hecky 5 Napisano Octobar 5, 2006 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: London Prijavi odgovor kao problematičan Prvo sam se smejao bajkerima sa prslukom, pa sam poceo razmisljati kako je glupavo oblaciti prsluk preko novog Dainese kombinezona... i na kraju sam kupio jedan . Necu da dosadjujem sa statistikama... jer je svima jasno da se dosta nesreca desavaju jer vozac nije primetio motorciklistu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Octobar 5, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan A sta znaci, kada vremenski uslovi nalazu. Mislis u uslovima smanjene vidljivosti? Ako je samo tada, onda ok, ima smisla. Mislim, ima smisla stalno ga nositi, jer si mnogo uocljiviji, ali vec i sad mi je muka kada se penjem na motor. Pojas, jakna, rukavice, zastita za kolena, kaciga. Jos da posle svega toga moram i prslik da navlacim svaki put, pazario bi markicu za GSP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hecky 5 Napisano Octobar 5, 2006 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: London Prijavi odgovor kao problematičan Po suncanom danu nema mnogo smisla (ima al ja ga ne bi nosio hehe), ali recimo po magli, u sumrak, nocu i po kisi dobro dodje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Octobar 6, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ima smisla itekako. Ja ga licno nisam nosio do sada, ali na primer secam se da smo u junu kada smo isli u Rumuniju kod Temisvara sreli veliku grupu motorista cini mi se iz Danske ili Svedske (imali su zastavu), SVI su bili sa prslucima.. Verovatno cu koristiti prsluk kada god idem na put van grada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Octobar 6, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Koristim ga samo za nocnu voznju,a naravno uvjek je pod sicem,ako me recimo kisai magla uhvate!? Bolje da budem saren kao putari nego da me neko pokupi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Octobar 6, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda šašavo al mene kola više ne obaraju :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Octobar 6, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Jedini prsluk koji nosim i koji cu nositi je prsluk mog kluba. Mislim da za ove reflektujuce nema bas preke potrebe. Koliko se vas stvarno vozi po magli i losem vremenu? A i vozite motore a ne moto-kultivatore tj. ko i sta moze da vas stigne i pokupi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hecky 5 Napisano Octobar 6, 2006 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: London Prijavi odgovor kao problematičan , pa ja vozim po kisi i nocu (motor mi je glavnim transport, nemam auto). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Octobar 6, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan ne kazem da se ja ne vozim po kisi ali tada nosim kisni kombinezon a on vec ima na njemu reflektujuce oznake. Doticni prsluk bi mozda bio od koristi u toku noci ako se stoji pored puta usled recimo kvara, nedao bog neke nesrece i sl.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan80 11 Napisano Octobar 9, 2006 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mozda i nije losa stvar ali ga ne nosim (mada nikad se ne zna). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...