kepo 4527 Napisano Mart 6, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno stanje na dinarskom racunu je 93.600 din. Na devizni racun jos nisu legle uplate, a za sada se ocekuje oko 1.200 eur. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Mart 6, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Marokanac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Mart 6, 2009 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Vidim nekoliko lepih reci vezanih za moju skromnu uplatu. Verujte mi iskreno da zaista nema potrebe zahvaljivati ..............to mu dodje kao za lek...........ne kaze se hvala ....NEGO AKO IMAS - DAJ ! Ajde da dam sebi slobodu i da ovim putem malo "prozovem" na najprijateljskiji nacin moje kolege po motociklu BMW GSA i ostale koji "mogu". Prijatelji, ajde da "dopunimo kasicu" sa evricima kako bi Bole mogao mirne dushe da ode u Moskvu na operaciju. Vidim da je "Kepa" napisao da je stiglo oko 93.000 dinara i oko 1.200 evra (sve zajedno do sada)...........znaci ostalo je da se "skupi" oko 7.870 evra. SADA JE VREME DA POKAZEMO DA MOZEMO................KADA HOCEMO ! AJDE DA POKAZEMO SVIMA ...........DA MI .....BAJKERI..........H O C E M O i M O Z E M O !!! Bole ce .........siguran sam, itekako znati da ceni ovaj nas zajednicki gest. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki-Roki 10 Napisano Mart 6, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Njemacka Motocikl: BMW K1200R i F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Marokanac , LJUDINO, svaka ti cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
galeb 2 Napisano Mart 6, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan IMA LJUDI U OVOM MRAKU. Drz` se imenjace Hvala i Kep(u)i na trudu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampir 5 Napisano Mart 6, 2009 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uplaceno Samo snazno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Mart 6, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan U kakvom vremenu živimo i ovo je već super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Mart 6, 2009 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja sam jutros uplatio... Drž se Bole! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Mart 7, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ekipa koja je bila sinoc u restoranu trpezi skupila je jos 7500din, koje ce biti uplacene u subotu(ako se probudim,ipak je sad 05,00) ako slucajno se uspavam uplacujem u ponedeljak hvala svima koji su bili sinoc ......i dali jos jedan prilog za boleta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 60 Napisano Mart 7, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zmajevo-Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, Dajte instrukcije za uplate iz inostranstva ako imate... Ima nas dosta u CG i vec se organizujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 7, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Izvolite instrukcije. Pozdrav za humano drustvo sa NLB foruma. www.nolimitbikers.com Instrukcije za EUR.pdf INSTRUKCIJE ZA PLACANJE.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Mart 7, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan uplaceno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Mart 7, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan a i ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 7, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i uplata od moje mladice i njenih koleginica. 5.000 din Nadam se da znaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 60 Napisano Mart 7, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zmajevo-Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Mi se sutra okupljamo, idemo na voznju pa cemo sakupiti novac i u ponedeljak uplacujemo.. Postoji li mogucnost da se Bole obidje? Ja cu ici u BG u cetvrtak pa su ljudi sa NLB-a hteli nesto da mu poslaju, ako to nije problem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 7, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Mi se sutra okupljamo, idemo na voznju pa cemo sakupiti novac i u ponedeljak uplacujemo.. Postoji li mogucnost da se Bole obidje? Ja cu ici u BG u cetvrtak pa su ljudi sa NLB-a hteli nesto da mu poslaju, ako to nije problem.. Posalji pp turbopedji, on je sa Boletom u kontaktu i mozes dobiti sve informcije. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Mart 8, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ajmo ljudi, akcija jos traje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Mart 9, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kepo mozes li da nam kazes kakvo je trenutno stanje na racunu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Mart 9, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Kepo mozes li da nam kazes kakvo je trenutno stanje na racunu? akcija jos traje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki-Roki 10 Napisano Mart 9, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Njemacka Motocikl: BMW K1200R i F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi. meni je ovo jako nezgodno ali radim ne bih li jos nekog probudio. Evo virman od 200,00 € od mene uplacen 05.03.2009 i jos jedan od 1.605,00 € prikupljenih od moga drustva u Njemackoj a iz zahvalnosti prema njima napisacu im imena. Priloge su dali ( koliko je ko mogao) Steffen Suzana Rajko Matthias Nina Fahro Ranko Micha Reda Saro Asan Olaf Bobi Gunnar Suad Hakki Thomas Sch. Thomas E. Zafko Dugi Bulbul Davis Gerd Dusan Milos Gerald Horscht Jasin Jürgen Tonny Andreas G. Detlef Christopf Harut Andreas W. Svi oni zele nasem Boletu brz oporavak i ja im se u ime svih nas jos jednom od srca zahvaljujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Mart 9, 2009 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan I mi se tebi od srca zahvaljujemo! Veliko je Bajkersko srce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Mart 9, 2009 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan ekipi iz Nemacke veliko postovanje! svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 9, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Mart 9, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Roki, zahvali se u nase i Boletovo ime tvojim prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Mart 9, 2009 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan uplaceno u petak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...