momcha 2 Napisano Mart 24, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Novi Sad - Sabac - Beograd - Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Komplet novih Michelinovih guma iz 2006 godine po jako povoljnoj ceni 064/167-67-70 Pedja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Mart 24, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan koja je dimenzija zadnje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1703 Napisano Mart 24, 2009 Drug član, 997 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze cena? Samo u paru ili? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
momcha 2 Napisano Mart 24, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Novi Sad - Sabac - Beograd - Prijavi odgovor kao problematičan Moze i cena.Par 220e,zadnja 170e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE 31 Napisano Mart 24, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Jel onda prednja 50 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Mart 24, 2009 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
momcha 2 Napisano Mart 24, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Novi Sad - Sabac - Beograd - Prijavi odgovor kao problematičan jeste 50 ,imam extra polovnih,a ove nove su 80e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radja 8 Napisano Mart 24, 2009 U prolazu, 54 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan vrati meni onda mojih 10 Eur ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
momcha 2 Napisano Mart 24, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Novi Sad - Sabac - Beograd - Prijavi odgovor kao problematičan moze,kad dodjes u Novi Sad,zoves me i idemo na jedno lepo mesto,ali najozbiljnije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Mart 25, 2009 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Jel imas to isto samo 2008 god? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...