Wolflord 15 Napisano Maj 6, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Uvek se javljam, uglavnom svirnem 2 puta ili pozdravim levom rukom. Naravno samo ljudima koji nose kacigu i koji nisu u papucama na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 6, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan javljam se svima ali neuzvrate svi,,cak i na auto putu svirnem,ablendujem,dignem ruku,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Maj 6, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Samo ljudima sa opremom. ..c..c..c... kakva diskriminacija! Znash da chak nece da se druzhi ni sa kim ko ne vozi bmw?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Maj 6, 2008 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja se javljam svima mozzda sam nekog i pozdravio na putu ka ns-u bash sa foruma! Ja vozim skuter i motor, ali svejedno mi je da li je neko na r-u ili endurachi ili mopedu, svima se javim osim ako nisam na zadnjem. Pozdrav1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6346 Napisano Maj 6, 2008 Drug član, 3037 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Obicno trubnem i mahnem, retko ablendujem, nesto me zeza ablender. A kad vidim nekog na RRRRRR koji se izlomi kroz krivine, samo se sklonim i ne disem, da mu ne smetam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Maj 6, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Obicno trubnem i mahnem, retko ablendujem, nesto me zeza ablender. A kad vidim nekog na RRRRRR koji se izlomi kroz krivine, samo se sklonim i ne disem, da mu ne smetam E, to je kolegijalnost! ;D Pojedini bi mi (nam) u istoj situciji verovatno bacili hoklicu u zadnji tocak! ;D ;D ;D ;D ;D SALA, naravno. No hard feelings. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Diablo666 0 Napisano Maj 7, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: Zvezdara :) Prijavi odgovor kao problematičan ma ja se javljam samo onima koji voze naked i to hondu i to horneta i to 900 i to 1998 god. ;D desi se da te neko iskulira uvek se nadam da je slucajno ... ali u glavno se javim , a ako mi se neko prvi javi obavezno odpozdravim ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Maj 7, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Javljam se bajkerima sa opremom i sirenom jednom ili dva puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 7, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ja moram da priznam da se ne javljam cesto,ali uvek odgoborim na pozdrav bilo kako,samo da me ovaj vidi..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Maj 7, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan meni neradi sirena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcic 11 Napisano Maj 7, 2008 U prolazu, 64 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda VT 600 Shadow Kymco People S 200i Prijavi odgovor kao problematičan Ja kulturno kazem "Dobar dan". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 850 Napisano Maj 7, 2008 Zainteresovan, 560 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe ja kad sam vozio Tomos automatik svirnem liku na KTM-u....kolko sam uspeo da vidim kroz vizir mislim da je umro bio od smeha :'( Bas sam se bio ubedacio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Maj 7, 2008 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja bio u Bg pa mogu da odahnem Inace sam se zesce navozao ovih dana i naablendovao ko sretan na relaciji Jasa tomic-mitrovica-svet.miletic, i juce provalio da mi uopste nisu radila svetla pa svima neodpozdravljenima ovom prilikom ablendujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Maj 7, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Evo pocinje i nova sezona i ja vec predjoh jedno 2.000 km. na motoru....i u voznji me uvek cudi kod nas, da vise od 50% motociklista koji dolaze u susret ne odgovaraju na pozdrave (ne racunam skutere)....sto je svugde u svetu obicaj.....imate li i vi slicna iskustva ili se ja "tripujem"...... Za mene znate da skacem pod motor...... ;D ;D ;D ;D Salim se.....Naravno uvek pozdravljam i uglavnom mi 70% uzvrate pozdrav.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam redovno sve a ponekad i zandare zbog miroljubive koegzistencije i kohabitacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 8, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja se javim samo ako je na suvozackom mestu rasna guzata plavusa i ne znam zasto taj vozac motora misli da sam se javio njemu?? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Takodje Svima se uvek javim, pod uslovom da nose kacigu i nenose papuče ;D, smatram to domenom lične kulture Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 8, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo ljudima sa opremom. me too ... nije diskriminacija, ali šta imam da pozdravljam i time podržavam ikoga u samoubistvu nebrojeno puta su me iskulirali, a od svih što su me iskulirali, ili nisu imali opremu (dok sam pozdravljao baš sve) ili su vozili skuter ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 8, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan javljam se onima koji nose opremi ili samo kacigu onaj koji nenosi kacigu taj se ni nejavi,uglavnom blicnem dva tri puta i mahnem rukom svako ko je pravi motoras taj se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan 50 % mi ne otpozdravi, ne pratim vise ni koje motore voze, ali se osecam ko kreten kad me iskuliraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Maj 9, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan ja se javim samo ako je na suvozackom mestu rasna guzata plavusa i ne znam zasto taj vozac motora misli da sam se javio njemu?? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISS 1 Napisano Maj 9, 2008 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Kada idem kolima, uvek ablendujem ili svirnem, a ovako na bajsu retko me iko konstatuje. Ako vidite dleu sa crvenom kosom ( dugackom ) u nekom kratkom sorcu ( belom ) taj ludak sam ja Samo sto u nizu situacija mi trube oni sa kolima ( verovatno misleci da sam zensko ) pa onda pobele kada shvate kome su trubili ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surovi 0 Napisano Maj 9, 2008 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja se isto javljam uvek, sem naravno pri vecim brzinama kada nije bas preporucljivo, mada tad blicnem a ko vidi, vidi ;D A neki koje vidim na R-ovima bez kacige u sorcu i papucama i ne smatram bajkerima, pa im se ni ne javim, kao sto neko spomene zasto se javljati onima koji vrse samoubitstvo :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Maj 11, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uvek se javim.Prosle godine svako jutro kad sa isao na posao kroz kneza milosa,imao sam priliku da se u isto vreme mimoidjem sa nekim deckom i uvek smo se jedan drugom javili i ako se ne znamo. Nije tesko palcu stisnuti sirenu........ ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Maj 13, 2008 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Na semaforu se obavezno javim momku, ali kompleksi su chudo...teško da se iko javi nekom na skuteru. Javljali su mi se jedino kada sam isao na ono putesestvije na more. E tada su se javljali i pozdravljali, pretpostavljam jer su videli SO table. za mene su dva točka dva točka i nema sumnje da svi imamo istu opasnost pred nama kad sednemo na te motore i skutere i to poštujem, jer nemali broj puta sam čuo od ljudi kako kazu za motordžije da su ludaci i kako oni nikada ne bi seli na motor. Moram da kažem da je malo tužno kad ti se neko ne javi, a ti ga ispoštuješ i na neki način mu pokažeš poštovanje. Pozdrav svima koji, kad mogu i imaju vremena - otpozdrave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...