krle 0 Napisano Mart 31, 2009 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd -Dorcol Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je GPZ 500S,akomulator je bio los,preko zime sam palio na gurku medjutim poslednje palenje nije hteo ni na gurku,skinem akomulator odnesem u RELI auto u Dimitrija Tucovica ljudi ga napune ali ne drzi opterecenje ili tako nesto kazu gotov je,kupim nov akomulator odnesem kod njih (RELI auto) da ga formiraju,ljudi zavrse uzmem akomulator stavim ga na motor kad ono NISTA nema kontakt kao da nema akomulator,proveravao sam zice,osigurace one koji stoje iznad akomulatora sve izgleda OK ali kada ga stavim na kontakt NISTA nema stuje.Molim za neki savet iz prve ruke da li je u pitanju neka glupost ili mora kod elektricara. Hvala unapred ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Mart 31, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan i meni je to radio iako sam imao nov akumulator. ukljucim kontakt, nista! pritisnem dugme, nista! ali ja sam ga samo izvadio, promuckao, vratio, pritegao one srafove sto drze one zice(+ i -) i proradio je odjednom... izgleda da nije nesto lepo lezalo. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8667 Napisano Mart 31, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan najverovatnije nije dobar kontakt, proveri sve jos jednom polako hladne glave, ne zuri, mozes nesto da ukenjas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Mart 31, 2009 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj muckati ali u svakom slucaju proveri kontakte,malo pritegni i pogledaj masu tj - gde ide na masinu dali je dobar kontakt.Ako nije to a nisu ni osiguraci, postoji mogucnost da je kontakt brava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krle 0 Napisano Mart 31, 2009 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd -Dorcol Prijavi odgovor kao problematičan Proveravao sam kontakte,malo ga i muckao jedino masa ako nije dobro povezana mada sam predhodni akomulator skidao vise puta i vracao bez problema e sad ako je kontakt brava jbg.Kako to da proverim ( kontakt bravu) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...