rusic 261 Napisano Mart 29, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nece biti potrebe da diram zice jer nije felna kriva vec samo rub felne i to samo sa jedne strane. Ako ide, ide a ako ne majstor. u svakom slucaju mi je prednja spoljasnja guma na listi za kupovinu samo kad nadjem vremena da odem po nju pa cu tad i balansirati tocak. @Rusic Hvala ti u svakom slucaju jer ti si jedini ko je stao a da nije bio pozvan telefonom. Moj motor je stajao na kruznom toku kod arene i dok nisu dosli Ceh i Zlaja pored mene je proslo vise od 10 motora i niko se nije ni zaustavio da pita a kamoli da pomogne, a bilo je ocigledno da stojim zbog nekog kvara jer je motor bio na sred ulice a ja iza njega pokazujuci ljudima da obidju jer je motor bio na nepreglednom mestu. e jbg... taj trip "brace na motorima" izgleda vazhi samo na ovom forumu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Mart 29, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Mnogi ne staju jer im se nikad nije desilo nista pa ne znaju kako je to ili imaju dovoljno svega pa ih ne zanima. Obrne telefon i stigne pomoc ili kupi drugo i tera dalje. Retko ko je spreman da svoje zadovoljstvo prekine da bi pomogao nekome u nevolji. To uglavnom rade oni koji su imali iskustva u tome ili oni koji zaista osecaju da tako treba raditi. Ako neko provede na motoru 30 godina i okrene ne zna se koliko cajgera, taj zna kako je kad si u nevolji. Kad je neko juce seo na nov motor, taj tek treba da provede 30 godina da bi prosao sve to. A ni to nije neka garancija da ce stati. Takvi su ljudi i na to treba racunati. Znaci, niko mi nece stati i to je normalno. Trljam svoju glavu i prijatno se iznenadim kad neko stane. A kad stanes drugome koji te gleda belo jer mu nije jasno sta radis, onda se zapitas sta ti to treba. Covek okrece telefon i zove ortaka sa prikolicom. Tebi ako kaze "hvala" racunaj da si dobro prosao. Ipak i dalje stajem i pozdravljam sve na motorima cak i kad sam u kolima. Jbg, pamtim kad je meni to trebalo pre vise od 25 godina a i tako sam naucio na moru. Stajes i prilazis kad je neko u problemu. Biti danas na motoru nije isto kao biti pre 30 godina na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Mart 29, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Gresim li ja zbog "razmere" ili ti vozis na "celavim" gumama? Izgleda gore nego sto jeste, ali ce svakako biti zamenjena uskoro, tj. vec sam hteo al nikako da stignem jer sam mislio da kupim u Osijeku jer ne znam gde ovde da kupim Anakee. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Mart 29, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Mnogi ne staju jer im se nikad nije desilo nista pa ne znaju kako je to ili imaju dovoljno svega pa ih ne zanima. Obrne telefon i stigne pomoc ili kupi drugo i tera dalje. Retko ko je spreman da svoje zadovoljstvo prekine da bi pomogao nekome u nevolji. To uglavnom rade oni koji su imali iskustva u tome ili oni koji zaista osecaju da tako treba raditi. Ako neko provede na motoru 30 godina i okrene ne zna se koliko cajgera, taj zna kako je kad si u nevolji. Kad je neko juce seo na nov motor, taj tek treba da provede 30 godina da bi prosao sve to. A ni to nije neka garancija da ce stati. Takvi su ljudi i na to treba racunati. Znaci, niko mi nece stati i to je normalno. Trljam svoju glavu i prijatno se iznenadim kad neko stane. A kad stanes drugome koji te gleda belo jer mu nije jasno sta radis, onda se zapitas sta ti to treba. Covek okrece telefon i zove ortaka sa prikolicom. Tebi ako kaze "hvala" racunaj da si dobro prosao. Ipak i dalje stajem i pozdravljam sve na motorima cak i kad sam u kolima. Jbg, pamtim kad je meni to trebalo pre vise od 25 godina a i tako sam naucio na moru. Stajes i prilazis kad je neko u problemu. Biti danas na motoru nije isto kao biti pre 30 godina na motoru. istine radi dok smo gurali motor ,stao je neki momak sa mercedesom 190 da pita jel treba neka pomoc, mada je vecina sa kolima prolazila vrlo blizu nas dok smo stajali u kruznom toku( probali smo sprejom da resimo problem gume,ali nije uspelo) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Mart 29, 2009 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Gresim li ja zbog "razmere" ili ti vozis na "celavim" gumama? Izgleda gore nego sto jeste, ali ce svakako biti zamenjena uskoro, tj. vec sam hteo al nikako da stignem jer sam mislio da kupim u Osijeku jer ne znam gde ovde da kupim Anakee. Uzmi Metzeler Tourance, imas u Keleni. Ja evo vec 8000km s njima, prezadovoljan sam. Kad sam video naslov teme, mislio sam da stvarno mora neko strucan da ti ispravlja felnu, ali kad sam video slike... :D Izvinjavam se za mali off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Mart 30, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi Metzeler Tourance, imas u Keleni. Ja evo vec 8000km s njima, prezadovoljan sam. Ovo sad je Tourance ali sam bas hteo da vidim zasto je Anakee najbolja enduro guma, da osetim da li vredi tu razliku u ceni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7253 Napisano Mart 30, 2009 Drug član, 3078 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Savet.... kad menjas gumu, obavezno promeni i ventil, ako je tubeles. A ovo, kao sto rekose kolege, cekicicem i drvetom, kao nova ima da bude. Mada, voze ljudi i sa gorim "stomacima". