Abi 2428 Napisano Avgust 17 (promenjeno) Drug član, 1205 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, BokyBoy said: Braaate, kako napravis ovako dobre slike? Aj ti doteram Kawu da je islikas ovako pa da napravim postere, ne pitam sta kosta. Inspiracija u 2 ujutru, a mozda je samo izgovor da maltretiram komsiluk Uradicemo, nije frka, lepa ti je masina Mozemo sada u septembru neki vikend, da ti ne obecavam naredna dva sad u avgustu jer nisam siguran da cu ja moci. Toplo je za voznju, malko ranije se smrkava, taman ja da kupim jos neke crne "tkanine" da zatvaram prostor (nemam studio ovde), dodjes, pijemo pice i odradimo fotke Sto se tice cene mnogo Promenio Avgust 17 član Abi 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7757 Napisano Avgust 17 Drug član, 2141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, RankoBg87 je napisao: Transalpina Svaki dan bih vozio transalpinu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5145 Napisano Avgust 17 Drug član, 2578 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Vozio bi i ja al da me neko prebaci tamo, nesto mi se put do tamo nije svideo, znam da ima i drugih sigurno al ovo mi nesto nije ili je do mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 2068 Napisano Avgust 17 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1038 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 18 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7436 Napisano Avgust 17 Drug član, 2531 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 2068 Napisano Avgust 18 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1038 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan y Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 2068 Napisano Avgust 19 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1038 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surovi Amater 36 Napisano Avgust 20 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Aprilia Red Rose, EN500A, XL750 Transalp, R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Počeo sam da se igram fotografisanjem motociklista na ruti TRT (Topola-Rudnik-Topola) Evo par, a ostale možete pogledati pa i poručiti u punoj rezoluciji preko Instagram stranice: TRT (@topola_rudnik_topola) • Instagram photos and videos WWW.INSTAGRAM.COM 76 Followers, 160 Following, 21 Posts - TRT (@topola_rudnik_topola) on Instagram: "Fotografije motociklista na ruti... Uskoro i fotografije motocikala koji poziraju i koje ćete moći u spavaću sobu 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2088 Napisano Avgust 20 Drug član, 1152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan druze, super ti je ideja. ja se uvek odusevljavam umetnickom fotografijom. ovakvih slika imam mnogo i to sa razlicitih lokacija... ali nemoj... nemoj ovde, ljubi te brat. izginuce narod jedno je stelvio, giau, pordoi il' la Clusaz... ovo je rudnik, usko, klizavo (a nije ribica), svega ima po drumu, a mi srbi... lozane zestoke... pre par godina je poginuo momak na rudniku, jureci najbolji ugao kroz krivinu... eto... od mene toliko P.S. pogledaj svoje slike, niko u opremi nije. poz! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7436 Napisano Avgust 20 (promenjeno) Drug član, 2531 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ali akronim je vrh TRT! (To kažem u sebi kad sa svojom aždajom od 40ak konja pokušam da brzo prestignem vozilo ispred sebe ) edit: Ali ne slažem se sa kolegom iznad. Čovek se setio da počne da radi nešto čega nema kod nas. Nije on odgovoran što ljudi voze kako voze i nemaju opremu. Srećno sa pričom! Promenio Avgust 20 član živke 6 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2037 Napisano Avgust 20 Drug član, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je inicijativa top, baš mi se dopada. Predložio bih ti @Surovi Amater da se reklamiraš u delu foruma Moto berza. Bilo bi interesantno pratiti na forumu tvoje radove, a još interesantnije ako bi za kolege sa foruma obezbedio popust (upoznaj se sa temama u vezi prodaje i videćeš da svi daju povoljnije cene za kolege). Predlažem ti to kao neko ko i sam tamo reklamira svoje poslovanje. Ciljaj neke sporije krivine ili pravac da ne bi nakupio ekipu koja juri lakat Ako me uloviš, obavezujem se na kupovinu fotografije! 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 941 Napisano Avgust 20 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je odlično!! Kojim danima loviš? 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surovi Amater 36 Napisano Avgust 20 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Aprilia Red Rose, EN500A, XL750 Transalp, R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, m.milivojevic je napisao: druze, super ti je ideja. ja se uvek odusevljavam umetnickom fotografijom. ovakvih slika imam mnogo i to sa razlicitih lokacija... ali nemoj... nemoj ovde, ljubi te brat. izginuce narod jedno je stelvio, giau, pordoi il' la Clusaz... ovo je rudnik, usko, klizavo (a nije ribica), svega ima po drumu, a mi srbi... lozane zestoke... pre par godina je poginuo momak na rudniku, jureci najbolji ugao kroz krivinu... eto... od mene toliko P.S. pogledaj svoje slike, niko u opremi nije. poz! Hvala na sugestijama i komentaru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surovi Amater 36 Napisano Avgust 20 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Aprilia Red Rose, EN500A, XL750 Transalp, R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, Luka9905 je napisao: Meni je inicijativa top, baš mi se dopada. Predložio bih ti @Surovi Amater da se reklamiraš u delu foruma Moto berza. Bilo bi interesantno pratiti na forumu tvoje radove, a još interesantnije ako bi za kolege sa foruma obezbedio popust (upoznaj se sa temama u vezi prodaje i videćeš da svi daju povoljnije cene za kolege). Predlažem ti to kao neko ko i sam tamo reklamira svoje poslovanje. Ciljaj neke sporije krivine ili pravac da ne bi nakupio ekipu koja juri lakat Ako me uloviš, obavezujem se na kupovinu fotografije! Vidimo se na TRT-u. Hvala! