DigitalShaman 77 Napisano Septembar 11 U prolazu, 39 postova Lokacija: Vladimirci Motocikl: Moto Morini Atrhike 450 Prijavi odgovor kao problematičan Razmišljam o kupovini "rackless" bisaga sa temu-a, da li neko ima iskustva sa takvim prtljagom? Nisam baš siguran na koji se način sprečava da fasuju zadnji točak? Ovo je konkretan proizvod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 5076 Napisano Septembar 11 BJB Maxi Scooter Club, 1476 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Idu na bočne plastike, u principu nikako, zato su rackless zavisno od motora imaš ove dve stvari, s tim što ako je na Allthrike auspuh kao na 450mt, ovo drugo ti ne treba. Mogu i nosači ali onda gubi poentu, bolje nešto drugo 9 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 657 Napisano Septembar 12 (promenjeno) Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Imam rhinowalk. Malo su vise para od motowolf, ali mnogo bolji kvalitet. Jace kopce, deblje platno, identican dizajn. Razmisli mozda o njima. Sto se kacenja tice, zavisi od modela motocikla koji imas, ima razlicitih varijanti sta raditi... Ugl, meni su se bas dobro pokazale. Promenio Septembar 12 član AlekShu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DigitalShaman 77 Napisano Septembar 12 U prolazu, 39 postova Lokacija: Vladimirci Motocikl: Moto Morini Atrhike 450 Prijavi odgovor kao problematičan @andrej. Hvala, da sličan je auspuh, svakako ću prvo probati bez pa ako bude potrebe dodaću i taj "plek" :D. @AlekShu Hvala na predlogu, sad sam baš pogledao i ne izgledaju loše, mislimda ću te poslušati 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1142 Napisano Subota u 18:29 (promenjeno) Drug član, 755 postova Motocikl: XTZ750 | 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, DigitalShaman je napisao: Nisam baš siguran na koji se način sprečava da fasuju zadnji točak? Pa sprecava ih podloga koja sluzi kao "nosac" tih torbi: Ima i gurtne kojima se te bocne torbe vezuju za sasiju motocikla i tako osiguravaju da ne ulete u tocak. Ovaj model sa temua koji si naveo izgleda nema podlogu. Gledam i ja da kupim sledece godine a cena im nije bas mala. Mislim na ove ne-kineske Promenio Subota u 18:31 član Marko81 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1652 Napisano Ponedeljak u 10:54 Drug član, 1315 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure, KTM 390 Adventure R Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi dosta od motora, na mali broj ovo dobro radi, zavisi kakva je plastika pozadi. Kortiste se naravno na enduro/adventure motociklima. Ja konkretno ima Enduristan blizard (rhnowalk su kopija njih) i na 390 adventure R. Može, prešao sam hiljade km po offroudu, ali malo vise, moraju da se našpanuju dobro. Recimo na KTM 690 mnogo bolje stoje jer je plastika pozadi veća i osloni se na njih, kao i na recimo Kove 450 rally. Bolje je ako imaju bilo kakav podupirač. I obavezno ovaj plek za auspuh. Ako hoćeš ovaj tip, imaš u Burn out rhnowalk, mislim da ti se ne isplati da se cimaš sa Temu i Ali expres. Ovaj primer Mosko bisaga je potpuno drugačija logika i to je po meni prava stvar, ali ima svoju cenu u EUR. Video sam na Ali expres kopiju, ali nisam siguran kako to sada ide, nisam poručivao od kada radi Temu, a bilo je problem sa isporukom. Mislim da su oko 200 tamo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 7644 Napisano Sreda u 07:13 Enduraš, 6805 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Rhinowalk, na 4-5 visednevnih offroad voznji su bile i nista im i dalje ne fali. Meni se ni na jednom motoru do sad nije svidjalo kako stoje baz nekih odbojnika bisaga, pa sam uvek montirao odbojnike, mnogo bolje i cvrsce stoje na njima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skandi 428 Napisano juče u 15:17 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan +1 od mene za Rihnowalk. Ja sam ih uzeo početkom godine i prezadovoljan sam. Na TEMUu su bile 2-3 hiljade jeftinije nego u Burnoutu i manje su se čekale (burnout nije imao na stanju). I ja koristim odbojnicima i zakačim bisage za 2 minuta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 688 Napisano juče u 16:34 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan A jel ima smisla prepustiti ih preko nosača za kofere? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DigitalShaman 77 Napisano pre 22 sati U prolazu, 39 postova Lokacija: Vladimirci Motocikl: Moto Morini Atrhike 450 Prijavi odgovor kao problematičan @Skandi Bio bih neizmerno zahvalan za ako bi mogao da priložiš neku sliku, kako izgleda taj odbojnik? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 688 Napisano pre 22 sati Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na ovo naišao: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skandi 428 Napisano pre 21 sati Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ove na mom motoru je napravio @aca-pn baš namenski za ove torbe i crf. Evo slika sa i bez torbi. Ako treba još neki ugao ili iz blizine, javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...