mahoney 0 Napisano Jun 7, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ovo najposeceniji skup u Nisu do sada a na ulazu nije bilo nikog da naplacuje posle 21h tako da su svi za dz posle usli...koji su okasnili. U daljini cuju se,kao gromovi...svi su u glas pevali malopre,ko je bio video je,moto himna,muzika odlicna,sve pohvale samo jedna primedba...mogli su da stave bar nekoliko kanti za odpatke `limenke i pl. case` na par mesta jer ovako od istog nije moglo da se hoda...kako li je bilo curicama na stiklama!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcic 11 Napisano Jun 7, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda VT 600 Shadow Kymco People S 200i Prijavi odgovor kao problematičan Da skup u Nisu moze i treba biti mnogo bolji- moze i treba. Uzimajuci u obzir da ga organizuje 1 ( JEDAN ) covek - super je . Kakvi smo - tako nam je. Nazalost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jun 7, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Primetio sam da ima dosta kineza, pogotovu skutera ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2890 Napisano Jun 7, 2009 Drug član, 2783 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad skuterasi misle da su motoristi. :D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivta 24 Napisano Jun 7, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Dobro organizovan skup,puno motora u razgovoru sa Rendy-jem saznao sam da je preko 1.500 motora uslo u kamp,sto je za svaku pohvalu i sto pokazuje zelju i snagu "juzne pruge" za lepim druzenjem. Svaka cast organizatorima,nicega nije manjkalo vidimo se i sledece godine . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOLAR 12 Napisano Jun 7, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan LEP SUSRET SKUTERASA ..... I PO KOI MOTOR ......... Bar su pismeniji ako voze skutere od pojedinih kriticara kuj mi vika o pismenosti ............ :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOLAR 12 Napisano Jun 7, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Na snimku defilea kroz grad vidi svako ko je iole PISMEN da 90 procenata cine skuteri . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jun 7, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Jbt. Stvarno,ne bih da vredjam neke ali ovi skuteri od 50cc su bedak da budu na defileu.Na svakom skupu se nabije gomila dece u defile ovim prdavcima pa generalno kvare vizuelni utisak tj. snagu defilea. Onaj ko ne razume o cemu pisem moze da se podseti stihova legendarne pesme "Motori": U daljini cuju se Kao gromovi Auto putem prolaze Kao vjetrovi Odlaze na dalek put Ko to moze znati Samo neki stoper ljut Sto ih prstom prati Motori... Izlizane traperice Jakne cizmice Usijane kacige Kozne torbice Odlaze na dalek put Ko to moze znati Samo neki stoper ljut Sto ih prstom prati Motori... " ps. al' grme ovi skuteriiiii ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jun 7, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bio i ja sa suprugom na skupu,na ulazu odmah dobrodoslica u vidu domace ljute,majica Shadows Srbija i bon za rucak na koji smo posteno jeli i ja i zena odlican pasulj(smo sam rekao da nas je dvoje i dobili dve porcije).Prostor za moto skup idealan,skoro sve hladovina,puno ljudi i motora,pivo 'ladno-taman kako treba,svirka odlicna.Bio sam na skupovima gde za 400 din ne dobijes nista,sto se tice defilea valjda znate da uvek veliki broj pravih motor ostaje u kampu za to vreme,jednostavno nece ljudi posle velikog puta da se umaraju vozeci u guzvi po gradu na nesnosnoj vrucini.Jedina zamerka je sto nema WC. Boze zdravlje vidimo se sledece godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jun 7, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Jedina zamerka je sto nema WC. Pa moze u Bazen? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jun 7, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Jun 7, 2009 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Kome je mnogo 400din da dobije ulaznicu za 3 dana, kompletan sou i muzicki program, 1 rucak i majicu ili kacket, on nije morao ni da udje motorom. Upad pesaka je bio za DZ a motor je mogao da se parkira i ispred. . koja je poenta moto susreta, ako se ulaz naplaćuje motociklistima, a pešacima ne.. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anka 43 Napisano Jun 7, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan skup je extra, organizacija vrh A nema nijednog WC-a! Sta je bwe na ovom skupu vrh? Wc je bio kod vojske preko puta staze gde su tockirali i gde su bile igre ubrzanja itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anka 43 Napisano Jun 7, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan A nema nijednog WC-a! Sta je bwe na ovom skupu vrh? Organizatori su verovatno na sve mislili, sa iskustvom su i sigurno znaju kako se organizuju pravi skupovi. Čuo sam da je za neke stvari obećala opština da će obezbediti i organizovati(medju njima i wc) a koliko su održali svoja obećanja ostaje da se vidi i njima na čast! Dobro druženje i provod sigurno ne izostaju! Na ulazu naplatili 400 din. Za to dobijes neku bzvz kapu i 1 (jedan) bon za rucak. Sta da jede suvozac (ili suvozacica) ako nisu iz Nisha kao ja? Meni ovo sve ne smeta toliko ali ovo nije ono sto je najavljeno a jos manje "dobra" ili "vrh" organizacija. Videcemo danas kako ce proci defile. Da ides malo i da obilazis skupove vido bi da ostali ne daju nista na ulazu a isto naplate 400 din ulaz kod nas je uz ulaznicu se dobijala kapa ili majica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2865 Napisano Jun 7, 2009 Vozac A kategorije :D, 986 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan A nema nijednog WC-a! Sta je bwe na ovom skupu vrh? Organizatori su verovatno na sve mislili, sa iskustvom su i sigurno