Kalina 50 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan il da menjam jaknu il omeksivac. vozio sam posle pranja i pokisao u jakni. nije pustila ni vetar ni vodu. gde gresim? kako si pokisao ako nije pustila ni vetar ni vodu? :o u svakom slucaju nemoj vise da peres jaknu sa omeksivacem... mislim da jedno takvo pranje ne moze da je skroz upropasti, ali redovno pranje sa omeksivacem moze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano April 30, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan E, sad mi je lakse. Ali ako ne mecem omeksivac, nece mirisati na djurdjevak! Kako da izadjem na ulicu a da mi jakna ne mirise metro? p.s. pokisao sam na motoru u voznji. ja vozim a voda sve pada odozgo po meni. tako su meni rekli da se kisne. a pre i posle toga jakna nije pustila vetar kroz materijal. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan jedino resenje da kupis parfem sa mirisom koji ti se svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano April 30, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Viš, to mi nije palo na pamet. Svaka ti čas i čes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tornado2405 4 Napisano Maj 7, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Maribor, Slovenija Motocikl: Honda Deauvill NT650, BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam takvu jaknu i pantalone Cycle spirit iz Luis-a i našao sam se pred istim problemom ko ti, kako pravilno oprati tekstilnu opremu? Posle pretraživanja raznih stranih foruma došao sam do sledečeg zaključka: -pre pranja dobro iščetkati prljavšinu- insekte iz materijala -prati možeš u veš mašini na temperaturi 30°C -koristiti sredstva namenjena pranju tih artikala, korištenjem običnih deterđenata gubi se efekat impregnacije -ne koristiti omekšivać -što manje centrifugirati, sušiti na ''prirodno'' -osušenu odeču po mogučnosti još dodatno impregnirati sa impregnacijskim sprejem To je jedno od od sredstava za pranje i impregnaciju tekstila. Na tržištu sigurno ima i drugih proizvođača. http://www.louis.de/_40acd35d7f2e4be25bf489d5b224183a2f/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&artnr_gr=10059092&anzeige=0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Maj 7, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moju jaknu potopio u kadu, zatim posuo praskom, pustio da se rastvori, iscetkao, pustio da odstoji i isprao... Vrh je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...