samposebi 1 Napisano Mart 29, 2009 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borca Prijavi odgovor kao problematičan Pocetnik sam i molim iskusnije da mi odgovore, na pitanje iz naslova. Naravno, jasno mi je da ovakav motor nije dirty bike, ali da li se stavljanjem drugacijih guma moze dobiti dobar i off road i comuting motor. Sta uopste mislite o ovom motoru, sta mu je prvenstvena namena i koje su mu mane. Jedan mi je bas zapao za oko. Hvala na odgovorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Mart 30, 2009 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Namena mu je da se zabavljas po krivinama,jako je dobar,ja nisam uzeo X-a samo zato sto je R bolji van asfalta a ja avolim da sidjem malo sa asfalta.Sigurno da moze da se koristi i off road sa drugim gumama(upotrebljiviji je sigurno barem od nekog streetera ili turinga za off road).Ako kupujes gledaj da kupis model od 2006. zbog malo drugacije prednje viljuske(stapova)-deo gde su srafovi za osovinu tocka-drugacije je konstruisan taj deo jer kod prethodnih zna da se pojavi tanka pukotina(crtica) izmedju srafova-sve zavisi od eksploatacije,ako kupujes pre 2006. obrati paznju na taj deo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nightrider 0 Napisano Mart 30, 2009 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan cestovna guma-može se vozit asfalt i jako utaban šoder-suha šuma bez uzbrdo nizbrdo enduro guma- može se po asfaltu po bilo kakvom šoderu,kamenju,suhoj šumi uzbrdo nizbrdo cross guma-moš vozit blato do koljena-vrlo ograničene po mokrom asfaltu-a i suhom asfaltu. na x- su felge za cestovni profil gume odnosno najvjerojatnije da nečeš moč nač enduro-cross gume za felge na x-u raspitaj se. motor se čini nepolomljiv i konkurentan ostalim brandovima XT660X vs LC4620 vs DR400 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6390 Napisano Mart 30, 2009 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad ovi ostali nisu dobro startovali, ne moze da bude startiji od KTM-a pa da ga 'ebes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nightrider 0 Napisano Mart 30, 2009 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad ovi ostali nisu dobro startovali, ne moze da bude startiji od KTM-a pa da ga 'ebes u svakom slučaju za razliku u cjeni izmedju yamahe i ktm-ktm bi trebao pojest yamahu u bilo kojem trenutku- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
frane 0 Napisano Mart 30, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Split- HR Prijavi odgovor kao problematičan Največi problem na XTRu je 180kg i grane šta ide ispod motora pa ih ostaviš na prvoj stepenici, tu pomogne engine guard, ali opet dosta snizi motor. XTR po pitanju snage se ne može mjeriti s lc4, vozio sam oba. To je kvalitetan motor, za teži off road poprilično ne sposoban osim makadama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3057 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Da li je Yamaha xtx 660 2004-2008 dobra za off road Pocetnik sam i molim iskusnije da mi odgovore, na pitanje iz naslova. Naravno, jasno mi je da ovakav motor nije dirty bike, ali da li se stavljanjem drugacijih guma moze dobiti dobar i off road i comuting motor. Sta uopste mislite o ovom motoru, sta mu je prvenstvena namena i koje su mu mane. Jedan mi je bas zapao za oko. Hvala na odgovorima. XTX nije dobar za off-road. Ali dok je tvrdo i utabano (zemljani putevi) mozes planinu uzduz i popreko da predjes... Ako bas hoces off-road bolje uzmi XTR ili kupi jos komplet tockova sa enduro gumama i diskovima za brzu zamenu ;D Motor je odlican, a prvenstvena namena mu je brzo provlacenje kroz gradske guzve. Mane su individualne. Sta nekom smeta, drugom odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Mart 31, 2009 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan uzeo sam sad na sajmu X i mogu preneti samo najbolja iskustva nisam neki vrsni vozac niti imam preveliko iskustvo sa vecim motorima ali ovo je do jaja zanimljiv motor lagan za voznju i kad ga vozish imas utiska ko da terash BMX jeste malo tezi... ali to nije problem sve dok ne krenes da padnes ili padnes vidjao sam da se prodaju setovi offroad guma i felni pa ih samo namontirash na X... ali ako ces vec to da radis uzmi odma R cak je i jeftinijei nekih 1000e evo pogledaj ovaj nemacki sajt...tu sam video kilo opreme...e sad kako bi to dobavio ovde kod nas...to vec nzn http://www.off-the-road.de/xt600_tt600_super_moto.html?&L=1 inace na forumu http://www.xt660.com/index.php imas par topica na tu temu gde su ljudi stavljali razlicite offroad tockove... peace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samposebi 1 Napisano Mart 31, 2009 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borca Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima. :) Interesovalo me zbog toga sto sam nasao xtx koji mi odgovara po ceni, km, godistu a i lep je. Ipak, nadam se da cu provoditi bar 50% voznje po Fruskoj gori. Mozda je pitanje licilo na "Kako staviti piletu kopacke" al eto, pocetnik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...