RS 132 Napisano Novembar 25, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Puno pozdrava svima , kao sto ste svi culi tranmsplatacija je zavrsena uspesno !!!! Zeleo bih da se zahvalim svima na VELIKOJ POMOCI ! koja mi je pruzena!!!! Ovih dana sam imao jurnjavu oko lekova pa nisam mogao da sredim i internet tako da tek sada to cinim. Super si... Ne znamo se licno ali mi je mnogo drago sto si dobro. Pomagajuci tebi i mi smo bolji... hvala tebi na tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 25, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Puno pozdrava svima , kao sto ste svi culi tranmsplatacija je zavrsena uspesno !!!! Zeleo bih da se zahvalim svima na VELIKOJ POMOCI ! koja mi je pruzena!!!! Ovih dana sam imao jurnjavu oko lekova pa nisam mogao da sredim i internet tako da tek sada to cinim. Super si... Ne znamo se licno ali mi je mnogo drago sto si dobro. Pomagajuci tebi i mi smo bolji... hvala tebi na tome. +1, samo ti prizdravi... mada to ne bi trebalo da te sprečava da okačiš slike onih ruskih bolničarki ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Novembar 25, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Bole, menjaj avatar- pod hitno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 26, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Puno pozdrava svima , kao sto ste svi culi tranmsplatacija je zavrsena uspesno !!!! Zeleo bih da se zahvalim svima na VELIKOJ POMOCI ! koja mi je pruzena!!!! Ovih dana sam imao jurnjavu oko lekova pa nisam mogao da sredim i internet tako da tek sada to cinim. samo polako bice sad sve ok i menjaj avatar ,sto rece misko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoskoMiric 0 Napisano Novembar 27, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Titel Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto vidite avatar je promenjen, dali ste zadovoljni ??? Do proleca ce stojati ovaj a potom novi sa .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 27, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto vidite avatar je promenjen, dali ste zadovoljni ??? Do proleca ce stojati ovaj a potom novi sa .... Zadovoljni smo, a i jedva cekamo taj novi na prolece !! Dobro nam dosao !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Novembar 27, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto vidite avatar je promenjen, dali ste zadovoljni ??? Do proleca ce stojati ovaj a potom novi sa .... Zadovoljni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Novembar 27, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto vidite avatar je promenjen, dali ste zadovoljni ??? Do proleca ce stojati ovaj a potom novi sa .... Eeeee, tako se to radi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoskoMiric 0 Napisano Novembar 27, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Titel Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi se reklo BOLJE VAS NASAO! Kada se zavrsi ova izolacija pa i da se vidimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 27, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma vidi ti njega što se pravi toša... kači te ruskinje ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoskoMiric 0 Napisano Novembar 27, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Titel Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ova tema nije bas za kacenje ruskinja ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6494 Napisano Novembar 27, 2009 Drug član, 3043 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Onda okaci sliku bubrega. Nego, Bole, kad ti prolazi karantin? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 27, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ova tema nije bas za kacenje ruskinja ??? u pravu si nije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoskoMiric 0 Napisano Novembar 28, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Titel Prijavi odgovor kao problematičan Karantin se zavrsava za 85 dana to jest krajem februara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Novembar 28, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Bole, brzo će to da prođe. Osmeh na lice, strpljen-spašen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 28, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Karantin se zavrsava za 85 dana to jest krajem februara sad slusaj lekare nemoj da si nestrpljiv...ako treba nek bude i 120 dana...proci ce to..brzo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 29, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Karantin se zavrsava za 85 dana to jest krajem februara sad slusaj lekare nemoj da si nestrpljiv...ako treba nek bude i 120 dana...proci ce to..brzo bole napisi nesto,kako je bilo u rusiji..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 29, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ne moras bas da stavljas slike ruskinja,ali ........necemo se ljutiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoskoMiric 0 Napisano Novembar 29, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Titel Prijavi odgovor kao problematičan Polako tek sto sam stigao ,malo da saberem utiske proslo je punihsedam meseci !!! Bice i fotografija kao i komentara . samo budite strpljivi da se sredim i odmorim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Novembar 29, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Bog te maz'o! Sedam meseci! :o :o :o Kao da si juče otišao u Rusiju. Bar je meni tako izgledalo. Naravno, tebi je to sigurno izgledalo kao sedam godina. Dobro te nisu tamošnje sestrice usvojile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 30, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Bog te maz'o! Sedam meseci! :o :o :o Kao da si juče otišao u Rusiju. Bar je meni tako izgledalo. Naravno, tebi je to sigurno izgledalo kao sedam godina. Dobro te nisu tamošnje sestrice usvojile. e moj misko, godine i meseci lete,ko juce smo bili deca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoskoMiric 0 Napisano Decembar 2, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Titel Prijavi odgovor kao problematičan Svasta se moglo desiti! Doduse htele su one ,ali i ja se tu pitam nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Decembar 2, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan E moj Bole, ako one hoće mi protiv toga malo šta možemo da uradimo! Žene su to! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoskoMiric 0 Napisano Decembar 2, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Titel Prijavi odgovor kao problematičan Misko to je tacno ali ja sam bio daleko od kuce i mogao sam pobeci iz tih kandzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 2, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Misko to je tacno ali ja sam bio daleko od kuce i mogao sam pobeci iz tih kandzi ;D ;D ;D ;Di sta si uradio ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...