Mario Marko 479 Napisano Februar 26, 2009 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam da kupim bisage pa me interesuje da li neko ima iskustva sa nekim od sledecih modela? Sve to na slici izgleda lepo ali koliko je kvalitetno to je pitanje. 1.UNIVERSAL-GEPAECKSYSTEM http://www.louis.de/_307b8306ae180740b905b627e4b249e572/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=525&wgr=221&list_total=22&anzeige=0&page=1&artnr_gr=10025363 2.UNI GP-SYSTEM MOTO-DETAIL SATTELTASCHEN & GP-ROLLE http://www.louis.de/_307b8306ae180740b905b627e4b249e572/index.php?topic=search&searchterm=10025335&cmd.x=0&cmd.y=0 3.http://www.polo-motorrad.de/shop/Camping-Gepaeck-Road-Satteltasche-Tour-_Satz/product/171028/group/7317/dmc_mb3_search_pi1.num/12/dmc_mb3_search_pi1.searchstring/Satteltaschen/dmc_mb3_search_pi1.page/5/Produktdetail.productdetails.0.html Zanima me i da li je nezgodno voziti sa ovom gornjom torbom,koliko si ogranicen sto se tice brzine i nacina voznje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano Februar 26, 2009 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam kofer, verovatno se secas i ogranicenje je 120 kmh koliko se secam. E sad vozio sam i brze od toga, ali ko ce ga znati kad ce da popusti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Februar 27, 2009 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da se secam. To me i smara. Ako je za kofer max 120 km/h koliko je tek za bisage,posto mi se cini da su slabije vezane nego kofer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6096 Napisano Februar 27, 2009 Svakom po zasluzi, 12435 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Većina nas koji vozimo endurače imamo kofer i do sad se ne sećam da je bilo kome otpao na većim brzinama? Može da otpadne ako nosači nisu dobri i jaki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Februar 27, 2009 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Znam to ali mene interesuje ista prica ali za bisage? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tarket 0 Napisano Mart 10, 2009 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam LUIS 70 bisge i zadovoljan sam sto se tice voznje koliko god da odvrces gas ne primecujem da prave problem,iskreno da ti kazem ekstra su jedino mi se cine malim pa ih prodajem za 40 evrica napravio sam i dodatme kopce da ne mrdaju uopste pa ako nekog zanima 065 240 2540 Zemun Dejan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Mart 10, 2009 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Da nemas neku sliku,jer sam ja izgleda jedan od retkih koji ne zna kako izgledaju te louis 70 bisage.I koje su zapremine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Mart 10, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja bisage kao sa prve slike, samo crne.. Putovao sam sa njima, i iskreno, pre ce ti praviti problem bocne torbe koje stoje kljakavo i lelujaju nego velika torba pozadi, koju kada vezes gurtnama je bezbednija nego bilo koji kofer.. naravno sto se tice otpadanja, ne kradje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 10, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemam nesto iskustva. Meni moj kofer nikada nije smetao, mada ja preko 140km/h i ne mogu. Samo treba voditi racuna o tezini jer visak kilograma na toj visini nije za zanemariti. Ovo vazi samo za neku ostriju voznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uroszemun 0 Napisano Mart 10, 2009 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam LUIS 70 bisge i zadovoljan sam sto se tice voznje koliko god da odvrces gas ne primecujem da prave problem,iskreno da ti kazem ekstra su jedino mi se cine malim pa ih prodajem za 40 evrica napravio sam i dodatme kopce da ne mrdaju uopste pa ako nekog zanima 065 240 2540 Zemun Dejan I mene zanimaju ove bisage! U kakvom su stanju , okaci neku sliku !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Mart 11, 2009 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan @zakarus: Sad si me smorio. Ja se bas na tu prvu varijanru naostrio. Nego reci mi,da li je moguce nekako ih dodatno ucvrstiti? Tipa zasijes sam jos jednu gurtnu ili cicak traku? Ako postoji ikakva sansa da se nekako nadjemo u gradu kad se prolepsa vreme,voleo bi da ih vidim uzivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Mart 11, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan @zakarus: Sad si me smorio. Ja se bas na tu prvu varijanru naostrio. Nego reci mi,da li je moguce nekako ih dodatno ucvrstiti? Tipa zasijes sam jos jednu gurtnu ili cicak traku? Ako postoji ikakva sansa da se nekako nadjemo u gradu kad se prolepsa vreme,voleo bi da ih vidim uzivo. Iskreno, sumnjam. Jednostavno to su mekane torbe i nikada nece postici idealnu vezu. Plus, ja sam ih stavljao na nosace kofera koje imam na motoru.. Na metalne nosace, ne na ono sedlo sto ide u paketu sa torbama.. Pazi: Ako si perfekcionista, smeta ti da gledas kako jedna torba stoji nize od druge, ne mrzi te da, s vremena na vreme sidjes sa motora i dotegnes gurtne, onda uzimaj Ja sam s tim torbama isao ful natovaren do Splita, putovao sam po Srbiji... Sve moze, samo je pitanje koliko si fleksibilan.. Evo vec ove godine sam uzeo ipak kofere... Mozemo se naci, nije nikakav problem, samo uspeo sam da izgubim jednu bocnu torbu negde u stanu, pa cim ispliva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Mart 11, 2009 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam torbe sa prve slike i pokazale su se odlično. Sasvim su se lepo držale i na 140+ iako sa punim torbama nećeš (verovatno) ni voziti brže. Ja sam vozio 170 i još ih imam ;D Staje dosta stvari u njih, svaka ima