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surovi Amater 36 Napisano Avgust 20 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Aprilia Red Rose, EN500A, XL750 Transalp, R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, House je napisao: Ovo je odlično!! Kojim danima loviš? Hvala na podršci. Obično vikend, zbog frekvencije motociklista, nisam još uvek ustalio raspored, ali ići ću ka tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surovi Amater 36 Napisano Avgust 20 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Aprilia Red Rose, EN500A, XL750 Transalp, R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, živke je napisao: Ali akronim je vrh TRT! (To kažem u sebi kad sa svojom aždajom od 40ak konja pokušam da brzo prestignem vozilo ispred sebe ) edit: Ali ne slažem se sa kolegom iznad. Čovek se setio da počne da radi nešto čega nema kod nas. Nije on odgovoran što ljudi voze kako voze i nemaju opremu. Srećno sa pričom! Hvala na podršci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5419 Napisano Avgust 20 Drug član, 1332 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Surovi Amater je napisao: Počeo sam da se igram fotografisanjem motociklista na ruti TRT (Topola-Rudnik-Topola) Evo par, a ostale možete pogledati pa i poručiti u punoj rezoluciji preko Instagram stranice: TRT (@topola_rudnik_topola) • Instagram photos and videos WWW.INSTAGRAM.COM 76 Followers, 160 Following, 21 Posts - TRT (@topola_rudnik_topola) on Instagram: "Fotografije motociklista na ruti... Uskoro i fotografije motocikala koji poziraju i koje ćete moći u spavaću sobu Lepa ideja, srećno! Možda bi mogao i lokaciju sa koje fotkaš da obeležiš na Google maps, kako bi te ljudi lakše pronašli. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surovi Amater 36 Napisano Avgust 20 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Aprilia Red Rose, EN500A, XL750 Transalp, R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Alexandra995 je napisao: Lepa ideja, srećno! Možda bi mogao i lokaciju sa koje fotkaš da obeležiš na Google maps, kako bi te ljudi lakše pronašli. Hvala. Dosadilo bi mi brzo da radim sa iste tačke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 763 Napisano Avgust 23 Zainteresovan, 349 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Natasa92 297 Napisano Avgust 24 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Guerrilla 450 Prijavi odgovor kao problematičan Može li ovakva fotka da prođe kao pozerska? Inače, fotografija je nastala kada sam se prvi put usudila da odem sama van Beograda u neku vožnju. 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 719 Napisano Avgust 24 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Može u ovu temu sve Ni 10% fotografija ne ispunjava ideju pokretača teme, ko će to čitati... Izvini @Natasa92 što sam ovo napisao posle tvog posta, ovi drugi nisu ništa ni pitali 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Natasa92 297 Napisano Avgust 24 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Guerrilla 450 Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem što se izvinjavaš. Pročitala sam prvih par stranica i shvatila šta je umetnik želeo da kaže, ali mislim da većina ni ne ume tako da fotografiše svog ljubimca. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 719 Napisano Avgust 24 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Izvinio sam se jer tvoja nije kao ove na koje sam mislio, i koje su skroz promašile temu (npr. vidi sliku iznad). Ali eto, povuklo me to "može li", pa napisah ono što dugo mislim, a ispade komentar na tvoju sliku. Bolje da nisam ništa pisao Da ipak dodam, zbog te većine koja ne ume je i predloženo da se postavlja u druge teme, ima ih puno. Svejedno, od prve stranice je bilo jasno da neće biti po zamisli pokretača teme. A nikom drugom izgleda i ne smeta sve ovo vreme i biće nastavljeno, tako da... Samo ja ispadoh grbav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7757 Napisano Avgust 24 Drug član, 2141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Natasa92 je napisao: Može li ovakva fotka da prođe kao pozerska? Inače, fotografija je nastala kada sam se prvi put usudila da odem sama van Beograda u neku vožnju. Naravno da moze ! Gde si ovo bila , poznat mi zid , al me uspevam da se setim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 763 Napisano Avgust 24 Zainteresovan, 349 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, Robi je napisao: Izvinio sam se jer tvoja nije kao ove na koje sam mislio, i koje su skroz promašile temu (npr. vidi sliku iznad). Ali eto, povuklo me to "može li", pa napisah ono što dugo mislim, a ispade komentar na tvoju sliku. Bolje da nisam ništa pisao Da ipak dodam, zbog te većine koja ne ume je i predloženo da se postavlja u druge teme, ima ih puno. Svejedno, od prve stranice je bilo jasno da neće biti po zamisli pokretača teme. A nikom drugom izgleda i ne smeta sve ovo vreme i biće nastavljeno, tako da... Samo ja ispadoh grbav Kolega,izvoli daj malo opsirniju umetnicku analizu "fotografije iznad" posto si je naveo kao primer u negativnom kontextu? Ja nesto gledam pa mi upada u oci tri prasnjava motora vozena kilometrima da stignu do cilja...ono jes,nema tuja,behatona,stakla od kafica...nije filterom obradjeno...onako je Raw...jbg. Al eto ja ne umem...ali ima stvari koje umem,no ipak ne komentarisem one koji ne umeju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...