XSR 62 Napisano Mart 19, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan snaga sa ram airom ti ništa ne znači. ceo taj sistem počinje da radi tek na 200+ km/h (tako kažu). i to je uglavnom marketing (tipa kawa 2008 ima 200ks, da ali sa ram airom a ovako manje). evo pa ako te ne mrzi pročitaj. u pitanju je 9-ka 95 dog. http://www.zx11.info/zx11/uk3.htm Ma ne zanimalo me cisto informativno procitacu ovo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Mart 19, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Dobre makine,nema sta.Ovde 'de sam ja (italija) momci i dalje teraju k5,ali + kit Yoshimura.Prodali bi radije kevu nego ovu azdaju Imao sam i taj (ima teks' na forumu) i dobro znam o cemu pricas! Aj sad iskreno, da isto kostaju, da li bi pre uzeo novi R1 ili K9 i zasto? Sto se tice R1... je**es motor sa roze ramom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 19, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice R1... je**es motor sa roze ramom Ta belo/bordo boja je najjaca! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 19, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan :-\ Na svim mestima bez ram-aira podaci : Need to know Engine 750cc four-cylinder Power 147.8bhp@13,200rpm Torque 47lb/ft@11,200rpm Top speed (mph) n/a Transmission six-speed schain drive Weight (kg) 167 Seat height (mm) 810 Fuel tank (litres) 17 Svasta... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Mart 19, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice R1... je**es motor sa roze ramom Ta belo/bordo boja je najjaca! Aj dobro, nek' ti bude ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 19, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Aj dobro, nek' ti bude ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan prijatelju batali bre snagu sa ram-air-om. vec sam ti rekao kad to dolazi do izrazaja. i za vladanje sa 148ks ima mleka da se pije.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 19, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan prijatelju batali bre snagu sa ram-air-om. vec sam ti rekao kad to dolazi do izrazaja. i za vladanje sa 148ks ima mleka da se pije.. Znam, al brate pitam jel ne smem? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 21, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan @ maki, jesi merio nekad koliko trosi grad/put/prosek, tj na kojim obrtajima koliko? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Mart 21, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan @ maki, jesi merio nekad koliko trosi grad/put/prosek, tj na kojim obrtajima koliko? Brate ja kad sam motor kupovao znao sam samo da ima 1000cc. Ti celu analizu odradi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 22, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Brate ja kad sam motor kupovao znao sam samo da ima 1000cc. Ti celu analizu odradi Pa to i nije bas pametno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Mart 22, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Brate ja kad sam motor kupovao znao sam samo da ima 1000cc. Ti celu analizu odradi Pa to i nije bas pametno. Ma ne kupuje se motor zato sto je to pametno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Mart 22, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan @ maki, jesi merio nekad koliko trosi grad/put/prosek, tj na kojim obrtajima koliko? Put, brzina oko 130-140 (drzim oko 7000rpm) trosi od 5 do 5.5lit. Po gradu ga ne vozim pa ne znam, ali sportska voznja 2-3-4 brzina, preko 10000rpm ume da ode potrosnja na 7-8lit. