street triple 105 Napisano Mart 30, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem TomTom Rider navigaciju za motore. Nova i NE korištena, donešena iz Nemacke. TomTom može da se pohvali izuzetno brzim procesorima i veoma inteligentim programima. O kvalitetu uredjaja ne moram pisati, treba pogledati testove . . . U pakovanju se nalazi jedna originalna kartica sa detaljnom kartom Nemačke, Austrije i Švajcarske. Druga kartica od 2 GB koju ja dajem uz uredjaj poseduje sledeće karte: - kompletna zapadna Evropa (najnovije karte) - Istočna Evropa - Istočna Evropa II Na kartici od 2 GB se nalaze sve karte koje postoje za pomenuti uredjaj (sem Americkog, Africkog i Australijskog kontinenta). Karte zapadne Evrope su neopisivo tačne i precizne (kompletna Evropa je spojena u jednu kartu, što je veoma bitno !). Karte naših prostora se nalaze na kartama istočne evrope, znači tu je i "bivša juga". Karte istočne Evrope su u takozvanoj "Beta-verziji" i nisu baš najpreciznije. Karte istočne Evrope II su za neke delove preciznije uradjene, ja sam ih koristio bez problema na prostoru "bivše Juge". Moji prohtevi nisu veliki u tom smislu da me navigacija mora odvesti do kućnog broja (kao karta zapadne Evrope), bitno mi je da me odvede u pravu ulicu, broj znam i sam da vidim i pronadjem. Cena 380,- eura Tel za kontakt 063 / 515 308 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bozo 3 Napisano Mart 30, 2009 U prolazu, 40 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: SUZUKI V-STROM 1000 ; honda x8rs Prijavi odgovor kao problematičan Ima li stara yuga na karti koja je cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Mart 30, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan TomTom sa svim nosacima koji se nalaze u pakovanju . . . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Mart 30, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan TomTom sa BLUETOOTH kompletom za kacigu ili drugo . . . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Mart 30, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan TomTom sa svim kablovima: punjacem (220V), kablom za stalno napajanje na motoru, USB kabel, dodatne slusalice sa mikrofonom itd . . . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Mart 30, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Torbica i "krpica" za ciscenje monitora . . . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Mart 30, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan TomTom sa svim uputstvima i CD-om . . . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Mart 31, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan TomTom jeste vadjen iz kutije i upaljen, ali nikada nije bio korišten niti su nosači bili montirani. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano April 1, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan TomTom je naravno vodootporan, pravljen je za upotrebu na motorima . . . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano April 5, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano April 6, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan 3 3 0 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano April 18, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano April 19, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam napisao gore, naigacija je NOVA i NE KORISTENA . . . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6434 Napisano April 19, 2009 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ta navigacija je po meni bolja od Garminovog Zuma, pogotovu za tako bagatelnu cenu, ali nazalost nedostatak detaljnih karti naseg podrucja cine svoje.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Karte za nase podrucje koje su na kartici Tom-Toma su sasvim zadovoljavajuce, nikada se jos nije desilo da me nije odveo tamo gde sam hteo. Poseduje kompletne, izuzetno precizne karte Evrope. Procesor u TomTom-u je izuzetno brz i precizan, govorne komande su i na nasem jeziku. Poseduje mali milion opcija koje je moguce namestiti. Izuzetno je jednostavan za rukovanje, u meniju se vrlo lako snalazi onaj koji ga koristi. Sasvim jednostavno i sigurno rukovanje cak i sa rukavicama na rukama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano April 22, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Cajo, posedujem TomTom navigacije vec godinama. Veoma ih dobro poznajem, i zato mogu da kazem da je to vrh medju navigacionim uredjajima. Sve ovo sto kazem i pisem moze da se dokaze i mnogobrojnim testovima, u kojima se jasno vidi sta je najbolje. Vec cetvrtu godinu uzastopno je TomTom u nemackom MOTORRAD-u proglasen za najbolju navigaciju koja postoji za motore. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...