Popsy 2907 Napisano Mart 18, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan CAD-u to nece naplatiti jel mora u CADu il je dovoljno da je u vektoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Mart 18, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Radno vreme ja mislim da je od 10 - 19,20h, najbolje je da se cujete sa tinom na mob. Mislim da ne mora cad, ja sam i jpg donosio pa je izvukla sta sam hteo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Mart 22, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan mora COREL ili EPS , vektor naravno i iskljuchivo ili ti seche se tamo gde je hairline 0.01 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Mart 23, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice izrade nalepnica za motore, za Novi Sad i okolinu, moja preporuka MOTO CICCI 064/1719991 Mića Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tina Bambina 2 Napisano April 12, 2010 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima.......a pogotovo mojim dragim mučiteljima ;D .....znaju oni ko su.... neću da imenujem pošto se ovde drugačije zovu.... Ja sam Tina......dakle..pitajte šta želite.... u moj kater staju rolne 50cm i 60cm širine...(58cm maksimum) u dužinu je maksimum 160cm.... folije možete donositi sami ukoliko ih ja nemam Radim u Corel-u 13..ukoliko neko želi da donese neki file..... radno vreme mi je kako-kad, što znači da je bolje da me pozovete i da se dogovorimo kada sam u radnji......i uzmite u obzir da ne umem da računam vreme, pa kasnim, često i više od pola sata.... ja kupujem folije u DIFOL-u...oni imaju i fluo i reflektujuću(belu,crnu,plavu,žutu) i karbon(i mat i sjajnu)...ali to uzimam samo po porudžbini... toliko za sada..... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano April 12, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima da li postoji (i možeš li da sečeš) zlatnu foliju sa šljokicama. (ne, ne zezam se, ozbiljan sam ;D ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano April 13, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima da li postoji (i možeš li da sečeš) zlatnu foliju sa šljokicama. (ne, ne zezam se, ozbiljan sam ;D ) Buahahah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano April 13, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima da li postoji (i možeš li da sečeš) zlatnu foliju sa šljokicama. (ne, ne zezam se, ozbiljan sam ;D ) Buahahah Ne offuj temu, ako ti nesto nije jasno javi mi se na pp. ;D Kad kupis beli motor i tebi cemo da pravimo nalepnice sa šljokicama. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 13, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan drugaru odradjena yamaha za smesne pare kod nas u Sapcu. Sve je folija,znaci motor nije farban u drecavu boju vec komplet prelepljen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4804 Napisano April 13, 2010 Drug član, 1870 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ko ume ovo da radi, gledao sam kako se prelepljuje trkacki auto i izgleda kao nenormalno pipav posao, mogu da zamislim samo kako je na motoru koji ima mnogo vise zaobljenih ivica, spicastih krajeva, usisnika i skrga P.S. extra je ispao motor, haje napisi(ako znas) kako se folija ponasa posle voznje velikom brzinom, jel je hebu kamencici i sunce, bas me interesuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 13, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ko ume ovo da radi, gledao sam kako se prelepljuje trkacki auto i izgleda kao nenormalno pipav posao, mogu da zamislim samo kako je na motoru koji ima mnogo vise zaobljenih ivica, spicastih krajeva, usisnika i skrga P.S. extra je ispao motor, haje napisi(ako znas) kako se folija ponasa posle voznje velikom brzinom, jel je hebu kamencici i sunce, bas me interesuje ponasa se super...fakticki to je pored estetike i zastita za farbu,kad ti dosadi samo poskidas nalepnice i farba je neostecena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano April 13, 2010 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno skroz... A kako su uspeli ovako dobro da je nalepe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 13, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno skroz... A kako su uspeli ovako dobro da je nalepe? covek drzi stampariju vise od 15 godina...rade velike poslove tako da im je ovo manje od dana posla, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16899 Napisano April 13, 2010 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno skroz... A kako su uspeli ovako dobro da je nalepe? Kratko receno - folije se zagreju i tada postaju neuporedivo lakse za manipulisanje i izbacivanje vazduha. Radi se rutinski u reklamne svrhe (ima bar 10 firmi i u Bg). