Jump to content

Moto Zajednica

Keramicka zastita i plastifikacija felni

Recommended Posts

• U prolazu, 48 postova

Planiram da kupim zontes 368e i zeleo bih da mu uradim keramicku zastitu i obojim felne, da li imate neke preporuke gde da uradim to i kolko bi kostalo? pitao sam na 2 mesta i oboje su mi rekli 300e (samo za keramicku zastitu) (beograd) 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 525 postova
  • Motocikl: Zontes 368E

Ma kupiš kinesku keramiku na Temu za cca 1000din, imaš za kola, motor i ostane još. Odradiš motor sam za pola sata. Bar tako sam ja.

• Podržavam 1

• U prolazu, 48 postova

Snasao sam se za keramicku zastitu, dobio sam mnogo povoljnu ponudu koju cu prihvatiti!

Da li znate nekoga ko bi plastifikovao felne? vidim na netu ima dosta ljudi koji to rade ali meni treba neko ko ce da skine tu felnu i vrati kako treba, hvala unapred

• Ne silazi, 2493 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0

Treba biti obazriv kod plastifikacije ili samog skidanja stare farbe.Mnogi koriste više temperature za skidanje stare farbe,i prilikom plastifikacije,može doċi do krivljenja samih felni.

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1346 postova
  • Motocikl: B King

Mani se druže ćorava posla... Vozi i uživaj. 

Mnooooogo je bre taj neki savremeni hiper detailing uzeo maha, grdne pare ljudi troše na opremanje i sređivanje vozila. Vozilo je da se vozi   😋

I nemoj pogrešno da me razumeš ni ti, ni bilo ko drugi, marim ja ko će šta sa svojim parama da radi, samo izražavam svoje mišljenje da je opremanje motora premašilo svaku meru... Sad bez maglenki, navigacije, utičnica, gel sedišta, auspuha, torbi i torbica, roll barova, bull barova, crash barova, vizira, dodataka na vizir, proširenja ćopave, sVirena i sl., pa onda detailing, vosak, keramika, vlažna maramica, ne može u vožnju da se krene - a čini mi se da je osnovni razlog priča oko opreme a ne korišćenje iste...

Za sređivanje felni nikako ne možeš da očekuješ da će ti majstor za plastifikaciju skinuti i vratiti točkove na motor. Točkove skini sam ili sa drugarom, ili eventualno kod vulkanizera ali te vulkanizer neće čekati par dana sa rasturenim motorom u radionici dok ti majstor ne ofarba felne. Dakle prvo skidanje točkova, pa demontaža guma, pa farbanje/plastifikacija, i onda obrnut redosled nazad. Za svaku stavku drugi majstor i za svaku stavku po par desetina eur i eto te na 200+ bez problema. 

• Sviđa mi se 4
  • Podržavam 5

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja