anton 0 Napisano Mart 22, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan Rekao sam ti vec i to vazi za sve Vojvodjane kojima smo usput.Popijemo kafu na bulevaru(citaj u crkvi) i palimo. jos samo da mi objasnis gde pijemo kafu i u koje vreme.unapred zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Mart 22, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ide se preko pancevca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Mart 22, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Rekao sam ti vec i to vazi za sve Vojvodjane kojima smo usput.Popijemo kafu na bulevaru(citaj u crkvi) i palimo. jos samo da mi objasnis gde pijemo kafu i u koje vreme.unapred zahvalan. Izvini,mislio sam da pratis temu "Okupljanje Vojvodina".Dakle,kafe Fashion na bul.Oslobodjenja(javicu ti broj). Za vreme je najlakse,vec od devet ce biti starijih koji ne mogu dugo da spavaju! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 22, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ide se preko pancevca. Onda eto i mene i horneta... Ako nas primate. Nismo kinezi , ali imamo postovanje prema svima sa kojima smo se vozili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Mart 22, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Ide se preko pancevca. Onda cemo ti i ja posle jutrarnjeg sexa krenuti da se nadjemo sa RS-om? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Mart 22, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Necu da garantujem ali moguce je da i ja dodjem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Mart 22, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan naravno da moramo preko Pancevackog, i ne se sekirajte eto nas kod Juge u 9 i 15 posto smo matori i ne mozemo da spavamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Mart 22, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan koga da ocekujemo kod juge? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Mart 22, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ide se preko pancevca. Onda cemo ti i ja posle jutrarnjeg sexa krenuti da se nadjemo sa RS-om? Ja sam mislio da ce biti i on,pa da se tusiramo svi zajedno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Mart 22, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ide se preko pancevca. Onda cemo ti i ja posle jutrarnjeg sexa krenuti da se nadjemo sa RS-om? Ja sam mislio da ce biti i on,pa da se tusiramo svi zajedno? roflmao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Mart 22, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Iz Zemuna za sada krece nas sestorica. Dogovor je kod Hotela Jugoslavija na parkingu blize Zemunu. Ko je raspolozen moze sa nama. Znaci Juga u 10:00h! pa vidim da se pravi neki spisak, racunaj i na nas trojicu tu smo u 10H. ok. ne treba nam spisak, ko god dodje, dobro dosao, a sto nas je vise to je bolje!!!! Bilo bi dobro da se skupimo oko 9;45, da bi mogli da krenemo do 10, ali ako neko kasni neka javi da ga cekamo. moj telefon 064 0855 222 a moj je 063/280-063 i idemo nas trojica, ako jednog pusti zena a za nas dvojicu garantujem ako je vreme ok. i da ne zaboravim jedan ide skuterom od 50c, mozda smo spori za drustvo? ja idem sa 50cc..60-65 m je max (bez vetra) naravno da niste spori za drustvo! Vozicemo u grupi lagano! Ne bi bilo lose da oni koji nisu vozili u grupi procitaju Lalajkov tekst " Voznja u grupi", nalazi se u rubrici " Motoristi na drumu" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Mart 22, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je iz NSa najbolje preko Sajkasa,Titela,pa posle Perleza desno na put za Krnjacu do Cente i onda levo za Glogonj. Ako bude Zrenjaninaca mozemo se naci na raskrsnici kod Perleza.Skoro sam prolazio tim putem nije mu zima mnogo naskodila a i volim onaj deo sa krivinama pored Titelskog brega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Mart 22, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ide se preko pancevca. Onda eto i mene i horneta... Ako nas primate. Nismo kinezi , ali imamo postovanje prema svima sa kojima smo se vozili. Ne idem ni ja kinezom, ali cuo sam da se dobro slazu sa nemcima ;D ;D ;D Evo rute puta: Hotel Jugoslavija Brankov most tunel 29.novembra Bogoslovija Pancevacki most Pancevo Jabuka Glogonj Ko nije na zemunskoj strani moze negde da nam se prikljuci. Bilo bi lepo da idemo u VELIKOJ grupi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 23, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Horny i ja se prikljucujemo na pumpi u Carli Caplina, ko je iz kraja ili misli tuda da prode a ne ide sa grupom iz Zemuna moze ovde doci ( kao i prosle godine ) Kako ne bi stajali na vise mesta i skupljali se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Mart 23, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan pa bolje je ispred OFK-ovog stadiona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Mart 23, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan pa bolje je ispred OFK-ovog stadiona Tamo nije prikladno za okupljanje, pupa u C.Caplina je ogromna i vise puta smo se tamo nalazili prosle godine, mislim da je ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Mart 23, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mi iz Zemuna mozemo da prodjemo pored pumpe pa da nastavimo zajedno!!! Ajde da se dogovorimo za vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 23, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Mi iz Zemuna mozemo da prodjemo pored pumpe pa da nastavimo zajedno!!! Ajde da se dogovorimo za vreme. Jeste, to je i cilj. Sto se mene tice mozemo se naci i na pumpi posle pancevackog mosta. Samo da se precizira. Forrest-e, bice mi zadovoljstvo voziti se ponovo sa tobom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 23, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je iz NSa najbolje preko Sajkasa,Titela,pa posle Perleza desno na put za Krnjacu do Cente i onda levo za Glogonj. Ako bude Zrenjaninaca mozemo se naci na raskrsnici kod Perleza.Skoro sam prolazio tim putem nije mu zima mnogo naskodila a i volim onaj deo sa krivinama pored Titelskog brega. Можеш и варијанту да се после надвожњака код Перлеза одвојош лево, рема Фаркаждину, прођаш га, после два моста, на раскрсници код Идвора скренеш десно, прођеш прођеш кроз Сакуле, Баранду, Опово, Сефкерин, па си у Глогоњу. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Mart 23, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Mi iz Zemuna mozemo da prodjemo pored pumpe pa da nastavimo zajedno!!! Ajde da se dogovorimo za vreme. Jeste, to je i cilj. Sto se mene tice mozemo se naci i na pumpi posle pancevackog mosta. Samo da se precizira. Forrest-e, bice mi zadovoljstvo voziti se ponovo sa tobom. I meni takodje,sa tobom i bratom Hornetom! Doci cu ja onda do pumpe u C Caplina,samo jos nisam siguran da li cu moci motorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Mart 23, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan ovaj Glogonj ce bit impozantan skup!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Mart 23, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan snaci cu se u NSu.gde se tacno nalazi Fashion?na Bulevaru ima dosta kafica.dosta dopbro poznajem NS,radio sam tamo godinama.samo mi trebaju neke smernice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Mart 23, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan je li to od Pavla Papa prema z. stanici sa desne strane?ako jeste onda znam gde je.posto se ovi moji palancani ne javljaju verovatno sam dolazim.ako me ne uhapse... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Mart 23, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Malko je nazgodno sto je nedelja i sto nema spavanja, pa zato nece moci da se lepo popije i lepo druzi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Mart 23, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan je li to od Pavla Papa prema z. stanici sa desne strane?ako jeste onda znam gde je.posto se ovi moji palancani ne javljaju verovatno sam dolazim.ako me ne uhapse... Jeste to je taj lokal. Nece niko da te hapsi osim nase milicije ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...