BoskoMiric 0 Napisano Decembar 2, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Titel Prijavi odgovor kao problematičan :-[ Pobegao od ruskih med sestri :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 3, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan :-[ Pobegao od ruskih med sestri :-\ jel imas neku kontrolu u moskvi,?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoskoMiric 0 Napisano Decembar 3, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Titel Prijavi odgovor kao problematičan kako se uzme ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 4, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih da se zahvalim drustvu motorista iz Slovenije koji su uplatili 07.06.2009 sumu od 500 eur namenjenu nasem drugaru. Mislim da je tada Bole vec otisao ili sta vec, pa novac nije prebacen na njegov racun. S obzirom da je terapija posle operacije jako skupa, ovaj novac ce mu biti vise nego dobrodosao. Jos jednom veliko hvala kolegama iz Slovenije na ovako lepom gestu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 4, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih da se zahvalim drustvu motorista iz Slovenije koji su uplatili 07.06.2009 sumu od 500 eur namenjenu nasem drugaru. Mislim da je tada Bole vec otisao ili sta vec, pa novac nije prebacen na njegov racun. S obzirom da je terapija posle operacije jako skupa, ovaj novac ce mu biti vise nego dobrodosao. Jos jednom veliko hvala kolegama iz Slovenije na ovako lepom gestu! svaka cast drugarima iz slovenije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Decembar 10, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Bole ce morati licno da ih obidje na prolece Naravno sa svima nama. POzdrav Bole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Decembar 10, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ruske med sestre ili slovence? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MDR 32 Napisano Decembar 15, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan I Bole, kako si sada ???. Ide sve po planu i nema nikakvih komplikacija ???? Nadam se da je tako . Ovdje kod nas je mnogo zahladnjelo ovih dana. Zapao je snjeg i vani je idealno za klizalke (doslovno) :o. Pored svega imamo i grip (ovakav i onakav) tako da se svi drže "malo na distanci" . Inače sam danas izvadila akumulatore iz motora i sada je za ovu godinu stvarno sezona završila. A na prolječe - gasaaaa ;D. Nadam se, da češ i ti več biti u formi, tako da se nekde sa društvom sretnemo in napravimo "krug" ;D. Toliko za sada. Čuvaj se i slušaj, šta ti doktori kažu (i medicinske sestre hahaha). Vidimo se na prolječe. M. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoskoMiric 0 Napisano Decembar 19, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Titel Prijavi odgovor kao problematičan IZVINJAVAM SE!!!!! Posto nisam odgovorio na ovu poruku ,imao sam problema sa netom . ??? STO SE TICE ZDRASTVENOG STANJA O NO JE STABILNO !!!! oporavak tece u najbolem redu Vremenski uslovi kod nas kao u sibiru tako da bas emam osecaja po klimi da sam kod kuce. STO SE TICE GRIP MI NETREBA NI NA SLICI (BAS NIKAKAV) POSTO IMUNITETA TAKORECI I NEMAM!! Sto se tice proleca zeleo bi da se upoznamo ,pa i provozmo posto zato nismo imali do sada mogucnosti!!! Isto tako bih zeleo da se zahvalim na pruzemoj podrsci od strane kluba MDR !!!! U zdravlju i veselju da se vozimo na prolece!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Decembar 20, 2009 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав Боле, са жељом да се што пре опоравиш! А услова ће бити, па ће мо се упознати и возити! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6454 Napisano Decembar 20, 2009 Drug član, 3040 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan E, moj Bole, one svakodnevne stucavice koje imas su od Ljilje i mene ;D. Svakodnevno te pominjemo, secamo se anegdota sa tobom /podseti me da te prebijem, preventivno ;D/ i nadamo se da cemo da se, koliko ovog leta, opet da se druzimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Decembar 20, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan STO SE TICE GRIP MI NETREBA NI NA SLICI (BAS NIKAKAV) POSTO IMUNITETA TAKORECI I NEMAM!! zato smo prošli vikend samo tiho mahali iz prevoza dok smo prolazili kroz Titel samo ti lagano al sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MDR 32 Napisano Januar 4, 2010 U prolazu, 92 postova Lokacija: Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Bole, sve najbolje u ovoj 2010 godini, pogotovo ZDRAVLJA i SREČE ;D. Mateja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3155 Napisano Januar 12, 2010 Drug član, 1064 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih da se zahvalim drustvu motorista iz Slovenije koji su uplatili 07.06.2009 sumu od 500 eur namenjenu nasem drugaru. Mislim da je tada Bole vec otisao ili sta vec, pa novac nije prebacen na njegov racun. S obzirom da je terapija posle operacije jako skupa, ovaj novac ce mu biti vise nego dobrodosao. Jos jednom veliko hvala kolegama iz Slovenije na ovako lepom gestu! Pozdrav bajkerima, a posebno Boletu. Drago mi je što je sve završilo super. Klub MZM (motoristi za motoriste) celo je vreme pratio kampanju, evo kako je to izgledalo: http://www.mzm-slo.com/forum/index.php?topic=347.0'>http://www.mzm-slo.com/forum/index.php?topic=347.0 Naš klub je inače osnovan za pružanje pomoći motociklistima i njihov porodicama. Zadnja akcija u 2009 bila su invalidska kolica. http://www.mzm-slo.com/ Srećna nova godina!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8643 Napisano Januar 8, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć se kasno vratismo iz Titela. Posetili smo našeg druga Boleta. On se oseća ne dobro, nego odlično. Sat vremena pred ponoć na badnje veče postao je tata jedne male Sofije. I ovim putem mu čestitam na prinovi. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Januar 8, 2012 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Januar 12, 2012 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Baš čovek da se oseti ČOVEKOM ako je pomogao, a Bole borac za primer... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Mart 12, 2012 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,sve ne smem da priupitam. Da li je istina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 12, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta da pitas??? Covjek dosao iz Rusije ima skoro dvije godine,ozenio se i prije dva mjeseca dobio cerku,ali ta sreca je trajala samo dva mjeseca,jer se zla kob opet obrusila na Boska,ali ovaj put mnogo gora i bolnija.Jutros sam dobio poruku da mu je supruga preminula juce u Novosadskoj bolnici od zdravstvenih komplikacija prilikom porodjaja,sto sam provjerio jutros u razgovoru sa njim,jer nisam mogao vjerovati.Za sve Boskove prijatelje informacija da ce se sahrana pokojne supruge obaviti u Moskvi,po njenoj i zelji njenih roditelja....Neka joj je laka crna zemlja,a nasem Bosku da nadje mir,utjehu i spokoj uz svoju cerkicu Sofiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Mart 12, 2012 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Znam,upravo sam se čuo sa Laletom.... ((((( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Mart 12, 2012 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva tragedija,jedno zlo nikad ne ide samo. Moje saucesce i nedaj se Bosko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 268 Napisano Mart 12, 2012 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Zmajevo-Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Malopre sam se cuo sa Boletom.. Tuga ziva... Drzi se Bole.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Mart 12, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Pročitao sam celu temu i taman je sve bilo na svom mestu kad ono... Drži se Bole! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8643 Napisano Mart 13, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam se čuo sa turbopedjom, juče je on bio kod Boleta. Šta još da se kaže, velika tragedija, A taman je sve ličilo da se normalizovalo, smirilo, da je zavladala sreća i radost posle velikih muka i problema. Bole, druže, drži se i budi jak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 995 Napisano Mart 13, 2012 Ol' dirty bastard, 633 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Pu bre,bas tuga,ne znam sta drugo reci... Moje saucesce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...