pregradu u kojoj je navlaka za kišu i bočne se mogu dodatno proširiti. Uzeo sam i dršače za torbe. Mogu da se montiraju i samo sa kaiševima ali ovako je mnogo bolje i nisu glomazni pa lepo deluju na motoru. http://www.louis.de/_3060435be5219edcc45560eb4a49189a9b/index.php?topic=artnr_gr&anzeige=0&wgr=234&artnr_gr=10023514&mottype=&herst_bez=&typ_id=&ADTRACTIONSLOT=detail_kontext Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tarket 0 Napisano Mart 11, 2009 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da kazem NE POMERAJU SE U TOKU VOZNJE niti spadaju sasrane cvrsto stoje kako ih namestim ,fora je u kacenju na motor nije svako vican tome ja obozavam da izmisljam stvari tako da sam na moje dodao i drikere na brz patent kao na jakni da ih dodatno ucvrstim,nemogu da se pomere uopste ako nekog interesuje moze da dodj s motorom pa da ih proba kod mene da mu namestim ja sam u Prvomajskoj u zemunu ,ne uvaljujem nista one su koriscene deset dana crne gore,a posto na leto planiram Grcku do Atine trebaju mi vece inace su ove dobre i po gradu ne prelaze sirinu motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tarket 0 Napisano Mart 11, 2009 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Torbe su koriscene deset dana pa cak i po kisi i nisu pustile vodu ,neznam da okacim slike imas oglas na sajtu MOTOBERZA tu mozes da ih vidis,prakticno su nove ,treba da ih vidis ne vredi da ti ih opisujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 11, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, sumnjam. Jednostavno to su mekane torbe i nikada nece postici idealnu vezu. Plus, ja sam ih stavljao na nosace kofera koje imam na motoru.. Na metalne nosace, ne na ono sedlo sto ide u paketu sa torbama.. Pazi: Ako si perfekcionista, smeta ti da gledas kako jedna torba stoji nize od druge, ne mrzi te da, s vremena na vreme sidjes sa motora i dotegnes gurtne, onda uzimaj Ja sam s tim torbama isao ful natovaren do Splita, putovao sam po Srbiji... Sve moze, samo je pitanje koliko si fleksibilan.. Evo vec ove godine sam uzeo ipak kofere... Mozemo se naci, nije nikakav problem, samo uspeo sam da izgubim jednu bocnu torbu negde u stanu, pa cim ispliva... Mislim da si ih pogresno okrenuo, siri kraj torbe treba da ide napred. BTW, na mom motoru su stojale odlicno, dosta napunjene, i nikad nisu spadale, niti se krivile. Kada cicak trake postavis kako treba, pokretanje torbi je skoro nemoguce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Mart 11, 2009 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan @zakarus: Ti ipak imas ove torbe sa druge slike i dosta deluju mekse od ovih prvih. Zato mislim da cu ipak pucati na prvu varijantu osim ako ne izleti nesto bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Mart 12, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, sumnjam. Jednostavno to su mekane torbe i nikada nece postici idealnu vezu. Plus, ja sam ih stavljao na nosace kofera koje imam na motoru.. Na metalne nosace, ne na ono sedlo sto ide u paketu sa torbama.. Pazi: Ako si perfekcionista, smeta ti da gledas kako jedna torba stoji nize od druge, ne mrzi te da, s vremena na vreme sidjes sa motora i dotegnes gurtne, onda uzimaj Ja sam s tim torbama isao ful natovaren do Splita, putovao sam po Srbiji... Sve moze, samo je pitanje koliko si fleksibilan.. Evo vec ove godine sam uzeo ipak kofere... Mozemo se naci, nije nikakav problem, samo uspeo sam da izgubim jednu bocnu torbu negde u stanu, pa cim ispliva... Mislim da si ih pogresno okrenuo, siri kraj torbe treba da ide napred. BTW, na mom motoru su stojale odlicno, dosta napunjene, i nikad nisu spadale, niti se krivile. Kada cicak trake postavis kako treba, pokretanje torbi je skoro nemoguce. Uh, moguce da sam omasio, ali definitivno su bolje ove u dve boje sa slika... Stvarno izgledaju cvrsce i stabilnije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Mart 12, 2009 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam skoro kupio ove: http://www.louis.de/?topic=artnr_gr&artnr_gr=10025339 Cini mi se da su odlicne, nisam ih jos probao, ali koliko vidim kvalitetno su uradjene i imaju navlaku za kisu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Mart 12, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam komplet kao na drugoj slici (mrzelo me da otvaram one sajtove) Vidim da si u nedoumici oko brzine koje torbe mogu da podnesu. Slobodno ih uzmi ako ti je dilema samo u tome. Vozio sam preko 220 sa tim torbama i nisu mrdnule. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Mart 12, 2009 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan @doda: Hvala ti. Sada je definitivno odluceno. Nemam nameru da divljam da torbama ali mi ne ide da podjem na neki duzi put i da ne mogu bar malo da ga odvrnem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Jul 30, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan http://www.louis.de/_107e77705a4fe5c98c5d34c9a88d3c9179/index.php?topic=search&searchterm=10025335&cmd.x=6&cmd.y=7 trenutno na popustu a ne izgledaju toliko meko mozda kad se prosire anda malo vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pexon 0 Napisano Avgust 3, 2009 U prolazu, 48 postova Lokacija: toxic Motocikl: Suzuki Bandit 1200 Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas narrucio one bisage iz luisa za 70 e zajedno sa torbom . Kako ce da se ponasaju nemam pojma ali kad putujem naravno da necu da divljam , bitno mi je da ne propustaju vodu , da mogu lepo da ih spakujem kad zavrsim voznju da me ne proganjali po kuci . Nadam se ce sluziti nameni za koju su napravljene ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...