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 22, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Brate ja kad sam motor kupovao znao sam samo da ima 1000cc. Ti celu analizu odradi Pa to i nije bas pametno. Ma ne kupuje se motor zato sto je to pametno. Svasta Boze. @maki, hvala za info, bas trosi malo. Vise je moj RS125 trosio, cvaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan pa cvaje i trose vise nego novije zujke bez uvrede al taman mislio da te pitam jel znas ti da vozis motor a onda procitam da si vozio rs125 ...nemoj da se zamlacujes razlikama u par konja ili par nm obrtnog momenta, najbolje bi bilo da mozes da probas par motorcikala iz klase koja te zanima, obzirom da neces voziti SBK to ti APSOLUTNO nista nece znaciti !!! ...ako prelazis sa 125 ja bi ti savetovao prvo neki 600 a ako bas hoces odlican allround sportnjak onda uzmi 750 i miran si duzi period Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 26, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan pa cvaje i trose vise nego novije zujke bez uvrede al taman mislio da te pitam jel znas ti da vozis motor a onda procitam da si vozio rs125 ...nemoj da se zamlacujes razlikama u par konja ili par nm obrtnog momenta, najbolje bi bilo da mozes da probas par motorcikala iz klase koja te zanima, obzirom da neces voziti SBK to ti APSOLUTNO nista nece znaciti !!! ...ako prelazis sa 125 ja bi ti savetovao prvo neki 600 a ako bas hoces odlican allround sportnjak onda uzmi 750 i miran si duzi period Vozio sam sve, probao sam bas i ovaj, ali su me zanimale brojke, i info sa papira. Volim motociklizam, i zelim da se edukujem po pitanju toga a ne samo da kupim motor pa da sam glavni ''baja u selu''. Takodje mislim da je potrosnja koju ja iz par krugova, dana nemogu da odredim, takodje bez obzira sto sam vozio te motore, osecam se kao i da nisam, jer sam vec i zaboravio iskustva, tako da nadam se da nece vise biti ovakvih suvisnih komentara. Hiljadarku sam batalio bas zbog tudjih iskustava i podataka, jer je odrzavanje papreno u odnosu na ovaj motor, a posle rs125 mi ni ne treba 1000ccm, a ko zna da li ce mi ikad i trebati. BTW, sta mislis/mislite o tome sto zelim novi? isplati li se? posto smatram da necu imati potrebe za menjanjem duzi period, tako da mi se nov motor cini kao ok izbor? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan ..."suvisni komentar" ? ...izvini molim te pokusao sam da pomgnem :'( ...kolika je to razlika u odrzavanju hiljadarke u odnosu na 750 ? ...novo je uvek najbolja varijanta, ako imas para nemoj se dvoumiti nule na satu se nikad ne zaboravljaju !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 26, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan ..."suvisni komentar" ? ...izvini molim te pokusao sam da pomgnem :'( ...kolika je to razlika u odrzavanju hiljadarke u odnosu na 750 ? ...novo je uvek najbolja varijanta, ako imas para nemoj se dvoumiti nule na satu se nikad ne zaboravljaju !!! Pretjerao sam :-X sorry. Malo sam planuo na 1. recenicu Ne volim kad me neko uopste ne poznaje, pa onda jos stekne i napise pogresan utisak o meni, al ok Registracija za 750 nije vise od 15-16000 din, za 1000 koliko sam cuo oko 30-35000din ? Zatim potrosnja 750 od 5 do 8, 1000 isto zavisi od voznje al mnogo cesce vucce 11-12 i vise litara, napet je za voznju i tako to... Elem to su iskustva za VTR sp2, pa je mozda tako zbog V motora, kaze mi drug da se ne navoza jedva 10-15 krugova po gradu i potrosi 15-20e goriva. To nisu male pare za svaki dan normalne, i cesce voznje. To me najvise odvraca od hiljadu ccm. Aj ako neko ima tacne podatke i iskustva sa npr k7/8 1000, neka napise, potrosnju, registraciju, koliko traje guma.? A i jel mi treba k8 1000 posle 2taktne cvaje?? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Alo brate ako ti imas da das 8000e na novi 750cc sta te boli uvo da li 1000ka trosi 3-4l vise. A ja ti kazem kad krenes da se vozis sa drugim ljudima i kad budes video kako te ostavljaju 1000ke, a ti da si dodao jos 1000e mogao bi da ih stignes, skenjaces se (mislim na voznje autoputem). To ti ja garantujem. Sve ovo ostalo sto te zanima nije bitno. Kupi 1000ku u oglasima ili R1 '06 ili K6 za oko 7000e ima da se useres. Da je kupljena kod nas obavezno, zajebi bilo sta iz uvoza. Ta dva motora su ti i najlaksa za kasniju prodaju. Povedi majstora nekog koji ima ostro oko i to je to. Nov kad kupis, cim ga isteras iz salona izgubio si min 500e i dodaj odmah i registraciju na cenu. U oglasima ljudi prodaju po godinu dana registrovane motore za iste cenu kao oni sa isteklom. Sad krecu oglasi punom parom, samo dobro pregledaj sve. Jos niko nista ne uzima za kes, pa su cene za isti jos nize. