RATKO SX 4 Napisano Octobar 13, 2006 In memoriam, 87 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Zanimane kakva je Yamaha XT 660R posto burazer i ja planiramo da je kupimo NOVU....????Koliko vidim max broj obrtaja je 5200 sto znaci da je nisko turazna masina ,to bi trebalo da traje....jer takoo????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 13, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ima kod nas u mitrovici jedna na prodaju, presla je nekih 4000km, nije nigde udarana niti je u kvaru. Nisam siguran koja je cena ali mogu da se raspitam ako te zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Octobar 14, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih radije isao na XT660X varijantu :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Octobar 14, 2006 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimane kakva je Yamaha XT 660R posto burazer i ja planiramo da je kupimo NOVU....????Koliko vidim max broj obrtaja je 5200 sto znaci da je nisko turazna masina ' date='to bi trebalo da traje....jer takoo?????[/quote'] Max broj okretaja joj je oko 7000 o/min u najveæem stupnju prijenosa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bax_89 0 Napisano Octobar 14, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se Evil_Zo-om. X verzija je supermoto, i vise odgovara asfaltu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novajlija 2 Napisano Octobar 14, 2006 U prolazu, 77 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Video sam juce po prvi put na ulici pomenuti XT-X, crno-sivi, i malo je reci da je motor prelep! Prvo sam mislio da je neki KTM, ali kada sam prisao, shvatio sam o cemu se radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Octobar 15, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Piše Yamaha, a nosi agregat Minarelli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bax_89 0 Napisano Octobar 15, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan Meni se mnogo mnogo svidja, samo to je relativno nov motor (2004.) i mnogo mi je skup.....kupio bi ga bez razmisljanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Octobar 18, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Piše Yamaha' date=' a nosi agregat Minarelli.[/quote']Koji je to i kakav je taj agregat?? Meni se do jaja svidja ta supermoto verzija!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Octobar 18, 2006 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Piše Yamaha' date=' a nosi agregat Minarelli.[/quote']Koji je to i kakav je taj agregat?? Pa talijanska tvrtka Minarelli proizvodi mašinu koja se ugraðuje u XT660X/R, Pegaso Strada/Trail i Derbi Mulhacen. Inaèe je mašina sasvim ok, solidnih performansi i vrlo umjerene potrošnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Octobar 18, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bitan kakav je kvalitet te mesine, preciznije menjaca??? Jer sam video YOmen-ov oglas da mu neki drug prodaje xtx, a ja prodajem mog cometa pa ako bi ga prodao razmisljao bi o xtx-u (verovatno tom ako nebude prodat)... ako mi ta lova spremna za motor ne bude trebala u druge svrhe...(selim se) to je sve moja stvar, ne znam ni zasto sam vam sve ovo i ispisao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Octobar 18, 2006 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bitan kakav je kvalitet te mesine' date=' preciznije menjaca??? [/quote'] A zašto te brine mjenjaè? U normalnim uvjetima eksploatacije NIKADA taj mjenjaè neæe zakazati. Ili možda misliš stuntati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Octobar 18, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bitan kakav je kvalitet te mesine' date=' preciznije menjaca??? [/quote'] A zašto te brine mjenjaè? U normalnim uvjetima eksploatacije NIKADA taj mjenjaè neæe zakazati. Ili možda misliš stuntati? Ja znam da u normalnim uslovima menjac ne crkava! da, mislim stuntati, u principu ne mislim nego vec radim to... Pa zato pitam da li je neko upucen kakav je kvalitet tih menjaca(izdrzljivosti)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
polic 55 Napisano Octobar 18, 2006 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan Neunistivo !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Octobar 19, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan nije da je neunishtivo , nova verzija je slaba jako , god dana i sva se mashina omasti, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Octobar 19, 2006 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan minarelli mashine se ugradjuju u yamahine skutere i jako su kvalitetne pariraju piaggio-ovim... (po meni bolje od piaggio) inache jako izdrzljive daju vrhunske perfomanse lep odaziv na gas i jako dobre za tuning... toliko ja znam o tim mashinama... shto se xtx-a tiche ovde kod mene na dorccolu ima jedna... pre par nedelja skinuti serijski izduvi i stavljeni akrapovic... shta drugo recci osim da se bolesno chuje i da retko vidjam ovog lika kako laganini vozi i na 2 tochka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RATKO SX 4 Napisano Octobar 19, 2006 In memoriam, 87 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje da uzmem motor u Madjarskoj jer su Rodici treca Ruka.........sta predlazete?????????????????????????????????????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bax_89 0 Napisano Octobar 19, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan Mali off....jel taj XT narandzaste boje - ja sam video neki narandzasti, proleteo je kod Banije! kako prdi JOJJJ al bi ga posedovao.. :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Octobar 19, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje da uzmem motor u Madjarskoj jer su Rodici treca Ruka.........sta predlazete?????????????????????????????????????? Isti ti je djavo, Rodic pored redovnog programa valja ono što pretekne iz Slovenjie i na to ima dobar popust, ali tebi dodje isto. Uporedi cene, pa odluèi. Ako ti je isto, što bi se drko da dovlaèiš motor iz Madjarske... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...