Mikka 431 Napisano Mart 30, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan BRAVOOOO !!! Sine Komatovicu, vidim da si otvorio magare i stavio vizir !!! ;D ;D ;D BRAVO jos jednom !!! :) Pa morao sam, ne ide da imam naked ko Svaba, zamisli da ti neko kaze da imas motor kao on. Uzassss ;D ;D ;D ahahaha ! pa da ! nema smisla ! aaa sulundari ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2089 Napisano Mart 30, 2009 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan A obicno su ovakvi najglasniji kad se govori o opcijama skracivanja registracije za motore. Kao "vozimo motor samo 4-5 meseci , a placamo cele godine...." Pa ovo ako vidi neki ministar nikad nece odobriti 6 meseci registraciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 30, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan A obicno su ovakvi najglasniji kad se govori o opcijama skracivanja registracije za motore. Kao "vozimo motor samo 4-5 meseci , a placamo cele godine...." Pa ovo ako vidi neki ministar nikad nece odobriti 6 meseci registraciju Hmmmmm ! ko' vozi 4-5 meseci ? mi vozimo 12 ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2089 Napisano Mart 30, 2009 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hmmmmm ! ko' vozi 4-5 meseci ? mi vozimo 12 ! Ma velika vecina. I ja bih vozio 12 da sam u BG i okolini. Ovako me zeza sto bar jedno 2 meseca ne mogu da otvorim vrata od kuce da izadjem napolje koliki je sneg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 30, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hmmmmm ! ko' vozi 4-5 meseci ? mi vozimo 12 ! Ma velika vecina. I ja bih vozio 12 da sam u BG i okolini. Ovako me zeza sto bar jedno 2 meseca ne mogu da otvorim vrata od kuce da izadjem napolje koliki je sneg pa ne vozimo mi samo po bg, vooozimo i po kucama, njivama, bastama, parkovi... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2089 Napisano Mart 30, 2009 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan pa ne vozimo mi samo po bg, vooozimo i po kucama, njivama, bastama, parkovi... ;D ;D ;D xaxaxaxax ja sam po garazi sabio jedno 2000km zimus. Sve sednem na motor i zamisljam kako sam negde u Kaliforniji na Kopaoniku i samo peglam krivine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Mart 30, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan A obicno su ovakvi najglasniji kad se govori o opcijama skracivanja registracije za motore. Kao "vozimo motor samo 4-5 meseci , a placamo cele godine...." Pa ovo ako vidi neki ministar nikad nece odobriti 6 meseci registraciju Meni samo nije jasno gde si ti video da je moj motor regiostrovan ??? ??? ??? ;D ;D ;D Ja moj motor ne vozim uopste niti jedan dan godisnje, pa mi je glupo i da ga registrujem. Volim da ga gledam i perem, i da komsije puknu od muke ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 30, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Meni je Curetov i moj putopis mnooooooooooooooooooooogooooooooooo jaci od ovog vaseg. Mnooooooogoooooooooooooooooooooo, ali bas bas... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
picoda 242 Napisano Mart 30, 2009 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Trogir - Dalmacija Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast majstori! Vidim da se kod vas ne mora registrirat motor ako se koristi za skijanje. Lako je tako. Ostane za zicu. ;D ;D I kakav je onaj bijeli motor uopce. Ruzan neki. Ko ono kupuje. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Mart 30, 2009 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan ma ovo je bolji putopis ;D ;D ;D lederbi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cure011 0 Napisano Mart 30, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Alal vera za lazne Alpe....... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 69 Napisano Mart 31, 2009 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan o ovome razmisljsam cele prosle nedelje kako bi bilo dobro da se izvede,kad ono .. svaka cast ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6593 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 3049 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan e, mladost ludost. Sto vise ludosti, to je lepsa starost . Samo napred, zao mi je sto nisam bio sa vama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano Mart 31, 2009 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan Svo vreme imao sam osecaj da me neko prati , kad ono :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Ja moj motor ne vozim uopste niti jedan dan godisnje... Ja taman da pitam u vezi toga, al` nema potrebe. ;D E, super su ti slidze... mislim, sve je super !! Ako sam propustio neku temu tipa " I ja se hvalim", cestitam Komi na magaretu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Mart 31, 2009 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Добро, 'оће мени неко да каже нешто више о ТОЈ Јамахи нешто ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam propustio neku temu tipa " I ja se hvalim", cestitam Komi na magaretu. Mi se nizasta ne hvalimo, samo iznosimo cinjenice, i dokumentujemo fotografijama ;D ;D ;D hahahahahahahahha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan o ovome razmisljsam cele prosle nedelje kako bi bilo dobro da se izvede,kad ono .. svaka cast ! I ja sam tako razmisljao, pa se zahebo, ali za nesto drugo... A da, zaboravih. Probaj i ti da izvedes isto, sta ima veze sto je uradio neko pre. Mozda ti to uradis na neki bolji i zanimljiviji nacin. Nikad nije kasno da prestignes onoga koji je prvi krenuo, ako si dovoljno "brz", i verujes u to ;D ;D ;D napravio sam i filmic, ali me zeza upload na youtube. Zvao sam i jednog "drugara" da mi pomogne, ali me oladio ko spricer u potoku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Ха-ха-ха! Дакле, битно је да знате меру, а то што је Коматовићу мера 17 пива, 14 ракија, пола јагњета, 24 ћевапа и 8 лепиња то нема никакве везе. Битно је ЗНАТИ меру! Живи били 100 година! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Svo vreme imao sam osecaj da me neko prati , kad ono :o Tu su masine odmarale dok smo bili na skijanju ;D Sto se ne javi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Odličan provod vidim! Samo ne kapiram šta je tu kalifornijsko ??? Ха-ха-ха! Дакле, битно је да знате меру, а то што је Коматовићу мера 17 пива, 14 ракија, пола јагњета, 24 ћевапа и 8 лепиња то нема никакве везе. Битно је ЗНАТИ меру! Живи били 100 година! "Šta zna mali šta je 100kila?" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 31, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan kakve ste vi munje ;D klap.klap... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Mart 31, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Postavljate visoke standarde za kvalitetnu zaje...ciju,momci sta drugo reci nego bravooooo!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan juuuuuuuuuuuuuuuuuuu :o :o :o :o :o odlicno,motorom na skijanje :o :o,a tek slike.Da nisam bio video onaj hotel na kopu pomislio bih da ste na Alpima,jos nisam video ovaku voznju .BRAVO BRAVO. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cure011 0 Napisano Mart 31, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ха-ха-ха! Дакле, битно је да знате меру, а то што је Коматовићу мера 17 пива, 14 ракија, пола јагњета, 24 ћевапа и 8 лепиња то нема никакве везе. Битно је ЗНАТИ меру! Живи били 100 година! Bojim se da je to mera za LAGANO ZAGREVANJE ove dvojce veselih avanturista. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...