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6219 Napisano Mart 30, 2009 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Njegova je guma sa unutrašnjom, slično kao i kod mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 30, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ovo se " Ladno " pegla cekicem, al nikako direktno, vec uvek preko neceg mekog ( drvo, tvrda plastika ) da ne nazuljas felnu, obicno to uradi vulkanizer kad ti menja gumu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Mart 30, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ja bogami jedared sa kumom tukao macolom od 5kg i to manja macola direkt na felnu a ovom velikom smo tukli po manjoj. I sasvim smo je lepo ispravili. Do duše jes bila felna od autobusa al jbg, felna je felna. Jel tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Mart 30, 2009 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Komadic drveta zalepis izolir trakom preko ispupcenja. Celjusti vece stege oblozis komadom itisona, gume ili tsl. Tocak stavis u mengele tako da mozes da stezes na mestu ispupcenja (preko onog komada drva sto si prilepio). Polako stezes celjusti stege. Tako imas kontrolu koliko da vratis taj ispupceni deo. Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Mart 30, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Komadic drveta zalepis izolir trakom preko ispupcenja. Celjusti vece stege oblozis komadom itisona, gume ili tsl. Tocak stavis u mengele tako da mozes da stezes na mestu ispupcenja (preko onog komada drva sto si prilepio). Polako stezes celjusti stege. Tako imas kontrolu koliko da vratis taj ispupceni deo. Srecno! Bilo je vec takvih predloga ali nemam takvu stegu. Danas sam cekicem ispravio skoro skroz, a sutra cu da probam malo vecim cekicem i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Mart 30, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam cekicem ispravio skoro skroz, a sutra cu da probam malo vecim cekicem i to je to. Tako je, nemoj na silu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Mart 30, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam cekicem ispravio skoro skroz, a sutra cu da probam malo vecim cekicem i to je to. Tako je, nemoj na silu! ma nista na silu zato i uzimam veci cekic. Preznojih se danas lupajuci. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Mart 30, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeee, felna je to. Šalim se, tuci samo po malo. Bolje sto puta slabije pa je doteraš na meru nego jednom prejako i oteraš je na kontru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1302 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 1174 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan A malo da se "ugreje", pre plasticnih deformacija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Mart 31, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Joj, ne znam. Po pravilu bi trebalo ALI!!! Ako covek nije siguran i iskusan sa brenerom, bolje da ne petlja da je ne pregreje. Pitanje je i koji je sastav materijala. Koliko Fe, koliko hroma, da li ima vanadijuma... bla bla bla. Ako je fabricki vec termicki obradjena, onda bi je otpustio grejanjem ili bi je prekalio na tom mestu. Pitanje je koliko ce zadrzati zilavosti posle toga. Mozda je ipak bezbednije da je kucka na hladno. I onako nije velika deformacija. I da se razumemo, ovim nacinom je najverovatnije nece idealno vratiti na meru. Sto je vise vrati, to bolje ali ako u jednom trenutku ostane mala deformacija a "batine" vise ne pomazu, nek je ostavi tako. Guma ce to "pokriti". p.s. naravno da felna nije kaljena ali je ipak trpela termicko naprezanje tokom izvlacenja profila i tokom pravljenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6458 Napisano Mart 31, 2009 Enduraš, 6405 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Felne na TA su livene aluminijumske, takodje je eloksirana, pa ne znam kako bi se eloksaza ponasala kod grejanja brenerom. Mozda jedino dolazi u obzir blago grejanje fenom za ljutenje farbe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Mart 31, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan E vidis, nisam to znao. Tu je najbolje ne dirati brener. Moze fen ali paziti da se eloksaza ne povredi. Mada, sa druge strane, grejanje ima smisla samo ako materijal oters preko neke mere u stanje da je meksi i plasticniji. Mozda je fen nece toliko zagrejati ali posto je aluminijum, neka je podgreje malcice tek da nije bas na surovo hladno. Naravno, savetujem maksimalni oprez narocito sa aluminijumom koji nije toliko zilav i savitljiv (plastican) kao Fe. U svakom slucaju pipav posao ali se moze sasvim lepo odraditi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...