sasa bg 0 Napisano Mart 6, 2009 U prolazu, 90 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Motor je u besprekornom stanju, uradjen je servis krajem sezone, ulje filteri,svecice, a pre toga nova guma, akumulator, a godinu dana pre toga veliki servis. Nema ulaganja u motor! Imam servisnu dokumentaciju i dokumentaciju sa carine. Motor je uvezen iz Svajcarske. Vodi se na mene. Nije registrovan. Resio sam da kupim CBR-a 929 ili Fazera 1000, ne zurim sa prodajom TDM-a, ali posle 2 sezone, malo sam se izdovoljio tako da sam resio da uzmem neku novu spravu. Cena je 2750 evra. Moj broj telefona je 064/110-6955 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa bg 0 Napisano Mart 6, 2009 U prolazu, 90 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da stavim godiste, 1994 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Mart 6, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Pa koliko je tisuca km presao, i da li je nekada bio registrovan? ??? I da li su potrebna neka ulaganja, servisi plocice itd.? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa bg 0 Napisano Mart 6, 2009 U prolazu, 90 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Presao je stvarnih 63000 km. Nema ulaganja, sednes i vozis, servis je uradjen pre manje od 1000 km. Vodi se na moje ime, nije registrovan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...