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano April 13, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Extra izgleda. :o Bravo za majstore i dizajnere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tina Bambina 2 Napisano April 13, 2010 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Može gliter folija...deblja je malo od standardne, al može da se iseče... a što se tiče tog prelepljivanja vozila...ja sam čula za Autografiku u Ustaničkoj...štampa se folija i onda se prelepi čitavo vozilo...njima je to ko dobardan...profi su....a ja ne mogu ni da zamislim kako se to radi...da da fenovima...nisam ih ja gledala kako rade...pričao mi je poznanik koji lepi ove moje folije već 15 godina...kaže..zanemeo je...momci izlepiše čitav kombi za pola sata... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano April 13, 2010 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi,da li neko zna koliko bi me kostalo i ko to radi u Bg u..da uradim nalepnice fabricke za Transalp a 88 god one na rezervoaru imam ali mi fale sa obe strane produzetci tih sa rezervoara na pocne plastike? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano April 13, 2010 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan postoji rapid air folija sa sitnim kanalima kojima vazduh izlazi .... bla truc male pare ovo ono, rade ljdi svasta i ja svovjim drugarima pola i ne naplatim... nema nista za male pare i kao od sale to su price za malu decu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano April 14, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi,da li neko zna koliko bi me kostalo i ko to radi u Bg u..da uradim nalepnice fabricke za Transalp a 88 god one na rezervoaru imam ali mi fale sa obe strane produzetci tih sa rezervoara na pocne plastike? Hvala Uzmi foliju koja ti se svidja, izmeri dimenzije, i pravac kod Tine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano April 14, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Može gliter folija...deblja je malo od standardne, al može da se iseče... a što se tiče tog prelepljivanja vozila...ja sam čula za Autografiku u Ustaničkoj...štampa se folija i onda se prelepi čitavo vozilo...njima je to ko dobardan...profi su....a ja ne mogu ni da zamislim kako se to radi...da da fenovima...nisam ih ja gledala kako rade...pričao mi je poznanik koji lepi ove moje folije već 15 godina...kaže..zanemeo je...momci izlepiše čitav kombi za pola sata... :o Ja mislim da sam gledao na Youtube nešto tako. Fenovi, navlačenje folije, neko ludilo. Napraviše čudo za 15-20 min. Mada lično mislim da nije to za motore. Mala je površina za reklame. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano April 14, 2010 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan *hornY* Hvala cuo sam za Tinu,al gde da nadjem te folije, jel to kod nje isto?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 14, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan postoji rapid air folija sa sitnim kanalima kojima vazduh izlazi .... bla truc male pare ovo ono, rade ljdi svasta i ja svovjim drugarima pola i ne naplatim... nema nista za male pare i kao od sale to su price za malu decu! ko je tebi drmao kavez? sta ti naplacujes a sta ne to je tvoja stvar. Ova yamaha je placena 180e da se cela izlepi i mislim da to nije uopste puno,svaki jaci farbar bi ti uzeo toliko za obicno farbanje a o airbrasu da ne pricamo. Nikog ne reklamiram pogotovo sto ljudi koji su rradili ovaj motor i nemaju toliko vremena da se zezaju s tim jel rade cerade ,kobije i slicne vece poslove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano April 14, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan *hornY* Hvala cuo sam za Tinu,al gde da nadjem te folije, jel to kod nje isto?? Kod nje imas odredjeni izbor folija...odes pogledas, ako si zahtevniji korisnik, skocis da kupis sta te pali i odes i cura ti izreze sta god! Mozemo i zajedno kad dodjes u BG, da se ne vrtis... Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano April 14, 2010 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan *hornY* oticicu ovih dana,mozemo i zajedno pa na kaficu posle,inace stalno sam ja u Bg u ,tu zivim vec 27godina Hvala jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano April 14, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahahahahahaha! Izvini druze, prebacio sam se skroz...kucao sam odgovor, i stao na pola, kada sam nastavio, bio sam ubedjen da pisem Titji iz ZR! HAHAHAHAAHAHAHA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...