Jump to content

Moto Zajednica

IZRADA NALEPNICA ZA MOTOCIKLE

Recommended Posts

• U prolazu, 11 postova

mudro zboriš Dextere...skroz si u pravu...sivu treba malo povećati, pa se crna lepi preko... no ovo je bilo probno...nismo hteli da se cimatamo mnogo...tanka je linija..pitanje je bilo oće li uspeti da je zalepi kako treba... još je i fino ispalo...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 398 postova
  • Motocikl: KTM SMR 690

aj da se nadovezem, da li jos neko zna nekog ko bi bio voljan da radi wraping u beogradu ?

danas sam probao sam, i posle previshe znoja, ispecneih prstiju i zivaca odustao...

gavrolini je postovo primer lika iz shabca koji mi je alternativa ako svi ovdashnji majstori zakazu :)

dutchman je preporucio xteam, koji mi je i drugar predlozio pa idem kod njih sutra da vidm kako stoje stvari...

mene malo 'ebe to sto bi u crno mat, a nigde nisam naso cast foliju te boje pa sam morao da se mucim sa ovom obicnom kao za kater...

izgleda lepo tamo gde sam uspeo da je zalepim bez baoncica :D ali s*x...

dakle svaki drugi predlgo dobrodoshao :) 

btw gornji post koji opisuje gde se nalazi xteam - adresa je valjda vukice mitrovica 17 ;)

** UPDATE **

Xteam nemoze da wrapuje ceo motorcikl... barem ne moj :(

• Zainteresovan, 498 postova
  • Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T

Tina...

Oprosti ako ti se nece svideti ono sto cu napisati ali moram.  Ovo je ocajno uradjeno, pored toga sto su boje lose uklopljene i sama priprema logoa je uradjena traljavo, sve ivice su iskrzane, sto samo ukazuje na to da program koji je koriscen nije sposoban da u originalu konvertuje sliku koju ste koristili u krive koje su potrebne kateru da bi isekao zadati fajl. Za kvalitetnu izradu nalepnica ipak nije dovoljno pustiti automatiku da radi sama, potrebno je znanje i angazovanje onoga ko radi pripremu.

Uz svo duzno postovanje prema gospodjici ( ili gospodji ) koja radi ovo ipak moramo malo biti i realni, ova tema se pretvori u hvalospev curi sa katerom koja nesto pokusava, to je lepo i treba pomoci mladima i pocetnicima, ali daleko je ovo od profesionalnog rada.

I da zakljucim, zbog ovakvih stvari i treba sat majstora da kosta onoliko koliko kosta, a sat pocetnika ( ucenika ) neuporedivo manje, pa kome cije usluge odgovaraju on to i koristi, vazno je da izbor postoji.

Pozdrav i ne zamerite, ovo je bila samo dobronamerna kritika.

Stavi sliku nekog svog, profesionalnog, rada sa skupim majstorskim satom, da i pocetnici nesto nauce!

Nema potrebe za tim, postoji na ovom forumu mnogo slika sa radovima profesionalaca.

Takodje nema potrebe ni za takvim tonom, ni u jednom trenutku mi nije bila namera da reklamiram bilo koga drugog, samo malo realnosti nije na odmet.

P.S. Sto se ti nadje pogodjen, uopste nisam komentarisao rad na tvom motoru :)

• Drug član, 1050 postova
  • Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400

wraping , u nacicu telefon pa cu da okachim ali veruj da nije jeftino , poshto poznanik uradio r8 i bilo je papreno barem za moj dzep ali mizerno u odnosu na cenu auta hahhahaaaa

• Drug član, 1342 postova
  • Motocikl: ZX10-R

Tina...

Oprosti ako ti se nece svideti ono sto cu napisati ali moram.  Ovo je ocajno uradjeno, pored toga sto su boje lose uklopljene i sama priprema logoa je uradjena traljavo, sve ivice su iskrzane, sto samo ukazuje na to da program koji je koriscen nije sposoban da u originalu konvertuje sliku koju ste koristili u krive koje su potrebne kateru da bi isekao zadati fajl. Za kvalitetnu izradu nalepnica ipak nije dovoljno pustiti automatiku da radi sama, potrebno je znanje i angazovanje onoga ko radi pripremu.

Uz svo duzno postovanje prema gospodjici ( ili gospodji ) koja radi ovo ipak moramo malo biti i realni, ova tema se pretvori u hvalospev curi sa katerom koja nesto pokusava, to je lepo i treba pomoci mladima i pocetnicima, ali daleko je ovo od profesionalnog rada.

I da zakljucim, zbog ovakvih stvari i treba sat majstora da kosta onoliko koliko kosta, a sat pocetnika ( ucenika ) neuporedivo manje, pa kome cije usluge odgovaraju on to i koristi, vazno je da izbor postoji.

Batice pa ti si onaj strucnjak sto podrzavas Dragomira genija na MAS-ovom forumu......to bese ona parola vozi motor od 10.000 pa nalepnica mora da bude 15 e.......Devojka mi je apsolutno napravila sta sam trazio...kada budem hteo airbruch onda cu da ga trazim.....

