bokilic 6101 Napisano Mart 19, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan prodajem zindapa 200 elastik 54god,ima papire moze da se prenese,pali radi ide,za divno cudo samo mu je sediste lose,nije farban,potrebmo mu je pranje,redovan neki servis,upali posle dve god,stojanja na kurblu doduse tek na 10tu,ali sad pali ko mina ;D ;D ;D znaci u fabrickom stanju je,sem dodatnog zadnjeg sedista.cena,,koga interesuje nek se javi pa cemo se dogovoriti,inace je to cvaja,radi ostro ko zilet :) ko hoce da se malo pomuci da ga ispolira mozda ofarba nek izvoli,063697094 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 19, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 19, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neskez 120 Napisano Mart 19, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: TDM 900, Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neka okvirna cena (ovde ili na pp) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 19, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Majstore posto cvaja :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, zlatne felne ko na Africi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 19, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Motor izgleda odlicno, uz malo truda bi bio ko nov ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 26, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1417 Napisano Mart 26, 2009 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Jel prodajes posebno sediste? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Mart 26, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel bokilicu, koliko ga ti cenis (ja bi ga sredjivao za sebe) ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 27, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1238 Napisano Mart 27, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam kupac ali me bas interesuje koliko kosta ovaj old tajmer. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 28, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan cena je 1100e... :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lenjivac 0 Napisano Mart 29, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Masinica boli glava.Da nema viska kljuc? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano April 3, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan nasao sam u svojoj staroj knjizi o motorima ovaj motor .najveca brzina 101 km na sat ima 9,5 konja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 7, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan opet je aktuelno,pa koga zanima,,,nek se javi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Januar 17, 2010 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Ja posedujem dva Cindapa, jedan 39 godiste a drugi 41 godiste. U dosta losem su stanju, ali su sakriveni od vetra i kise. Tokom vremena ne odrzavanja, najlosije su prosli rezervoari i jos po neki delovi. Masine su manje vise u solidnom stanju. Za jedan posedujem dokumentaciju a za drugi ne. Zanima me da li postoji u nasem zakonu nekakva zackoljica kako bih mogao da dodjem do mogucnosti da legalizujem isti. Takodje me interesuje da li posedujete nekakve kontakte ko bi mogao da ih restaurise i vrati u prvobitno stanje ali da uradi sve kako treba, i da li znate nekoga ko mozda poseduje jos nekakvi stari Cindap da ga kupim za delove. Takodje me interesuje kako da dodjem do seme motora. Pozdrav, Damir Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Januar 17, 2010 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Ja posedujem dva Cindapa, jedan 39 godiste a drugi 41 godiste. U dosta losem su stanju, ali su sakriveni od vetra i kise. Tokom vremena ne odrzavanja, najlosije su prosli rezervoari i jos po neki delovi. Masine su manje vise u solidnom stanju. Za jedan posedujem dokumentaciju a za drugi ne. Zanima me da li postoji u nasem zakonu nekakva zackoljica kako bih mogao da dodjem do mogucnosti da legalizujem isti. Takodje me interesuje da li posedujete nekakve kontakte ko bi mogao da ih restaurise i vrati u prvobitno stanje ali da uradi sve kako treba, i da li znate nekoga ko mozda poseduje jos nekakvi stari Cindap da ga kupim za delove. Takodje me interesuje kako da dodjem do seme motora. ========================================================================================== postoji mogucnost registracije veterana i to u BG-u u ako se nevaram u udruzenju veterana il klubu veterana ........naime jedino su oni ovlasceni da daju aj da kazem na neki nacin atest za vozilo tog tipa i sa pratecom dokumentacijom od njih se ide u MUP i predaju papiri za dalju registraciju i dobijanje saobracajne i tablica.Pricam iz iskustva jednog mog prijatelja koji je u BG-u kupio veterana iz neke 53g i mup iz BG ga je uputio u gore navedenom textu i sve je lepo zavrsio iako nije imao ama bas nikakve papire za njega osim potpisa 2 lika da je motor kod njega u vlasnistvu preko 10g a to je bar lako naci odo'' malo u OFF al aj da ti bar pomognem oko tvoje muke nevezano uz oglas,,,,,zelim ti Bokilicu da ga uspesno prodas nekom ljubitelju starina ! Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Januar 17, 2010 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan kazi mi dali je odjavljena tablica ?? i kada ........pitam u ime jednog mog prijatelja koji me zamolio za info oovom motoru a koji nije clan na forumu hvala....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Januar 18, 2010 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pomoci!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...