stari vujadin 12 Napisano Mart 2, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cime je dobro mazati gumene delove na motoru radi zastite? Konkretno me zanima za gumu koja ide od karburatora ka filteru vazuha. Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1941 Napisano Mart 2, 2009 Drug član, 2894 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Glicerin iz apoteke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Mart 2, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno! Nigde jeftinijeg i dostupnijeg resenja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan Valja li silikon spray za te stvari? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1361 Napisano Mart 3, 2009 Drug član, 1178 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ali ne u debelom sloju, skuplja prasinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Mart 4, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Samo nemoj neko da se zeznuo sa naprska ovaj silikon sprej na sedište kao ja što sam naprskao, eh kako se lepo sijalo, samo kas sam seo i pritisnuo kočnicu dupe mi je završilo na rezervoaru koliko je bilo klizavo. E posle je tek naišao problem kako ga skinuti sa sedišta jer se zlo nekako zalepilo i ništa ne pomaže ni alkohol, ni sapun ni ništa, jedino samo nekako je spalo posle nedelju dana ili se od silnog trljanja mojih pantalona nekako skinulo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Mart 4, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hehe ovo me potseca kada sam kupio neki proizvod sa pcelinjim voskom za negu predmeta od koze pa sam prskao moto jaknu. Bilo je toga i na parketu, umalo nisam odleteo u pm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Mart 4, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan eh kako se lepo sijalo, samo kas sam seo i pritisnuo kočnicu dupe mi je završilo na rezervoaru koliko je bilo klizavo... Imao isto iskustvo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...