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan 750 registracija do 15000, 1000 registracija do 25000 ! potrosnja skoro identicna !!! jeste da 1000 moze da povuce preko 10l ali isto tako moze i 750 !!! ...napetiji za voznju jeste ! ...poredjenje sa VTR je u najmanju ruku smesno ! ...Gume traju dok se ne potrose na svi motorima od 125 do 1300ccm, opet nikakva razlika na 750 i 1000 jedino u dimenziji 185.55 190.50 ali to je 1000-2000 dinara, sve zavisi od stila voznje ! ...a dal ti treba prelazak sa 125 na 1000ccm to ti treba da vidis tu ti mi ne mozemo pomoci !!! razlika je NEOPISIVA i sve to je smesna razlika u odrzavanju, i jos za nekoga ko kupuje nov motor od 10k eu mislim da to ne bi trebalo da te zanima !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Mart 26, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan A ja ti kazem kad krenes da se vozis sa drugim ljudima i kad budes video kako te ostavljaju 1000ke, a ti da si dodao jos 1000e mogao bi da ih stignes, skenjaces se (mislim na voznje autoputem). To ti ja garantujem. Sve ovo ostalo sto te zanima nije bitno. Moja 750 ide 299kmh po satu. Neznam koja je to putna brzna koju ne moze 750 da prati. P.S. Sad sam procitao da si vozio 125 do sad. Ne pomisljaj ni na sta jace od 600ccm. Potpisujem da bi te 1000arka prevrnula na rep ili iskatapultirala iz sedista. Neiskustvo je opasna stvar u motociklizmu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Necu da raspravljam o tome uopste. Retko se i vozi tim brzinama. Ide 750ka 299 ali nije to to kao 1000ka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 26, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Alo brate ako ti imas da das 8000e na novi 750cc sta te boli uvo da li 1000ka trosi 3-4l vise. 11500e tacnije. Ali ne padaju meni pare s neba niti mogu ja da zaradim pare na bacanje. Manite se toga ako kupujes ovo onda ne mislis na ovo i sl. Znam sta je ne iskustvo, to za prevrtanje nemora biti tacno uopste maki, elem troskovi odrzavanja su me najvise brinuli, al sta znam, videcu jos. Ja sam ipak srednjoskolac tako da mi je i odrzavanje bitna stavka kod kupovine... @bigneda, za gume svaki dan slusam razlicitu pricu, stvarno ne znam koga vise poslusati. Negde cujem 750ka moze da gura 1-2 sezone s jednom gumom, 'iljada 2 gume po sezoni, naravno podrazumeva se ista voznja. Sad za potrosnju opet njih 5 razlicito kaze, a ako je rega do 25000 onda mozda i mogu da progutam taj trosak. Mada opet ako je potrosnja 3-4l iznad batalim odma... @r1-alone koliko ti kec trosi, ako znas uopste? :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Alo brate ako ti imas da das 8000e na novi 750cc sta te boli uvo da li 1000ka trosi 3-4l vise. 11500e tacnije. Ali ne padaju meni pare s neba niti mogu ja da zaradim pare na bacanje. Mani te se toga ako kupujes ovo onda ne mislis na ovo i sl. Znam sta je ne iskustvo, to za prevrtanje nemora biti tacno uopste maki, elem troskovi odrzavanja su me najvise brinuli, al sta znam videcu jos. Ja sam ipak srednjoskolac tako da mi je i odrzavanje bitna stavka kod kupovine... Ne davaj tolke pare na motor! Ja sam moj R1 '04 kupio pre 2 godine za 7000e. Bio je kao chasha ochuvan. Kad sam ga prodavao iste te pare sam dobio nakon 2 godine. Samo treba pratiti oglase. A ti za razliku od 4500e ima da sipas goriva, registrujes, servisiras, 1000x motor. K6 1000 ti je jos jaci i mozda malo jeftiniji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 26, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan O tome vam pricam 1000 ljudi 1000 cudi, 1000 zena 2000 sisa :D Ovaj kaze ne novo, ovaj novo, izgleda da cu na eci peci pec ili ce cale da prelomi, a meni lupi zabranu u odlucivanju... Uglavnom ide lock, kad uradim nesto po pitanju motora bicete ibavesteni Pozz, hvala svima, malo krenula tema kako i ne treba bas, al mozda i nadjem nesto poucno listajuci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...