bokilic 6101 Napisano Mart 20, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma kad padne kisa sve je jedno,,meni je jednom pomogao cak i kombinezon za jednokratnu upotrebu kupljen u poljoprivrednoj apoteci,,,moralo se,,mada ako vec mora da se bira radije bih izabrao jednodelni kombinezon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Mart 21, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Jednodelni je sigurniji i stiti i od hladnoce max, a dvodelno neuporedivo prakticnije, najbolje imati oba ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Mart 22, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan posedujem jednodelni samo je malo problem kod raspakivanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Mart 23, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Uh bas je dilema, najbolje imati oba. Na pecanje nosim oba pa koji zatreba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Mart 23, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Uh bas je dilema, najbolje imati oba. Na pecanje nosim oba pa koji zatreba. Hoces li da objasnis tvom prijatelju,tj. meni kako uspes da navuces jednodelni ;D ;D ;D ?? Mora da pripomazu svi pecarosi u blizini ;D ;D!! Izvini,ovo je bilo jace od mene!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Mart 24, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan To bar nije problem, uvek ima par ribara u blizini ;D ;D ;D Da me namuci dok ga oblacim, namuci me :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki 086 5 Napisano Mart 24, 2008 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Cetinje - MNE Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim jednodjelni i vrlo sam zadovoljan. Mislim da je bolji kombinezon kad su velike hladnoce!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkside 0 Napisano Mart 25, 2008 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Samo dvodelni.Bilo na otvorenom ili bilo gde.Lakse,brze se dodje do potrebnih stvari i manje izgledate smesni pri svemu tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Mart 31, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jednodelni je ususkanije a dvodelni prakticniji, pa ti vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...