Komita 6 Napisano Mart 8, 2009 U prolazu, 81 postova Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Čekao sam MOTO - PASSION, u nadi da ću po nekom sajamskom popustu da obujem svog ljubimca novim parom Metzelerovih pnumatika SPORTEC M3, pa da pitam zna li neko, hoće li biti tog famoznog popusta i da li će biti još neka firma osim Kelene sa štandom pneumatika, a da ima Metzeler u ponudi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 127 Napisano Mart 8, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan 3T-racing u Balosavi imaju u ponudi M1`po ceni od 260e sa montazom i balansiranjem. Mislim da vredi,ja cekam samo lepo vreme da oteram motor na sevis i da mu stavim te gume. Za njih kazu da se brze trose ali da drze kao lepak. Videcemo ... ps. mislim da ce biti na sajmu sa svojim standom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuti 23 Napisano Mart 8, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz, Proshle nedelje sam telefonom razgovarao sa damom iz 3t-racinga u vezi nalepnica za tockove i rekla mi je da 3t-racing nece biti na sajmu ove godine ... Ljuti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komita 6 Napisano Mart 9, 2009 U prolazu, 81 postova Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ortak je na Kawu ZX7R nabacio Metzeler Sportec M1, prošle godine. Platio je set 180 eura, jer su bile 2005 godište. Na oko deluje malo tvrđe od iste gume 2007 godište sa kojom smo je upoređivali, ali ortak tvrdi da na putu drži savršeno. Meni je isti dobavljač ponudio Spotrec M1 proizvedene 2006 po istoj ceni tj. 180 evropskih. Šta mislite, da li se isplati dodati 80-90 eura za 2 godine mlađu gumu ili ne. PS: Gume stižu iz Italije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 212 Napisano Mart 9, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Bmw R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nije strasno do 3 godine starosti, ali sve preko toga :-\ Ako vozis polako i po suvom onda ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...