suhoj78 0 Napisano Februar 25, 2009 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima! Znam da je ovakvih poziva u pomoc vec bilo tone, ali sta da radim moram da vam se obratim. Ovog proleca sam konacno sklopio kockice i odlucio da pocnem da uzivam u voznji motora. Nikada ranije nisam vozio niti posedovao motor (ne racunam voznju skutera po gckoj za vreme odmora). Razmisljao sam, citao ovaj forum (i mnoge druge) i resio sam da kupim nesto do 350ccm sto bi se unajvise vozilo po gradu, imalo mogucnost da se na njega stavi kofer(za kacigu, lap top) i da mi bude pre svega jednostavan za voznju (prvi mi je motor). Dakle da sumiram ono sto se meni svidja: KTM EGS EXC 250 YAMAHA XT 225 HONDA CRF KAWASAKI KLX 250 HUSQVARNA WR 250 Jos da napomenem da cifra koju sam spreman da odvojim ne prelazi 2000e. Ajd' sad pa slobodno raspalite! Hvala!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 207 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Sve ovo što si naveu su dobre cross mašine i planirane su za šumu, a ne za grad. Za ono za sta je tebi potreban motor kako si naveo mislim da bi najbolji bio neki maxi scooter, a ne ove crosserice i još da dodam da ćeš njih teško naći u dobrom stanju za 2000 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Sve ovo što si naveu su dobre cross mašine i planirane su za šumu, a ne za grad. Za ono za sta je tebi potreban motor kako si naveo mislim da bi najbolji bio neki maxi scooter, a ne ove crosserice i još da dodam da ćeš njih teško naći u dobrom stanju za 2000 eura Slazem se potpuno. Moguci izbor: Gilera Nexus, Beverli i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suhoj78 0 Napisano Februar 25, 2009 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima, ali moram da kazem da skuter uopste nije opcija. Razmisljam o cross varijanti iz razloga sto su cini mi se najlaksi za voznju, imaju velike tockove i lepi su na oko. Kasnije ako se ne budem ohladio uzeo bih u razmatranje neki enduro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan ;D "Skutera" ima i sa velikim tockovima. (npr.Beverli) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Februar 25, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ako već hoćeš nešto manje kubikaže, a da nije skuter, imaš TDR 125, Pegaso 125 ili Varadero 125. To su po obliku endurci sa manjom kubikažom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8564 Napisano Februar 25, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ako već hoćeš nešto manje kubikaže, a da nije skuter, imaš TDR 125, Pegaso 125 ili Varadero 125. To su po obliku endurci sa manjom kubikažom. dodao bih Dominator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Februar 25, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kakav beverli, ruzno, skupo, ni za sta... (sad ce polemika o skuterima). Bolje da uzmes kroser, naucices se voziti, mjenjac i te stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Februar 25, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ako već hoćeš nešto manje kubikaže, a da nije skuter, imaš TDR 125, Pegaso 125 ili Varadero 125. To su po obliku endurci sa manjom kubikažom. dodao bih Dominator Tako je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suhoj78 0 Napisano Februar 25, 2009 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako i ja razmisljam... Jos samo da iscackam motor ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan A neka supermoto varijanta? Ima i novih kineza za te pare od 200-250ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Februar 25, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan A može i tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Februar 25, 2009 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Svi motori koje si naveo ,osim Yamahe xt, apsolutno nisu za pocetnika ,cak ni naprednog pocetnika To su motori novije generacije , dosta skuplji od 2000 e ,previse skupi za odrzavanje ,prejaki i vrlo opasni za nekog ko tek pocinje da vozi! Sto se tice Yamahe xt 225 ,to je za tebe kao pocetnika odlican motor ,ali na zalost vrlo rijedak model kod nas (ja licno nisam nikada vidio ni jedan) . Moj predlog u toj klasi Suzuki dr350 , Dominator 250 ili Honda Xr400 (ovo bi bio moj izbor) ili nesto slicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 25, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ako već hoćeš nešto manje kubikaže, a da nije skuter, imaš TDR 125, Pegaso 125 ili Varadero 125. To su po obliku endurci sa manjom kubikažom. I ja se slazem sa ovom varijantom, cak bi ti i preporucio Varadero 125, ima sve sto tebi treba a i Honda je, jel da? Imas negde na forumu neko je ekstra opisao motor, mozda je malo skup za 125 ali verujem da vredi svaki e! