hajduk 30 Napisano Februar 28, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: Bayreuth Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je iko probao da poveze upaljac koji se moze naci u kolima(osim u kecu) na motor i da radi? Kapiram da se tako moze dobiti gomila korisnih gadgeta za voznju... Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Februar 28, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ugradio upaljac na mom skuteru. Mogu da ga koristim kao upaljac, mogu da punim GPS, mobilni, prikljucim kompresor za pumpanje guma cak mogu i akumulator da prikljucim da punim bez skidanja. Jedino sto ja na sqtu imam gde da ga stavim. Na motorima se mora paziti da se ne postavi tamo gde voda moze da probije. Mislim da imaju da se kupe oni sa poklopcem i gumenim dihtungom. Strasno dobra stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Februar 28, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga ugradio ispod sedišta i direktno povezao na akumulator i odlično radi (meni služi samo za punjenje GPS-a) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hajduk 30 Napisano Februar 28, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: Bayreuth Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi samo povezao zice ili ima jos nesto izmedju? Akumulator pretpostavljam da je 12V? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Februar 28, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan + vuces od akumulatora - je masa Samo postavis neki osigurac izmedju. Jednostavno koliko hoces a vredi 1000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Februar 28, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Kao što RS reče za žice, a moj punjač za GPS ima u sebi (u onoj glavi što se gurne u upaljač) i osigurač tako da sam miran što se toga tiče Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Februar 28, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Neko već napisa ranije, da može na otpadima da se nađe upaljač od Pasata karavana koji se nalazi u zadnjem delu kola. Ima poklopac i sa donje strane plastiku (nije otvoren) tako da ne može voda da uđe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hajduk 30 Napisano Februar 28, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: Bayreuth Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Od onog matorog, kockastog pasata karavana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Februar 28, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ne, noviji model, tamo 98- 99. (mislim). Ukucaj u pretragu "upaljač" i naći ćeš sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hajduk 30 Napisano Februar 28, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: Bayreuth Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Da da, sad mi je cale rekao, igrom slucaja imali smo takav, upaljac sed nalazi kod pepeljare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Februar 28, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Imas svuda to, a imas i u radnjama nove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Februar 28, 2009 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Imas da kupis bas uticnicu 12v u luisu npr. nije skupa nesto mislim 25E, namenska za bike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Februar 28, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Za 25 eurica ti Bera donese iz TT i miran si... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1299 Napisano Februar 28, 2009 Drug član, 1167 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ili: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Februar 28, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Da, ali kvalitet ovoga iz Louis i onoga iz TT je neuporediv! Plus, cini mi se, da je ovo za mali dzek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1299 Napisano Februar 28, 2009 Drug član, 1167 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da, ali kvalitet ovoga iz Louis i onoga iz TT je neuporediv! Plus, cini mi se, da je ovo za mali dzek. Imas li sliku? Ja sam ovo kupio ali nisam jos montirao, pa me interesuje i kontakt sa tim covekom, koji donosi, prodaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Februar 28, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Idi na www.touratech.com pa ces naci. A prelistaj i forum, negde sam vec okacio sliku... Kontakt ti je covek sa ovog foruma, pod nazivom Bera, donosi opremu iz Touratech-a po cenama iz kataloga Vec sam nesto narucivao preko njega i sve preporuke za njega, uostalom pogledaj temu Louis, Polo dobavljaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6442 Napisano Februar 28, 2009 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja stavio obican iz auta, samo ga uvukao u kutiju od manjih sumecih tableta, nemam nikakav poklopac. Ulazi voda kad perem motor i nista joj ne fali, sljaka bez problema. Kad zardja stavicu drugi, imam par komada od nekih starih automobila, to zaliha dovoljna za 10tak godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Februar 28, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam montirao onaj iz Louisa za 15e. E sad, ima tu i jedna caka, ne znam da li su sve uticnice takve - kada se stavi utikac u nju, na kraju hoda ucini jedno KLIK i nema slucajnog izvlacenja napolje! Na motoru imam jos jednu uticnicu i ona nema taj klik koji ima Louisova. Mislim da je ovo veoma bitno za koriscenje na motoru jer usled potresa zna da se izgubi kontakt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hajduk 30 Napisano Mart 3, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: Bayreuth Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi, puno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Mart 3, 2009 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja ne bih stavljao skarabudž varijante od kola, već kupio originalni, tj upaljač predvidjen za montažu na motorcikl. Osigurač obavezno i to uz akumulator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo taj iz Luisa koji trenutno ceka lepe dane za montiranje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...