znaju kako se organizuju pravi skupovi. Čuo sam da je za neke stvari obećala opština da će obezbediti i organizovati(medju njima i wc) a koliko su održali svoja obećanja ostaje da se vidi i njima na čast! Dobro druženje i provod sigurno ne izostaju! ma ljudi ko da je vazno sta dobijes! Kod nas je na primjer bio pasulj za sve ljude znaci ko god je bio! Sto se tice ulaza ti placanjem tog ulaza pomazes klubu da do godine odrzi jos bolji skup! Na ulazu naplatili 400 din. Za to dobijes neku bzvz kapu i 1 (jedan) bon za rucak. Sta da jede suvozac (ili suvozacica) ako nisu iz Nisha kao ja? Meni ovo sve ne smeta toliko ali ovo nije ono sto je najavljeno a jos manje "dobra" ili "vrh" organizacija. Videcemo danas kako ce proci defile. Da ides malo i da obilazis skupove vido bi da ostali ne daju nista na ulazu a isto naplate 400 din ulaz kod nas je uz ulaznicu se dobijala kapa ili majica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anka 43 Napisano Jun 7, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan LEP SUSRET SKUTERASA ..... I PO KOI MOTOR ......... Bolje se ti zapitaj na kom terenu vi u Indjiji pravite skup nema te nijedno drvo u kampu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anka 43 Napisano Jun 7, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Kome je mnogo 400din da dobije ulaznicu za 3 dana, kompletan sou i muzicki program, 1 rucak i majicu ili kacket, on nije morao ni da udje motorom. Upad pesaka je bio za DZ a motor je mogao da se parkira i ispred. Sto se WC-a tice sta vam, u prirodi je mnogo lepse. A na vrezinskim bazenima je ima i na pretek. Inace moj utisak je da nikad nije bilo vise motora i pozitivnije atmosfere. Svaka cast na organizaciji. Ovo je pravi post a motora nikad nije bilo vise na ulazu je registrovano oko 1400 motora.A wc je bio kao sto rekoh u oredhodnom postu vojska je davala wc-e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anka 43 Napisano Jun 7, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ovo najposeceniji skup u Nisu do sada a na ulazu nije bilo nikog da naplacuje posle 21h tako da su svi za dz posle usli...koji su okasnili. U daljini cuju se,kao gromovi...svi su u glas pevali malopre,ko je bio video je,moto himna,muzika odlicna,sve pohvale samo jedna primedba...mogli su da stave bar nekoliko kanti za odpatke `limenke i pl. case` na par mesta jer ovako od istog nije moglo da se hoda...kako li je bilo curicama na stiklama!? Bio je veliki kontejner blizu ulaza,a te curice na stiklama trebale su da znaju da idu na moto skup a ne na modnu reviju ili neki kafic. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anka 43 Napisano Jun 7, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad skuterasi misle da su motoristi. :D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Skuterasi su cudo,a hvala i vama najbronijem moto klubu u Srbiji koji je posetio moto skup u vidu jednog clana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anka 43 Napisano Jun 7, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Na snimku defilea kroz grad vidi svako ko je iole PISMEN da 90 procenata cine skuteri . Izvini jer si ti bio na skupu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anka 43 Napisano Jun 7, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Draki ma ljudi ko da je vazno sta dobijes! Kod nas je na primjer bio pasulj za sve ljude znaci ko god je bio! Sto se tice ulaza ti placanjem tog ulaza pomazes klubu da do godine odrzi jos bolji skup! Draki bitno je nesto da dobijes na ulazu ostane ti uspomena da si bio na tom skupu kao npr sto smo davali majice...To se zove dobar domacin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2865 Napisano Jun 7, 2009 Vozac A kategorije :D, 986 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Draki ma ljudi ko da je vazno sta dobijes! Kod nas je na primjer bio pasulj za sve ljude znaci ko god je bio! Sto se tice ulaza ti placanjem tog ulaza pomazes klubu da do godine odrzi jos bolji skup! Draki bitno je nesto da dobijes na ulazu ostane ti uspomena da si bio na tom skupu kao npr sto smo davali majice...To se zove dobar domacin. pa i ako je dobijem ili ne ja je kupim jer opet time pomazem organizatoru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1303 Napisano Jun 7, 2009 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Po mome skormnom misljenju, čini mi se da je ovaj bio najposećeniji moto-skup otkako se isti i organizuju, što u čairskom parku kao nekada na početku, tako i na prostoru kod Vrežinskog bazena, puno motora, puno ljudi, dobra svirka i provod... Cini mi se samo da je moto skup bio manje zastupljen medijski nego sto bi trebao biti, ali nadam se da će gradskim većnicima ova posećenost doći do moždanih vijuga i da će izvući neki pozitivan zaključak iz svega pa sledeće godine stati iza organizatora i pripomoći u organizovanju istog. Što se tiče ulaza od 400 din cifra je sasvim simbolična za tri dana pass-a za sve sadržaje + poklon uspomena-majca, kacket ili fluo prsluk, + bon za klopu pa sta cete vise... Sve u svemu lepo druženje i dobar provod koji je prosao u znaku motora, bas onako kako i treba Dodao bih jos i jednu pohvalu grupi FAR za super svirku... i Nadji za *umetnicki performans* oko ponoći POZDRAV ODKUDE NIŠ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dart 1 Napisano Jun 7, 2009 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je OK i oni koji spominju skutere nek voze svoje motorice oko zgrade i idu na skupove u krugu od 30 km a ja sam sa skuterom dosao 310 km u jednom pravcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jun 7, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan brzinom od 50 km na sat....heheheh ...smor je to... ;D,...i odose rolnice.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...