Janjke 42 Napisano Februar 23, 2009 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me koje svecice da kupim DENSO ili NGK realno NGK su mi se pokazale lose probile su jako brzo...pa me zaniuma kakve su ove DENSO... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Februar 23, 2009 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Šta znači probile jako brzo ? Jel odgovara po broju za taj model ? ??? Ja sam na mojoj Yamahi presao 10.000km i stavio nove a stare po zazorima i svemu ostalo m su kao nove . Kod kupovine NGK bitno je da na kutiji piše uvoznik MASS Compani a i cena govori sve . Sa Densom nemam iskustva jer je NGK odlična svećica . Ne pise mi to na kutiji..... Mozda je neko smece neki fals....neka losa kopija....moguce je... A reci mi molim te gde ima da se kupe uopstre svecice i denso i ngk..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano Februar 23, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan A reci mi molim te gde ima da se kupe uopstre svecice i denso i ngk..... Imas ovde temu bas za tebe. http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=14273.0 i tamo medju ostalom pise... "kupite u kdm-u DENSO i u massu NGK" . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kinezjama 0 Napisano Februar 23, 2009 U prolazu, 29 postova Lokacija: St.Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ima skupih NGK i jeftinih. al definitivno NGK. Generalni uvoznik CUBI N.SAD tEMERINSKA 59 TEL;021443-347 021443-354 jeftine od400 do 800 skupe od800 do 1200 pa ko voli nek izvoli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan dobre su denso , cuvena japanska firma za elektroubrizgavanja a i svecke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Tema DENSU je bila i to su odlicne svecice,samo napisi za koji motor da ti javim oznaku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...