Evil_baby 85 Napisano Mart 16, 2009 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Josh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Mart 16, 2009 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan evo josh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Mart 16, 2009 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan iii...ove.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 379 Napisano Mart 16, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D E svasta ti primetis ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 17, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 96 Napisano Mart 17, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem da je neko polomio plastike samo zato sto je sedeo na motoru... :o Verovatno je do ostecenja doslo prilikom transporta... Ili se mozda Honda zbog "SEKE" preselila u Kinu pa se stedi na materijalu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Mart 17, 2009 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan pao je motor nekome cini mi se... mozda je neki ljubitelj Transalpa serije po prvi put video novi model pa dobio napad besa ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Mart 17, 2009 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan E Evil svaka ti cast,slikas bez blama,da sam zensko bio bih lezbejka 100 posto ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Mart 17, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Imate li vesti o prodatim motorima na sajmu? Koja firma, koji motori, kolicina? Ja znam pouzdano samo da je prvog dana prodata najskuplja jahta iz susedne hale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Mart 17, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ^ja znam za jednu yamahu xtx 660 i husqvarnu 610... mnogo para, malo muzike (sad ce mi se naljute drugari) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1283 Napisano Mart 17, 2009 Drug član, 542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da vidimo i onu drugu lepsu stranu sajma motora:D ima li neko neku sliciu neke lepe devojke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Mart 17, 2009 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan ma nije ti ovo takav forum:)Bajkeri idu na sajmove ISKLJUCIVO da razmene iskustva,i pazare nesto novo :)kakve devojke:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 970 Napisano Mart 17, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Kaze pirocanac u servisu, sipaj mi 2 Litre benzina i kap ulja u rezervoar, a serviser ga pita, -Hoces i da ti prdnem u gume? ;D Evo par fotkica i od mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 131 Napisano Mart 17, 2009 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan kolko znam ova nova jamaha je prodala xt660x , R6, i 2 maxi skutera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jodi 94 Napisano Mart 17, 2009 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Grac, Austrija Motocikl: Z650RS Prijavi odgovor kao problematičan Hmmmm! Posto nisam pazario nista (osim jedne male potkape) na sajmu, ja sam imao vremena da napravim par finih fotkica. Moj skroman doprinos razvoju teme>>> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Mart 17, 2009 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan jaooooo,ove seke sa pezoovog standa sam dobro zapamtio..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 31 Napisano Mart 17, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja uslikah jednu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6517 Napisano Mart 17, 2009 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Je l' se to posekla na sekiru ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7959 Napisano Mart 17, 2009 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: VFR1200F '10, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan lele neske alal ti vera za 3-cu sliku ti si nas car! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 31 Napisano Mart 17, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Je l' se to posekla na sekiru ??? Jok nego na puknutu plastiku od TA :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 17, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ja uslikah jednu ;D Aaaa, zezas me! Hahahahahahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17698 Napisano Mart 17, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja uslikah jednu ;D Majstoooooooreeeee!!!! ;D ;D ;D Ova je ocito imala i dodatni prihod na Sajmu. Na brzaka iza kulisa ili paravana. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Mart 17, 2009 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Bas imas ostro oko! xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6517 Napisano Mart 17, 2009 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Je l' se to posekla na sekiru ??? Jok nego na puknutu plastiku od TA :D :D cccc...pa gde baš po sred "šišarke" ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Mart 17, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ja uslikah jednu ;D Bravo carino! :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...