Forest 855 Napisano pre 4 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 322 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda XL600V Transalp, Aprilia Pegaso 650 Supermoto, Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Honda VF500 Africa Four, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja nisam verovao da ću imati šansu da učestvujem na Pariz Dakar reliju ali eto skupili se ljudi i rešili da naprave najprostiju verziju ove trke - Maroko - Mauritanija - Senegal. Ne treba da se proda bubreg da bi se takmičili, ne koriste roudbuk - gps navigacija je njihov izbor i daju dve opcije - Race jelte i ova druga malo opuštenija Adventure. Imaju sajt, tu ima dosta svega objašnjeno, čak ima mogućnost da se krene iz okoline Pariza ali to se ne računa u vreme trke nego se dobija dodatna priznanica, i tako. Kupili me. Za sva dodatna pitanja ja sam poslao upit direktoru trke, čovek mi odgovorio itd. Za sada sve super pa reko da podelim, možda još neko želi da se priključi za januar 2028. jer je ovaj januar previše blizu za mene. Promenio pre 28 minuta član Forest 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 2388 Napisano pre 2 sati (promenjeno) Drug član, 1232 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo, nisam nikada citao o ovome. Ja sam tu blizu sa motorom na Kanarima u to vreme, kojim motorom bi ti isao? Racunam dobre gume i izgurace CB500X ovo kao od sale , naravno tu adv rutu od 5000km. Samo cena je bas jaka sto sam ja nasao, mislim sve komplet bi izaslo blizu bubrega. Pise najjeftinija varijanta 4340e ucesce, Jesi to video? Moze detalja jos.... Promenio pre 2 sati član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 855 Napisano pre 38 minuta (promenjeno) Svrati ponekad, 322 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda XL600V Transalp, Aprilia Pegaso 650 Supermoto, Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Honda VF500 Africa Four, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ono što pre platiš to je jeftinije. Meni je ta cifra dostupna. Gorivo, vize, prevoz, osiguranje sve se dodatno plaća. Africa eko rejs je tipa 15.000€, Dakar 25.000€ tako da je ovo bagatela. I ja sam za adv klasu. Pegaso 650 Cube. Promenio pre 24 minuta član Forest Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 855 Napisano pre 36 minuta Svrati ponekad, 322 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda XL600V Transalp, Aprilia Pegaso 650 Supermoto, Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Honda VF500 Africa Four, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan I treba suport/service ekipa. To bih se udružio sa nekim da mi prenosi stvari. Može i bez njih ali pesak i težina ne idu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...