Alexandra995 4549 Napisano Decembar 5, 2021 Drug član, 1165 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozila motor, suprug me fotkao. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5230 Napisano Decembar 5, 2021 Drug član, 1868 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Samo jos da se ne vide kola 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4549 Napisano Decembar 5, 2021 Drug član, 1165 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, antir3ality je napisao: Samo jos da se ne vide kola Jedino ja fotkam iz gepeka Ne mogu da nađem nekog dovoljno ludog za isto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2591 Napisano Decembar 5, 2021 Drug član, 1289 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan U Photoshop-u se to rešava u dva-tri klika: Istina, senka ispada malo čudna, ali dobro sad. Nadam se da kolegenica ne zamera na ovom pokaznom edit-u. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10437 Napisano Decembar 5, 2021 Hronični Motociklopata, 7307 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedan edit 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4549 Napisano Decembar 6, 2021 Drug član, 1165 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na trudu ljudi. Može da se iseče, ali sam htela da zadržim originalnu rezoluciju, samo sam počistila smeće koje je bilo u okolnim livadama. Dogodine ću morati da gepekujem fotografa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2591 Napisano Decembar 6, 2021 Drug član, 1289 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ali ništa nije isečeno i upravo je u tome fora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4549 Napisano Decembar 6, 2021 Drug član, 1165 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan A jeste malo suženo (pogledaj gde je desni branik od ivice fotke na originalu i edit-u). Može i da se sakrije svakakvim alatkama u Photoshop-u, ali ne može (ili ja ne mogu) da se izvuče motion blur kao da nema auta, makar ne do savršenstva koje tražim. Ja sam recimo imala ideju da fotka sa raširenim rukama bude fotkana iz gepeka, da idem pravo na aparat, a ne da nišanim ivicu zadnjeg branika, ipak smo išli oko 80km/h po obilaznici gde je inače prometno. Ne mogu ni da krivim supruga, uvalim čoveku foto aparat, objasnim šta, kako i udri fotkaj. Za profi fotke ovog tipa treba mnogo više, za početak je ovo sasvim ok. Ako dolazite za Le javite se, možemo da odradimo neku fotku ovog tipa, naravno kad se prolepša vreme. Bez brige, ja fotkam, neće biti auta u kadru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2591 Napisano Decembar 6, 2021 Drug član, 1289 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan 40 minutes ago, Alexandra995 said: A jeste malo suženo (pogledaj gde je desni branik od ivice fotke na originalu i edit-u). Može i da se sakrije svakakvim alatkama u Photoshop-u, ali ne može (ili ja ne mogu) da se izvuče motion blur kao da nema auta, makar ne do savršenstva koje tražim. Ali nije ništa suženo. Slika je ostala skroz iste rezolucije, ali je iskorišćen Content Aware Fill alat za prikrivanje branika auta u donjem levom uglu. Bukvalno tri klika i branik nestaje, ništa se ne seče. E sad, istina je, ne ispadne uvek savršeno, ali se i to rešava dodatnom ručnom obradom. No svakako, ovo poslednje iz citata iznad je ključno. Poenta je ionako bila da podelim informaciju o pomenutom alatu, jer ume da bude koristan. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4549 Napisano Decembar 6, 2021 Drug član, 1165 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti na tome. Evo i ja da podelim šta koristim najviše u Photoshop-u, kada su u pitanju neke korekcije: Patch (J) i Clone Stamp (S). Možda nekom bude od pomoći. Da ne skrećem sa teme, popodne ću da pročačkam po Lightroom-u, mislim da ima još koja fotka da se izdvoji pa ću da objavim (bez zadnjeg kraja Golfa). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4549 Napisano Decembar 6, 2021 Drug član, 1165 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Glavni krivac (ovaj desno)... To bi bilo to za sada. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Numanja 347 Napisano Decembar 7, 2021 U prolazu, 68 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Početnik Prijavi odgovor kao problematičan On 5.12.2021. at 22:26, Alexandra995 je napisao: Jedino ja fotkam iz gepeka Ne mogu da nađem nekog dovoljno ludog za isto... Ja se javljam za poduhvat 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4549 Napisano Decembar 7, 2021 Drug član, 1165 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Numanja je napisao: Ja se javljam za poduhvat Važi, javi se, amortizeri su iskrivljeni (privremeno rešenje dok se ne kupe novi) tako da vrata ne mogu da padnu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Numanja 347 Napisano Decembar 7, 2021 U prolazu, 68 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Početnik Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Alexandra995 je napisao: Važi, javi se, amortizeri su iskrivljeni (privremeno rešenje dok se ne kupe novi) tako da vrata ne mogu da padnu. Moja omiljena poza za fotkanje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16165 Napisano Decembar 8, 2021 Vozim motor, nisam BAJKER, 2302 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Zablja perspektiva...slikas ovo desno...ili ono levo...? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2488 Napisano Decembar 8, 2021 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Eee Miseluk bese... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Numanja 347 Napisano Decembar 8, 2021 U prolazu, 68 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Početnik Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Dejan88 je napisao: Eee Miseluk bese... Miseluk je i dalje aktuelan,dodjes pa vidis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Numanja 347 Napisano Decembar 8, 2021 U prolazu, 68 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Početnik Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, BokyBoy je napisao: Zablja perspektiva...slikas ovo desno...ili ono levo...? Sirokougaoni objektiv,levo i desno hahahahaha 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2488 Napisano Decembar 9, 2021 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Miseluk je i dalje aktuelan,dodjes pa vidis Samo put prolazi zvanicno. Nije to kao ranije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano April 9, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Promenio April 9, 2022 član ekozelj 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marettoo 229 Napisano April 19, 2022 Zainteresovan, 128 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Tomos A3, Kawasaki Versys 650, Kle500 Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5317 Napisano April 25, 2022 Ne silazi, 4773 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4549 Napisano April 27, 2022 Drug član, 1165 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Početkom aprila... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Maj 4, 2022 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4549 Napisano Maj 9, 2022 Drug član, 1165 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Opet se okupili na Pašinoj Česmi (manjkalo motora, al' dobro). 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...