Jump to content

Moto Zajednica

zundapp

Recommended Posts

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

prodajem zindapa 200 elastik 54god,ima papire moze da se prenese,pali radi ide,za divno cudo samo mu je sediste lose,nije farban,potrebmo mu je pranje,redovan neki servis,upali posle dve god,stojanja  na kurblu doduse tek na 10tu,ali sad pali ko mina  ;D ;D ;D

znaci u fabrickom stanju je,sem dodatnog zadnjeg sedista.cena,,koga interesuje nek se javi pa cemo se dogovoriti,inace je to cvaja,radi ostro ko zilet  :) :) :) ko hoce da se malo pomuci da ga ispolira mozda ofarba nek izvoli,063697094

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Motor izgleda odlicno, uz malo truda bi bio ko nov !

• Svrati ponekad, 240 postova
  • Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125.

nasao sam u svojoj staroj knjizi o motorima  ovaj motor .najveca brzina 101 km na sat ima 9,5 konja

post-180-12879027298549_thumb.jpg

• Ko zna šta, 68 postova

Pozdrav,

Ja posedujem dva Cindapa, jedan 39 godiste a drugi 41 godiste.

U dosta losem su stanju, ali su sakriveni od vetra i kise. Tokom vremena ne odrzavanja, najlosije su prosli rezervoari i jos po neki delovi.

Masine su manje vise u solidnom stanju.

Za jedan posedujem dokumentaciju a za drugi ne.

Zanima me da li postoji u nasem zakonu nekakva zackoljica kako bih mogao da dodjem do mogucnosti da legalizujem isti.

Takodje me interesuje da li posedujete nekakve kontakte ko bi mogao da ih restaurise i vrati u prvobitno stanje ali da uradi sve kako treba, i da li znate nekoga ko mozda poseduje jos nekakvi stari Cindap da ga kupim za delove.

Takodje me interesuje kako da dodjem do seme motora.

Pozdrav,

Damir

• Zainteresovan, 532 postova
  • Motocikl: TOMOS

Pozdrav,

Ja posedujem dva Cindapa, jedan 39 godiste a drugi 41 godiste.

U dosta losem su stanju, ali su sakriveni od vetra i kise. Tokom vremena ne odrzavanja, najlosije su prosli rezervoari i jos po neki delovi.

Masine su manje vise u solidnom stanju.

Za jedan posedujem dokumentaciju a za drugi ne.

Zanima me da li postoji u nasem zakonu nekakva zackoljica kako bih mogao da dodjem do mogucnosti da legalizujem isti.

Takodje me interesuje da li posedujete nekakve kontakte ko bi mogao da ih restaurise i vrati u prvobitno stanje ali da uradi sve kako treba, i da li znate nekoga ko mozda poseduje jos nekakvi stari Cindap da ga kupim za delove.

Takodje me interesuje kako da dodjem do seme motora.

==========================================================================================

postoji mogucnost registracije veterana i to u  BG-u u ako se nevaram u udruzenju veterana il klubu veterana ........naime jedino  su oni ovlasceni da daju aj da kazem na neki nacin atest za vozilo tog tipa i sa pratecom  dokumentacijom od njih se ide u MUP i predaju papiri za dalju registraciju i  dobijanje saobracajne i tablica.Pricam iz iskustva jednog mog prijatelja koji je u BG-u kupio  veterana iz neke 53g i mup iz BG ga  je uputio u  gore navedenom textu i  sve je lepo zavrsio iako nije imao ama bas nikakve papire za njega osim potpisa 2 lika da je motor kod njega u vlasnistvu preko 10g a to je bar lako naci  ;)

odo'' malo u OFF  al aj da ti bar pomognem oko tvoje muke nevezano uz oglas,,,,,zelim ti Bokilicu da ga uspesno prodas nekom ljubitelju starina ! Pozz

• Zainteresovan, 532 postova
  • Motocikl: TOMOS

kazi mi dali je odjavljena tablica ?? i kada ........pitam u ime jednog  mog  prijatelja koji me zamolio za info oovom motoru a koji nije clan na forumu  hvala.......

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja