GUS 261 Napisano Avgust 8, 2010 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Upotreba Vulgarnosti je neizostavna izgleda, fala ti što si mi prišio titulu. Tipičan Balkanski Neandartalizam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Avgust 8, 2010 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Idi bre, pobratime.... Ja htedoh drugarski da ti kažem kakav si utisak ostavio, a ti se uvredi.... Izvini, molim te. Mora da ja nešto nisam dobro razumeo u tvojoj poruci.... Moja greška. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Avgust 8, 2010 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Ok Pobratime, i ja ga pretera, povlačim sve sto sam rekao nemoj se sad ti ljutiti. Izem ti motore i elektronike, nije vrijedno, previse ozbiljno shvatam ovaj forum :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Avgust 8, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan došo maločas iz belog sveta i poslao ti pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Avgust 8, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Igorak, znaš li ti gde je Strmosten? Znaš li da tamo nema ni tv signala a kamoli GSM pokrivenosti, o internetu da ne pričam. E tamo smo proveli Joška i ja vikend sa suprugama i uživali. Hvala ti na "prozivanju", veruj da sam bio uz komp sigurno bih ti odgovorio...jeste, Kill switch ide na jedan konektor i interno je povezan sa drugim. Uglavnom, radiće ti i taj "jedan veliki" isto kao i "dva mala" Pozdrav i ubuduće malo više strpljenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Avgust 8, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da i ja pitam nesto ;D Dali je moguce na Bandita ugraditi cajger za gorivo? Jel to izvodljivo i koliko bi otprilike kostalo. Imam neke ponude za ovaj model al jedino mi se nesvidja sto nema cajgera za benzin.Nemam volje da se vozim i razmisljam ocu ostati bez goriva ili da racunm koliko km imam jos,pa da sipam.U naj gorem slucaju vozim dok nedodje rezerva pa da onda sipam.Bas je bez veze to. A fino motorce bas mi se svidja al to mu je naj veca mana sto se tice mene ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Avgust 8, 2010 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Igorak, znaš li ti gde je Strmosten? Znaš li da tamo nema ni tv signala a kamoli GSM pokrivenosti, o internetu da ne pričam. E tamo smo proveli Joška i ja vikend sa suprugama i uživali. Hvala ti na "prozivanju", veruj da sam bio uz komp sigurno bih ti odgovorio...jeste, Kill switch ide na jedan konektor i interno je povezan sa drugim. Uglavnom, radiće ti i taj "jedan veliki" isto kao i "dva mala" Pozdrav i ubuduće malo više strpljenja Malo zivci popustili, drago mi je da ste uzivali blizu Despotovca previse licno dozivljavam ovaj forum, moram smanjiti, jeste afrikama picili tamo a ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Avgust 8, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Transalpovima. Uživali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pasha 99 Napisano Avgust 10, 2010 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sve sa foruma i pitanje za elektronicare. Crkla mi je bobina i cdi (zaliverno sve zajedno, izgleda kao klasicna bobina) na apriliji tuareg (rotax 123 agregat). Majstor je stavio bobinu i posebno cdi od nekog kineskog skutera. U pocetku je imao malu rupu na 5000 obrtaja sto je nerviralo ali nije bitno uticalo na voznju. U zadnje vreme ta rupa na kojoj motor trokira prosirila se od 4500 do 5500 obrtaja sto bitno utice na voznju. Po savetima sa foruma proverio sam izduvni ventil, ocistio karburator (izduvao i oprao u razredjivacu) i promenio svecicu. I nista. Rupa je i dalje tu. Onada sam stavio drugi cdi i stanje je biilo jos gore (nije mogao da predje 5000 obrtaja), tako da sam zakljucio da je krivac cdi. Za original (bobina i cdi u jednom Svedske proizvodnje) traze mi 130 e sto mi i nije neka opcija. Sta ciniti. Postoji li neka jeftinija varijanta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrbakero 0 Napisano Avgust 10, 2010 U prolazu, 75 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan drugari koliko moze da bude regler za malaguti 150 cc ,bez kineza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Avgust 10, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan mrbakero, za sve moguće tipove reglera se obrati Joski, tu na forumu. Pošalji mu PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Avgust 11, 2010 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sve sa foruma i pitanje za elektronicare. Crkla mi je bobina i cdi (zaliverno sve zajedno, izgleda kao klasicna bobina) na apriliji tuareg (rotax 123 agregat). Majstor je stavio bobinu i posebno cdi od nekog kineskog skutera. U pocetku je imao malu rupu na 5000 obrtaja sto je nerviralo ali nije bitno uticalo na voznju. U zadnje vreme ta rupa na kojoj motor trokira prosirila se od 4500 do 5500 obrtaja sto bitno utice na voznju. Po savetima sa foruma proverio sam izduvni ventil, ocistio karburator (izduvao i oprao u razredjivacu) i promenio svecicu. I nista. Rupa je i dalje tu. Onada sam stavio drugi cdi i stanje je biilo jos gore (nije mogao da predje 5000 obrtaja), tako da sam zakljucio da je krivac cdi. Za original (bobina i cdi u jednom Svedske proizvodnje) traze mi 130 e sto mi i nije neka opcija. Sta ciniti. Postoji li neka jeftinija varijanta. Ne postoji, samo ORIGINALNI fabricki CDI i bobina ti garantuje ispravnost vozila, vjeruj mi, promijenio sam Ceker Kineskih CDI i nista, ma goni to, mjenjaj ako imas para, nur Original Teile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele 8 Napisano Septembar 15, 2010 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd, Herceg Novi Motocikl: Hyosung GT250R`10, Gilera Nexus 250ie SP, Peugeot Speed Fight 2 206 WRC Prijavi odgovor kao problematičan Hitno mi je potrebna Vasa pomoc ! U pitanju je Hyosung GT250R, uradjen servis na 1000km, sada presao 1500km. Prije neki dan motor mi se izgasio sam od sebe, zovnem servisera on kaze da je u pitanju automat od anlasera i da pogledam relej... Nisam htjeo nista da cackam jer je motor pod garancijom, vec sam skinuo zadnji sic da pogledam osigurace, kad ocigurac od 30 ampera izgorio! Zamijenio ga, stavio novi, dam kontakt upalim motor, kad opet ista prica, izgasi se i opet izgoren isti osigurac od 30 ampera... Da li je u pitanju regler il sta li je vec, kako se to moglo dogotiti, iskreno bih Vas zamolio da mi pomognete! Unaprijed Vam hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Septembar 15, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo lako je moguce.Otkopcaj regler,promeni osigurac i upali.Ako osigurac ostane citav,pravac u ovlasceni servis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele 8 Napisano Septembar 16, 2010 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd, Herceg Novi Motocikl: Hyosung GT250R`10, Gilera Nexus 250ie SP, Peugeot Speed Fight 2 206 WRC Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo lako je moguce.Otkopcaj regler,promeni osigurac i upali.Ako osigurac ostane citav,pravac u ovlasceni servis. Hvala Vam na pomoci i brzom odgovoru! Javicu Vam sta se desava. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele 8 Napisano Septembar 17, 2010 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd, Herceg Novi Motocikl: Hyosung GT250R`10, Gilera Nexus 250ie SP, Peugeot Speed Fight 2 206 WRC Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo lako je moguce.Otkopcaj regler,promeni osigurac i upali.Ako osigurac ostane citav,pravac u ovlasceni servis. Probao sta ste mi kazali, regler ispravan... Dam kontakt, okrenem volan u desno, on izbaci osigurac, kad ono zica malo bila oguljena ispod volana i pravila kratki spoj, izolir traka i eto rjesen problem ;D Jos jednom da Vam se zahvalim na savjetu!!! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloraden 2 Napisano Septembar 22, 2010 U prolazu, 34 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha yzf 750 r Prijavi odgovor kao problematičan dali neko zna dali moze da se ispitaju bobine,u pitanju je yamaha yzf 750.stavio sam nove svecice,prvo mi je crkla jedna a posle jos 2.nisam presao sa motorom ni 300 km...sta moze biti uzrok toga?hvala unapred.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Septembar 22, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu se ispitati,ali ne verujem da su one uzrok. pre ce biti da je prebogata smesa pa zacadji svecice,ili falsh svecice.Vrati stare,i ako sve bude uredu,bacaj ove nove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloraden 2 Napisano Septembar 24, 2010 U prolazu, 34 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha yzf 750 r Prijavi odgovor kao problematičan Mogu se ispitati,ali ne verujem da su one uzrok. pre ce biti da je prebogata smesa pa zacadji svecice,ili falsh svecice.Vrati stare,i ako sve bude uredu,bacaj ove nove. reci mi dal svecice mogu da crknu ako motor stalno presisava i masti ih.ako se to desava stalno-dali od toga mogu da crknu svecice?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Septembar 25, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom crkavaju bas zbog toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloraden 2 Napisano Septembar 25, 2010 U prolazu, 34 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha yzf 750 r Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom crkavaju bas zbog toga. pa jel moguce da su crkle posle 300 km,i 4,5 puta sto je presisao ngk cr9e??? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dieselman 45 Napisano Septembar 25, 2010 BJB Maxi scooter club, 134 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Aprilia Atlantic 200 Prijavi odgovor kao problematičan ..naravno da je moguce,tj. vrlo verovatno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloraden 2 Napisano Septembar 25, 2010 U prolazu, 34 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha yzf 750 r Prijavi odgovor kao problematičan ..naravno da je moguce,tj. vrlo verovatno.. hvala na odgovoru znaci ne isplati mi se kupovati opet svecice dok ne sredim motor :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2664 Napisano Septembar 27, 2010 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedno pitanje u vezi baterije. Kada sam kupio motor, pre dve godine, čini mi se da je prodavac rekao da je stavio novu bateriju. Sada nešto slabo vergla, pa sam je skinuo da je dopunim. Baterija je marke Unibat, i uopšte ne izgleda kao nova, mada to sad nije toliko ni bitno: Ono što me zanima je u vezi ovih brojeva: Ako je ovo datum proizvodnje , onda da je ništa ne punim, već da kupim novu Kako da znam, kad ništa ne znam Možda treba da proverim kako puni regler? Kad sam je stavio na ispravljač, pre neki dan samo na sat vremena, motor je taj dan palio dobro, ali danas me opet zeza, sada ću da je punim duže vremena, pa ću da vidim šta se dešava. Ako budem morao da kupim novu, kupiću je na proleće, šta da se radi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sa opadanjem temperature, opada i kapacitet pa je to sada zraženije nego peko leta. jes proveravao nivo kiseline? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...