Boba1990 129 Napisano Maj 3, 2014 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan sve najbolje matori, imas srce, to je pravi bajker.. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzoza 53 Napisano Maj 22, 2014 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: beograd Motocikl: HONDA VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, jako lepo i hrabro. Uvek sam se divio ovakvim smelim idejama, znam par momaka koji sa skuterima od 50cc svaki vikend odu negde. Super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vaske2 4 Napisano Jul 20, 2014 U prolazu, 18 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan A ja se još razmišljam da li bih sledeći vikend mogao do Zlatibora na moto skup sa mojim Runerom 50cc.Pošto sam pročitao ovu temu mislim da ću ići 100%,pogotovo što od Lazarevca preko Divčibara i Kosjerića nemam više od 150km do Zlatibora... Veliki respekt za ovo što si učinio pre punih 8 godina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamiroslav 149 Napisano Jul 21, 2014 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Paraćin Motocikl: Hyosung GV 650 EFI 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Moj školski drug je 90-ih godina Tomosom automatikom od 50 kubika pravio par tura po Jugoslaviji po 400-500km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vaske2 4 Napisano Jul 21, 2014 U prolazu, 18 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan To i jeste prava avantura,lako je sesti na 500 i više kubika i ići na daleke ture,treba stisnuti petlju pa sa skuterčetom ili kao nekada Automatikom, pa napraviti ovako nešto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zipsilon 0 Napisano Avgust 13, 2014 U prolazu, 3 postova Motocikl: Kymco Dink 50 2T Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti se divim do imbecilnosti! Kad porastem biću kao ti. Ogromno poštovanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 13, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad vide ovu temu pa cisto da dodam. A sta mislite kako se islo pre 30.godina na more a nije bilo velikih motora? Tad se islo na Tjentiste na reli,pa se spustalo u Dubrovnik na more.Redovna tura bila svake godine.Ko je imao MZ ili Jawu bio je kralj.A znam ljude koji su isli redovno APN4 ili apencom svake godine i super se provodili Tri ljeta isao sa APN-6 na more bez ikakvih problema ( Tuzla - Zaostrog, osamdesetih ) iako je u darazi bio GS850G. To je poseban dozivljaj koji treba, ko ima mogucnosti i 00 da sebi priusti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmossiki 0 Napisano Avgust 30, 2014 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Ja prvi put na ovom forumu i prelistam malo naslove i prvo ovaj tvoj procitam! ) sta reci nego svaka cast na hrabrosti i volji. Primjer mladjima da nema prepreka kad je duh pozitivan.... sve najbolje i nadam se da si do sad presao na ozbiljne masine i puno dalje puteve. Pozz iz Banja Luke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sprint miner 2 Napisano Januar 20, 2016 U prolazu, 26 postova Motocikl: Sprint miner Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast druze ja sam nebi se uputio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bad_copy 69 Napisano Januar 21, 2016 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Motocikl: za sad samo 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan E to je dozivljaj Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pc-monika 14 Napisano Januar 21, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: Najblizi Laktasi Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 107 Napisano Januar 24, 2016 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Hrabro, svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sprint miner 2 Napisano Januar 24, 2016 U prolazu, 26 postova Motocikl: Sprint miner Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bas siguran u te skutere za dalek put i da su novi al na ljeto ja idem u bosnu s njim iako nemoze brze od 45 na sat da ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nidza vespa 16 Napisano Novembar 24, 2019 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Vespa T-5 lml 150 Prijavi odgovor kao problematičan zdravo , svaka cast putopis je predivan sve pohvale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Novembar 24, 2019 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala majstore :) Daaavna 2006. To su bile godine :) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2657 Napisano Novembar 24, 2019 Drug član, 1520 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ali vidim da si taj skut, zaista zamenio apriliom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Novembar 25, 2019 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, MaxiS je napisao: Ali vidim da si taj skut, zaista zamenio apriliom Daaaaa Ljubav na prvi pogled i jedina prava. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 25, 2019 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan 43 minutes ago, nntom said: Daaaaa Ljubav na prvi pogled i jedina prava. ...u cvetu mladosti... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1985 Napisano Decembar 2, 2019 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/LaVidaVespa/ ovaj oko sveta ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tokili 2 Napisano Decembar 28, 2020 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo da javim da se čita i u 2020, 14 godina kasnije :)) Neverovatna avantura!! Pozdrav 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Decembar 29, 2020 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da believe :))) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex011 156 Napisano Decembar 30, 2020 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam cuo za ovaj putopis i evo damas procitah sa svim komentarima... Svaka cast i ziv bio junace... jos mnogo lepih km i slicnih poduhvata sa 200ccm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Decembar 30, 2020 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala majstore. Jbg, svako putuje s onim šta ima. Ja tada imadoh crven bana koji je istrpeo svašta, a ni ovaj crnko što ga je nasledio, ništa "bolje" nije prošao. Mnogo lepih kilometara vam želim i hvala na oživljavanju teme, a pre uspomena. :))))) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rocknrolla 26 Napisano Februar 19, 2021 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Game over ... Presao si igricu hahhahah svaka cast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Februar 21, 2021 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Moja generacija je putovala APNom 4...ja lično 77 ili 78 ne pamtim više...tada nije bilo GS sekte vec samo čista nepatvorena čljubav bez pomodarstva 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...