!! ;D ;D ;D Dobra stara ... i seljaka pitaj !!! ;D Morao je da ga utera u Dunav ! Deca se izigrala i umorila pa na ruckanje ! ;D Koma nas u medjuvremenu napustio jer juri na svadbu !!! ;D ;D ;D Riblja ! I posle mukom i trudom zasluzenog rucka, iznenadjenje ! Sale pokupio KLIN !!! Pa kod vulkanizera u Pancevu Evo ga !!! Bleja dok majstor izlepi gumu... Gotovo, idemo.... U Pancevu !!! Da li neko zna nesto o ovom dogadjaju ?? I jos jedna kafica u Smederevu ! I napokon kuca ! uhhhh ! A tamo blizanac ! Minino sluzbeno vozilo ! ;D Sorry ! nemam snage da malo vise pisem, premoren ko pas ! ne planiran mali djur od 300km od toga 40% offroad-a. Nastavak sutra sa Fruske gore, jurimo Komu !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 4, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Koma ! ;D http://www.youtube.com/watch?v=HK5mdR7TV7Y Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 4, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Do 00 !!!!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano April 4, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Do 00 !!!!!! ;D ;D ;D Mina , znam sta ti se mota po glavi , ni ne pomisljaj . Ustvari mozes ....samo zajasi TA . Jako mi je cudno sto je Sale fasovao ekser u gumi , obicno to Balsha pokupi pre svih . Mikko sretan ti bio blatnjavi pad , srecom da mlada nije krenula na voznju . Cure , gde je bre muzika ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 4, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Do 00 !!!!!! ;D ;D ;D Mina , znam sta ti se mota po glavi , ni ne pomisljaj . Ustvari mozes ....samo zajasi TA . Cure , gde je bre muzika ??? Ma lamela Mikula...jahacu ga al po gradu ;D A Komandante stvarno kako to bre da nema muzike ! Ili to zato shto nije bilo Mikulanca da te podrzi u pevanju ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 4, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Do 00 !!!!!! ;D ;D ;D Mina , znam sta ti se mota po glavi , ni ne pomisljaj . Ustvari mozes ....samo zajasi TA . Jako mi je cudno sto je Sale fasovao ekser u gumi , obicno to Balsha pokupi pre svih . Mikko sretan ti bio blatnjavi pad , srecom da mlada nije krenula na voznju . Cure , gde je bre muzika ??? Hihi ! sretan !!! Pa morao sam da ga krstim !!! ;D ;D ;D AAaaaaa ti si zaboravio da je Balsa pokupio 3 komada prosli vikend ! ;D i ispunio kvotu za ovu nedelju ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano April 4, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna foto prica za uzivanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano April 4, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Vi znate da uzivate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano April 4, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mikko, podmazujes li lanac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cure011 0 Napisano April 5, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan [quote author=Mina link=topic=33664.msg490052#msg490052 date=123887335 Cure , gde je bre muzika ??? Ma naviko sam na duet-nisam imao podrsku ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 5, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Miko lepo ti ja rekoh... nista R... samo da se ublatnjavis ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 5, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan lepa prasnjava voznja kao i uvek,a prosao si i vatreno krstenje. Kojom brzinom obicno vozite po tim njivskim putevima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano April 5, 2009 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan sjajna tura, super fotke.. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 6, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan @Abdullah100k A kad ces ti da oteras AT malo u blato ?? ;D @motoras Paaa od 1km/h pa koliko dozvoljava teren !!! ;D ;D ;D nemam pojma, u jednom momentu smo isli i do 130 po zemlji, sobzirom da nemamo krampone i to je previse ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano April 6, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan @Abdullah100k A kad ces ti da oteras AT malo u blato ?? ;D @motoras Paaa od 1km/h pa koliko dozvoljava teren !!! ;D ;D ;D nemam pojma, u jednom momentu smo isli i do 130 po zemlji, sobzirom da nemamo krampone i to je previse ! Mikko nemoj da odajes tajne , sledece nedelje ocekujte pandure sa radarom u kukuruzu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 6, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan @Abdullah100k A kad ces ti da oteras AT malo u blato ?? ;D @motoras Paaa od 1km/h pa koliko dozvoljava teren !!! ;D ;D ;D nemam pojma, u jednom momentu smo isli i do 130 po zemlji, sobzirom da nemamo krampone i to je previse ! Mikko nemoj da odajes tajne , sledece nedelje ocekujte pandure sa radarom u kukuruzu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano April 7, 2009 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Do OO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 8, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan @Abdullah100k A kad ces ti da oteras AT malo u blato ?? ;D Kad got me pozovete mada... meni je AT redovno pokriven tankim slojem Moshtanickog blata, to mu sluzi kao zastita od UV zracenja, oce da se kvari kad je cist ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 607 Napisano April 11, 2009 Drug član, 1367 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan i ajmp opet u nive !!! ;D ;D ;D A gdje je video sa ovog puta???? ;D Lijepe fotke, imate dobru ekipu. Ja uglavnom soliram, slabo moji drugari imaju interesa za prašinarenje Evo jedna prigodna: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 12, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan i ajmp opet u nive !!! ;D ;D ;D A gdje je video sa ovog puta???? ;D jes pa da se smejete !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...