BusMan 2025 Napisano Mart 4, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Povodom brzine transfera, gledam, moja uplata je legla u 17:03, a ja sam iz banke izasao u 16:25, sto znaci da je kinta bila na racunu u roku od 40-ak minuta. Ne znam za postu, ali su banke dovoljno expeditivne. ps. Kepo jesi ti pisao imena na spiskovima, ili cica iz banke? Mislim, da mi prekrsteni znamo jel kum ili kuma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule_pop 8 Napisano Mart 4, 2009 U prolazu, 70 postova Lokacija: BG-Rakovica Motocikl: Honda VT500C Prijavi odgovor kao problematičan Uh da, zamalo da zaboravim. I ja uplatih. Pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 4, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Povodom brzine transfera, gledam, moja uplata je legla u 17:03, a ja sam iz banke izasao u 16:25, sto znaci da je kinta bila na racunu u roku od 40-ak minuta. Ne znam za postu, ali su banke dovoljno expeditivne. ps. Kepo jesi ti pisao imena na spiskovima, ili cica iz banke? Mislim, da mi prekrsteni znamo jel kum ili kuma. Cica je pisala ;D Izvestaj sa odstampanim imenima mugu dobiti tek na kraju meseca, a do tada rucno pisano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirkos 4 Napisano Mart 4, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Modriča-B.Luka-N.Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sa familijom u petak poslije podne u Novom Sadu pa ću odnijeti u NS Riderse u subotu ujutro (kafić na Sajmu), nas troje po 1.000,00 din.. Pozdrav svim ljudima dobre volje !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Mart 4, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce da pomogne..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Mart 4, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, nisam mogao pre... ??? zato nisam ni komentarisao... Od mene 1000din a od teta-ujne 500din... Pa neka posle neko kaže da teta ujne nisu dobre... Boletu želim brz oporavak i da se što pre vrati u sedlo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 5, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Cica je pisala ;D Izvestaj sa odstampanim imenima mugu dobiti tek na kraju meseca, a do tada rucno pisano. E sad mi je lakse, kad znam da je kuma. ....a od teta-ujne 500din... Pa neka posle neko kaže da teta ujne nisu dobre... Boletu želim brz oporavak i da se što pre vrati u sedlo... Teta-ujne su najbolja na svetu ! Pozdrav za teta-ujnu od svih nas !! :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Mart 5, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li informacije o stanju na racunu da vidimo dal smo se priblizili sumi od "makar" 1000e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki-Roki 10 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Njemacka Motocikl: BMW K1200R i F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan ja sam danas uplatio 200 € sve u nadi da ce mu se pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Mart 5, 2009 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti čast druže! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 5, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan vala stvarno svaka cast ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan ja sam danas uplatio 200 € sve u nadi da ce mu se pomoci Svaka ti dala! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 5, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno stanje na dinarskom racunu je 79.300 din. Trenutno stanje na deviznom racunu je 200 eur. Najverivatnije da se akcija produzava do utorka, jer ocekujemo jos uplata koje nisu mogle da se realizuju do sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam juce popodne uplatila. Zelim ti svu srecu sveta da uspes, Bole! Viktorija-Kika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Mart 5, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam malopre uplatio koliko sam mogao... nadam se da cu jos koji put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja malo da pomognem, nije mnogo al puno puta po malo opet vredi. Bolu sve najbolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Mart 5, 2009 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, Predpostavljam da jos uvek nije kasno pa cu pomoci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, nemoj zatvarati, ni u utorak. Predlozio bih ti da se novac prosledi, ali da akcija i dalje bude otvorena za prioritetom prvog reda. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Mart 5, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Po zadnjoj informaciji o stanju na racunu (po danasnjem kursu) sakupili smo 1036e, sto znaci da smo presli prvu etapu, krenimo sad ka drugoj, CILJ 2000 E. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 5, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi nije kasno, imamo jos koji dan. Sto se tice iznosa uplate nema pravila, uplatite koliko ko moze. Najbitnije da imate volju da pomognete coveku! P.S Dobili smo podrsku za ovu akciju,i od nasih bajkera sa forum koji zive u inostranstvu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Mart 5, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi nije kasno, imamo jos koji dan. Sto se tice iznosa uplate nema pravila, uplatite koliko ko moze. Najbitnije da imate volju da pomognete coveku! P.S Dobili smo podrsku za ovu akciju,i od nasih bajkera sa forum koji zive u inostranstvu. Kepo jel pricao sa Pablom da ova teme bude vidljivija na forumu? Verovatno ima jos ljudi koji bi pomogli ali ne znaju?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 5, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi nije kasno, imamo jos koji dan. Sto se tice iznosa uplate nema pravila, uplatite koliko ko moze. Najbitnije da imate volju da pomognete coveku! P.S Dobili smo podrsku za ovu akciju,i od nasih bajkera sa forum koji zive u inostranstvu. Kepo jel pricao sa Pablom da ova teme bude vidljivija na forumu? Verovatno ima jos ljudi koji bi pomogli ali ne znaju?! Nisam. Videli su temu, ako misle da treba, sami ce to uraditi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1772 Napisano Mart 5, 2009 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan prikljucujem se akciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1772 Napisano Mart 5, 2009 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan uplaceno. nadam se da cemo skupiti dovoljno za operaciju. pozdrav boletu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampir 5 Napisano Mart 5, 2009 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Idem danas drz se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...