drugabrzina 0 Napisano Octobar 17, 2006 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zadar i Zagreb,Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je novi model TRI OVAL DUAL(sa dva izlaza) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Octobar 17, 2006 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Baš je lepo i sa ukusom odradjen DUAL deo. Skroz je sexy i svidja mi se sve osim, što neko reèe, one šljašteæe nalepnice... kad bi malo manje bila šarena ili ... crno-bela, crno-sivo-bela... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Octobar 17, 2006 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Baš je lepo i sa ukusom odradjen DUAL deo. Skroz je sexy i svidja mi se sve osim' date=' što neko reèe, one šljašteæe nalepnice... kad bi malo manje bila šarena ili ... crno-bela, crno-sivo-bela...[/quote'] I da ima manje slova u nazivu.. po meni je dovoljno samo Serdarevic.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Octobar 17, 2006 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan interesantno. daj neku sliku od pozadi, gde su izlazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bax_89 0 Napisano Octobar 17, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan Boga mi....Jel ovo domaca proizvodnja??? Kolika je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drugabrzina 0 Napisano Octobar 18, 2006 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zadar i Zagreb,Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Naljepnica vam se cini velika zbog duzine lonca jer taj lonac je za Suzuki K-5. Proizvodimo za sad samo u ful titn verziji i ona kosta 350 Eur.bice i u inox verziji dok ne otkrijemo di mozemo nabavit inox za plasticnu deformaciju jer imamo malih problema kod izvlacenja ulaznih i izlaznih cepova ali i to ce biti uskoro rijeseno pa bi inox kostao oko 250 Eur. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 966 Napisano Octobar 18, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Alal vera...krecu srbi u osvajanje moto opreme i proizvoda...ne znam ko rece...meni isto samo Serdarevic zvuci ok, ali akovec mora r tech ozbacite bilo kakve druge natpise. Sto rece neko Ljudi se vezuju za naziv, formu, boju logoa, pa zato treba da im pomognemo da zapamte. Ja o tome isto moram da vodim racuna kod potkapa a imam 10000 ideja, logo jednostavno mora da ostane isti. Check out www.bgonline.co.yu/potkape.htm Ne znam, skinite WRC , meni se licno ne svidja. Mnogo pisanija. Inace izgleda fenomenalno:):) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Octobar 18, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Jos kad bi mogao da stavis zvuk, pa da se cuje, bilo bi super Baj d vej, Izgleda vrlo dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Octobar 23, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Da se ne lazemo izgleda lepo sa slike. Kazi mi jel pravite samo protocne idzuve ili pravite i sa prigusivacima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drugabrzina 0 Napisano Octobar 24, 2006 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zadar i Zagreb,Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Majstore po tvojoj zelji danas cu vam stavit slike posebno izlaz,ulaz,perforaciju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drugabrzina 0 Napisano Octobar 24, 2006 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zadar i Zagreb,Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je novi model TRI OVAL DUAL(sa dva izlaza) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drugabrzina 0 Napisano Octobar 24, 2006 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zadar i Zagreb,Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je novi model TRI OVAL DUAL(sa dva izlaza) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max 1 Napisano Decembar 18, 2006 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi Becej Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, odlicno izgleda. Deluje vrlo kvalitetno, jako dobra zavrsna obrada. Jedinu zamerku bi stavio na natpis, presaren je. Sta mislite o ispisivanju peskiranjem ili laserom, mnogo bi bolje delovao, ostavljao bi jos jaci utisak! :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...