Nego vidim da se pojavilo po forumima par strucnjaka koji cak ni nevoze motore nego bi da se uvale sa reklamama i da malo "zarade"...

• drrmrr, 761 postova
  • Motocikl: projekat rinfuz ;)

Da se i ja malo ukljucim... Devojka..Tina..ok radi cut to je to, ljudi zadovoljni, koliko vidim. Veci je problem ko to lepi a posebno ko lakira, ako lakira. Mada se ne lakira oklop preko nalepnica nego samo rezerovar..ali svi vishe vole "upeglanu"nalepnicu.. Ta ninja nije bash nalivena lakom, a ni pripremljena kako treba ako se ishlo na nalivanje. Ima vise verzija nalepnica po netu. NAzalost dosta ljudi to prosto "skine" i radi po tome. Nalepnice se razlikuju od godishta do godishta za isti motor, npr kawe imaju jednu seriju sa onom reflektujucom podlogom za 7-ce i 9-ke , suzukiji one metalik nijanse, yamahe x verzija r1 shara.... Okacicu kasnije slike nekih motora sa "obicnim" nalepnicama kao primer. Mada novac je uvek glavni problem, zar ne? Orginalne nalepnice za K8 ili K9,r6,r1 nisu bash za svakog da lepi, a zna se da "obican bravar uzme 1:1, retko ko plati firmopisca za istu svotu za koju je kupio set..

Da se i ja malo ukljucim... Devojka..Tina..ok radi cut to je to, ljudi zadovoljni, koliko vidim. Veci je problem ko to lepi a posebno ko lakira, ako lakira. Mada se ne lakira oklop preko nalepnica nego samo rezerovar..ali svi vishe vole "upeglanu"nalepnicu.. Ta ninja nije bash nalivena lakom, a ni pripremljena kako treba ako se ishlo na nalivanje. Ima vise verzija nalepnica po netu. NAzalost dosta ljudi to prosto "skine" i radi po tome. Nalepnice se razlikuju od godishta do godishta za isti motor, npr kawe imaju jednu seriju sa onom reflektujucom podlogom za 7-ce i 9-ke , suzukiji one metalik nijanse, yamahe x verzija r1 shara.... Okacicu kasnije slike nekih motora sa "obicnim" nalepnicama kao primer. Mada novac je uvek glavni problem, zar ne? Orginalne nalepnice za K8 ili K9,r6,r1 nisu bash za svakog da lepi, a zna se da "obican bravar uzme 1:1, retko ko plati firmopisca za istu svotu za koju je kupio set..

???nalivanje......prippremljena...zasta za nalivanje nalepnica........neznam gde ti zivis zemljace.....ja zivim u usranoj Srbiji gde obican narod ima 300 eura platu a gde 50 % priucenih farbara, firmopisaca ili kojekakvih strucnjaka znaju bolje od tebe sta si trebao da radis sa motorom...dali si trebao da lakiras nalepnice...itd....normalno zaboravih da je na zapadu consalting veoma dobro placen pa i ovde svi pocese da se bave sa tim......Jos jednom ponavljam da ja nisam trazio originalni izgled nalepnica...sto sam hteo devojka mi je napravila....vecini ljudi se svidja tj. svima koji su videli uzivo osim par ljudi ovde koji traze dlaku u jajetu......niko te nije pitao kakve boje nalepnica je Kawa radio koje godine koga interesuje naci ce na netu...ovde je poenta kako za sto manje para dobiti ono sto trazis.....ili ono sta si zamislio i nezmam zasto ste vi sto nesto radite oko nalepnica navalili da kritikujete Tinin rad...verovatno Vam "kvari" posao sa svojim cenama sa kojima smo mi obicni smrtnici sa lose ofarbanim motorima i sto sami lepimo nalepnice zadovoljni.....

Ovo je nekada zaista bio PRAVI FORUM a sada je postao sprdnja.......nema vise saveta kako da pomognemo jedni drugima nego se uvalila braca sa sa parolama....."ne nosite opremu ako nije firmirana i skupa....smejace vam se prolaznici......motor vam sluzi da vas vide a ne da vi uzivate u voznji....."

• drrmrr, 761 postova
  • Motocikl: projekat rinfuz ;)

nismo se izgleda razumeli. Ja sam samo prokomentarisao na neciji kometar da su nalepnice kao krzave. Mozda bi onda to nastavilo dalje u kako pripremiti nalepnice za motor. ali da ne idem daleko..Inace svake pohvale za Tininine radove ,koliko se vidi radi bolje od polovine njih koji se tim bave. E sad oko tog ko kome kvari posao, kad bi znao koliko jedan motor oduzme vremena, samo zaljubljenik se hvata toga jer za 1 motor mozesh uraditi 3-4 izloga ili svetlecih reklama, tako da to ne stoji osim nekoj gerili koja radi iz garaze i trudi se po forumima da prodaje nalepnice.