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suhoj78 0 Napisano Februar 25, 2009 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno bi uzeo nesto preko 125ccm (225-300), plasim se da bi sa vise ccm-a tesko izasao na kraj... Ovo sto je GS predlozio mi deluje potpuno prihvatljivo... Sta mislite o yamaha wr 250f, mozda bi mogao malo i da se nategnem sa kintom... Sve vas ovo pitam iz razloga da bi u sledecih par dana mogao da se koncentrisem na nabavku 2/3 modela... Naravno u rubrici kupujem... Hvala svima na savetima i predlozima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Februar 25, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan wr 250f je sigurno dobar izbor, ali i kosta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Februar 25, 2009 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno bi uzeo nesto preko 125ccm (225-300), plasim se da bi sa vise ccm-a tesko izasao na kraj... Ovo sto je GS predlozio mi deluje potpuno prihvatljivo... Sta mislite o yamaha wr 250f, mozda bi mogao malo i da se nategnem sa kintom... Sve vas ovo pitam iz razloga da bi u sledecih par dana mogao da se koncentrisem na nabavku 2/3 modela... Naravno u rubrici kupujem... Hvala svima na savetima i predlozima... Super ,ako mozes da dodas jos malo para onda nadi noviji XR400 ili DR350/drz 400 i ne razmisljaj o drugim, u toj klasi su provjereno najbolji ,laki za odrzavanje ,mala registracija ,odlicni za grad , dobri za off road i nemas potrebe dugo da ih mijenjas jer su to ozbiljni motori i za nekog ko nije pocetnik! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Aj ono standardno pitanje:; visina / tezina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suhoj78 0 Napisano Februar 25, 2009 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan visok sam 186cm tezina 75kg Hvala vam jos jednom na sugestijama polako ali sigurno se suzava izbor, jos malo pa cu da zalepim poruku u rubriku kupujem! Da li znate neku dobru auto skolu NBG Zemun u kojoj moze da se prodje obuka za voznju motora i da im poligon nije u nekom ludilo kraju (da se lako polaze). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Care, a jel imaš ti oružani list za sve ovo gore što si nabrojao? :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suhoj78 0 Napisano Februar 25, 2009 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cope nemam nikakvu dozvolu (osim za kola) zato se i konsultujem sa vama... Da ne izginem ko nemac... Kazem ja revidirao sam prvobitan stav... Slobodno napisi svoj predlog i razmisljanje na temu PRVENAC! Ubedjuju me neki drugari da uzmem transalpa ali mislim da sam ja bas zelen za njega... Stvarno bi najvise voleo yamahu w 250 f da nadjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha wr250f ti je super motor! Oni su ti svi novije proizvodnje tako da "neces" imati puno problema,sto se kvarova tice. Ako imas love KUPUJ! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suhoj78 0 Napisano Februar 25, 2009 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o yamaha tw 200. Mislim da je to to. Da li zadovoljava? Imaju li Honda, Suzuki i Kawasaki nesto slicno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Februar 25, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan ''Interesantni'' modeli, taj TW200, ima i Suzuki nešto slično, samo ne znam dal' se još pravi. U principu se teže proda kasnije i ima ih prilično malo na ovim prostorima. Boljle sigurica polovna, nego egzotika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Moj ti je savet da uzmes neku Tenericu ili Trans Alpa jako su dobri motori, i zadovoljice sve tvoje potrebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...