A zivim kao i ti zemljace u Srbiji, Iako imam opremu za takvu vrstu poslao kao svi ostali "napolju" tako da jako dobro znam koliko je tesko naplatiti bilo shta ovde kod nas. Radim sebi,  drugarima i  kolegama motore iz ljubavi, a ne iz koristi. Zluradi kometari kako neke nalepnice nisu lepe ili nisu orginalne ne priznajem. Savako ima pravo da ukrasi tj uradi svoj motor prema svojim afinitetima. Ja sam se tek prikljucio forumu mada ga pratim dugo, i svakako ovde sam postovao ne bi lih nekom mozda i pomogao, ali sigurno ne da pametujem ili se rugam .

Tina...

Batice pa ti si onaj strucnjak sto podrzavas Dragomira genija na MAS-ovom forumu......to bese ona parola vozi motor od 10.000 pa nalepnica mora da bude 15 e.......Devojka mi je apsolutno napravila sta sam trazio...kada budem hteo airbruch onda cu da ga trazim.....

Nego vidim da se pojavilo po forumima par strucnjaka koji cak ni nevoze motore nego bi da se uvale sa reklamama i da malo "zarade"...

Prijatelju debelo gresis. Neznam uopste o kom Dragomiru govoris. A neces mi verovati ni zarada me na ovom forumu apsolutno ne interesuje. Ja inace drzim prodavnicu moto opreme i motora ali mojih oglasa ovde nema, tako da bi ti iz toga trebalo biti jasno da nisi u pravu. Neznam odakle toliki gnev i tolike teorije zavere, pa forum i sluzi da bi se iznela razlicita misljenja ( koliko je meni poznato ).

O svojoj kilometrazi na motoru stvarno nemam nameru da polemisem na forumu, ipak sam u nekim ozbiljnijim godinama pa mi nije primereno da merim ciji je veci :)

Sve najbolje i pozdrav

Darko

Pit stop moto shop

Smederevo

Ti si krenuo da ga meris.....sa kojekakvim zamerkama.....

Vidis meni je sa 47 god. stvarno dosadilo da citam "klinacke" postove i kritike...otuda verovatno i gnev...ako imas vec toliko godina onda budi solidaran sa koleginicom i sa drugim bajkerom pa nemoj da mu "seres" po motoru bez obzira dali ti se svidja ili ne......

A posto sam ja "seljak" meni ovo sasvim odgovara:

post-220-128790735018_thumb.jpg

Ti si krenuo da ga meris.....sa kojekakvim zamerkama.....

Vidis meni je sa 47 god. stvarno dosadilo da citam "klinacke" postove i kritike...otuda verovatno i gnev...ako imas vec toliko godina onda budi solidaran sa koleginicom i sa drugim bajkerom pa nemoj da mu "seres" po motoru bez obzira dali ti se svidja ili ne......

A posto sam ja "seljak" meni ovo sasvim odgovara:

Ti i ja se ocigledno ne razumemo upste, ocigledno se mnogo gneva skupilo za tih 47 godina pa cak i na dobronamerne komentare zauzimas odbrambeni stav.

Sa moje strane je diskusija zavrsena, necu te vise nervirati jer mi to upste nije ni bila namera. Izvinjavam se ako sam ti uvredio motor ( ni to mi nije bila namera ). U svakom slucaju, ako prolazis kroz Smederevo uvek si dobrodosao, placam kafu u znak izvinjenja :)

Pozdrav i vidimo se na putu

Darko

• U prolazu, 11 postova

Vaistinu zanimljivo....

neko ko ne poznaje nekog daje sebi za pravo da priča o tom nekom...heh...

oduvek sam prezirala persone koji nemaju pametnija posla nego da to rade....

ne bavim se motorima...ne poznajem ih...nikad me nisu zanimali jer ne volim brzu vožnju...ali volim da pomažem mojim dragim fanaticima...i svoj posao radim kako treba...neko nešto traži..to i dobije...ukoliko je moguće to uraditi...i to je to...

ne znam o kakvoj automatici pričaš...to nikad nisam radila...šta više...isuviše idem u detalje s obzirom na to kakve pare uzimam...

hvala Charuga na podršci....

• West Balkan Rider's, 303 postova
  • Motocikl: V-Strom 650

Tina ne trzaj se, ima u "AMERIKI" i Japanu ove po dvesta trista dolara eura ili cega vec, pa nek narucuju ta ninja kosta 26 e komad a ti si je naplatila 260 din. Svi bi da kupe ritu, pa da je vrate u fabricko stanje. a da ne kosta, potom da dobro zarade ili se k...... kako imaju lep motor.... bla bla

Ali ima i normalnih dosta koji tacno kapiraju sta zele i koliko placaju!

Primer onog mog rada od pre par postova sivi mot. sa narandzastim sarama, gazda i komentatori nezadovoljni, a javilo se jos 50 novih likova koji bi u tom kvalitetu i bili bi prezadovoljni....

Sto ljudi sto cudi! 

Neću da se trzam al tip je malko brezobrazan....ja sam Charugi uradila ono što je tražio...i zadovoljan je...i to mi je najbitnije...

Ne sekiraj se...nisam zadovoljan nego PREZADOVOLJAN :)

post-220-12879073977834_thumb.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja