Jump to content

Moto Zajednica

25.10.2026 Srbija ili mafija

Recommended Posts

• Drug član, 204 postova
  • Motocikl: TBD
On 15. 9. 2026. at 22:44, Alekre je napisao:

Cela ta farsa oko lažnog patriotizma je podmetnutni Toma. Predstavljen kao domaćin, peče rakiju, selo... Narod naseo i progutao udicu. Plus na sve to, planski je urušena svaka patriotska opcija pa čak i pojedinci.

Cela ta farsa je planski podmetnuta od strane udbe posle raspada sfrj, praktično posle titove smrti. Posle komunizma je milošević izmišljao priče o Gazimestanu i da vas niko ne sme da bije,a šešelj podgrejavao priču jer je narod morao da veruje u nešto u tom vakumu između Tita i Boga. Posle su vučić i nikolić nastavili da jašu tu priču jer je narodu bilo lakše da veruje d je najpametniji, da ga svi mrze nego da radi i živi u demokratiji gde je sam odgovoran za svoj život, a komunizma više nema i niko ti ništa neće dati. Tu se još posebno dobija na značaju jer ako te neko mrzi, automatski ti daje na značaju. Godinama su se oni potrošili pa su izmišljali milicu, boška, ndss i nestorovića. I gde je sav taj patriotizam završio osim kod vučića?????

Propaganda je sipana sa svih i sa sve većeg broja tv kanala koje ni milošević nije imao. Šešelj je jednom rekao da on nikada ne bi izgubio vlast, da je imao, kao milošević, rts pod kontrolom. To je tačno ono što sada živimo i zbog čega kažem da se narod malo kasno setio gde vodi radikalski režim. To sve postoji samo u medijima, u realnosti ne. Prazna priča koju ti ovde prepričavaš sa happy ja.

Juče onaj majmun kaže da su mu u ruskoj ambasadi rekli da on može sam da odlučuje. Dakle to je vrlo patriotska parlamentarna stranka formirana i upravljana od strane fsb. Za mešanje stranih država u izborni proces se ide u zatvor u svakoj normalnoj državi.

Screenshot_20260916_014736_Instagram 2.jpg

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 5

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 199 postova
  • Motocikl: Bmw F650gs
Pre 7 sati, Kkovic je napisao:

Cela ta farsa je planski podmetnuta od strane udbe posle raspada sfrj, praktično posle titove smrti. Posle komunizma je milošević izmišljao priče o Gazimestanu i da vas niko ne sme da bije,a šešelj podgrejavao priču jer je narod morao da veruje u nešto u tom vakumu između Tita i Boga. Posle su vučić i nikolić nastavili da jašu tu priču jer je narodu bilo lakše da veruje d je najpametniji, da ga svi mrze nego da radi i živi u demokratiji gde je sam odgovoran za svoj život, a komunizma više nema i niko ti ništa neće dati. Tu se još posebno dobija na značaju jer ako te neko mrzi, automatski ti daje na značaju. Godinama su se oni potrošili pa su izmišljali milicu, boška, ndss i nestorovića. I gde je sav taj patriotizam završio osim kod vučića?????

Propaganda je sipana sa svih i sa sve većeg broja tv kanala koje ni milošević nije imao. Šešelj je jednom rekao da on nikada ne bi izgubio vlast, da je imao, kao milošević, rts pod kontrolom. To je tačno ono što sada živimo i zbog čega kažem da se narod malo kasno setio gde vodi radikalski režim. To sve postoji samo u medijima, u realnosti ne. Prazna priča koju ti ovde prepričavaš sa happy ja.

Juče onaj majmun kaže da su mu u ruskoj ambasadi rekli da on može sam da odlučuje. Dakle to je vrlo patriotska parlamentarna stranka formirana i upravljana od strane fsb. Za mešanje stranih država u izborni proces se ide u zatvor u svakoj normalnoj državi.

Screenshot_20260916_014736_Instagram 2.jpg

Ne, ne, izdajnici su samo kad se uputi dobijaju iz EU i Washingtona. Iz Moskve i Pekinga su samo saveti. Dobronamerni! 
Srpski nacionalizam u danasnjem politickom obliku je produkt FSBa i ko god to ne vidi je ili funkcionalno nepismen ili mentalno ogranicen ili zao. 

Promenio član AlekShu
  • Sviđa mi se 12
  • Hvala 1
  • Podržavam 1

• Ne silazi, 5408 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

Rambo Amadeus misao:

"Nacionalizam (može i patriotizam) je tema za one do 800 eura mjesečno. Kad plaća preskoči 1300 eura, počinje razgovor o garderobi i kafićima. Kada pređe 2000, onda su top-teme zdrava hrana, ljetovanja, zimovanja.

Kad se popne na više od 4000 eura, prestaje svako palamuđenje. Ljudi pričaju o vremenskoj prognozi i ljubavi."

* brojke su sklone promenama u skladu sa inflacijom
  • Sviđa mi se 7

• Svrati ponekad, 186 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 1250

Kako posle ovoga da pitam kakvo je vreme na jadranskoj magistrali od ponedeljka, gde da jedem i voleo bih da obidjem stari grad u dubrovniku? Pošto se ne uklapam u ovu računicu nikako

Sent from my MNA-LX9 using Tapatalk

• Haha 1

• Ne silazi, 2264 postova
  • Motocikl: Tracer 900 124ccm
Pre 2 sati, Kavke je napisao:

Kako posle ovoga da pitam kakvo je vreme na jadranskoj magistrali od ponedeljka, gde da jedem i voleo bih da obidjem stari grad u dubrovniku? Pošto se ne uklapam u ovu računicu nikakoemoji1787.png

Sent from my MNA-LX9 using Tapatalk

Počni da se navikavaš.. Da ti bude lakše 🤣

• Sviđa mi se 1

• Malinar u pokusaju, 1962 postova
  • Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050

Da sklonimo sps iz politike pa je mnogo uradjeno. 

Nažalost, promene će biti spore, nije lako niti jednostavno menjati društvo iz korena, a nama su te promene tako neophodne.

Da li će doći neki drugi ološ na vlast posle ovog, da li će neko govedo iskoristiti ovu decu i njihovu energiju zarad svog džepa, možda, ali taj rizik se mora podneti, nema se šta izgubiti, neko je napisao. Dotakli smo dno, etički, finansijski, načelno, moralno, društvo je poraženo u svakom smislu, moramo nešto učiniti.

Lično mislim da bi nas neki neredi još gore unazadili, to treba izbeći po svaku cenu, a ne dozvoliti kradju glasova!

Nije lako i neće biti lako, ali se mora, a što se mora, zna se!

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

• -, 2030 postova
  • Motocikl: /

Ma oni (sps) su ugasili za sva vremena i to su sami sebi namestili kraj zato sto su budzili biracki spisak sa svojim doskorasnjim partnerima... 

6.7m glasaca i izlaznost od 60% na taj broj je 4m, a 3% od toga 120.000 sto je za njih nedostizno! Vise ni u Pozarevcu nece da glasa niko za njih, pa nije ih dzabe Kremlj odjebao i podrzao Vulina i onog Nestorovica, procenili da ce vise oni da dobiju glasova

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

• U prolazu, 6 postova
  • Motocikl: Honda CTX700 DCT

Poštovani skupe,

Pošto sam ubeđena da ste vi svi ovde stariji od mene (izvinjavam se unapred ako grešim), želim da vam dam uvid u perspektivu jednog "deteta devedesetih".

Znači, bila u pelenama početkom, u osnovnoj školi kad ste skidali Slobu, na fakultetu kad je ova stoka došla na vlast.

Mene i moje vršnjake je vazda boleo ćošak za politiku. Bilo nam je muka od slušanja matoraca kako se raspravljaju, kad nam predizborna kampanja prekine crtaće i serije, gledanja jednih te istih faca bukvalno od kad znamo za sebe kako se vrte u krug.

E SAD

Studenti su naša mladja braća i sestre, ili čak deca naših starijih sestara i braće. Probudili su nas i pokrenuli nas. Kod mene na poslu je košnica, rukovodstvo su ćaciji ali ne smeju da pisnu. 

Mislim da lično poznajem jednu neutralnu personu, i cela dva ćacija koji dele jedan prosečan IQ. 

Po prvi put, slušam svoju generaciju kako zuji, kako se organizuje, vidjam ih po protestima, u redu za potpisivanje liste, kako je uzbuđena zbog izbora. Eeeeej, uzbuđena zbog izbora!!! 

Da ne tupim mnogo, poenta je da će izlaznost biti veća nego ranije, da smo spremniji da branimo svoje glasove, da smo besniji nego ikada (mada za moje pojmove i dalje ne dovoljno, ali polako).

Biće mučno, biće krvi, suzavca i frke. Ali prevagnućemo jer MORAMO. Ako dozvolimo da nas opet prejebe, onda zaista zaslužujemo da nas jaše do kraja života.

Srbija ili mafija.

Studenti POBEDJUJU! 

• Sviđa mi se 17
  • Podržavam 8

• U prolazu, 39 postova
  • Motocikl: Moto Morini Atrhike 450

Polako sa tim vređanjem, ima nas još ovde koji smo "mladi"! 

pre 36 minuta, Mariojla je napisao:

Biće mučno, biće krvi, suzavca i frke. Ali prevagnućemo jer MORAMO. Ako dozvolimo da nas opet prejebe, onda zaista zaslužujemo da nas jaše do kraja života.

Ovo i ja govorim ali nadajmo se da grešimo oboje.
Studenti Pobebeđuju!

• Sviđa mi se 1

• Ne silazi, 5408 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

Eeee. Nekad sam i ja bio mlad i glup.

Sad sam samo glup 🙃

Ali pitanje je Srbija ili mafija.

Studenti POBEDJUJU! 

• Sviđa mi se 3

• Integrisan, 8811 postova
  • Motocikl: TDM 900

Studenti su punoletni građani pa i mi deca "90ih" smo već poprilično formirani ljudi koji bi trebali već da imaju nešto iza sebe. Normalno je da na nas pada generacijski teret i odgovornost da formiramo kvalitetno društvo. Tu je i caka.

Studentska lista je trenutno prvi korak u pomeranju društva. Pre svega želja za promenom i jasna artikulacija da je ovo što je sada u Srbiji, nije dobro. Tu se, verujem većina ljudi slaže. Čak i da izuzmemo ekonomiju, spoljnu politiku, samo tragedije koje smo doživeli su razlog za promenu. Nastrešnica, Danka, naplatna rampa, oni nesrećni piloti helikoptera, Dubona, Ribnikar... 

Tek posle tog prvog koraka, sve nas kolektivno čeka ogroman posao i izazovi. Ništa tu njie čisto i jednostavno. U šta će se to pretvoriti i kakvom će pravcu krenuti u velikom meri će nam krojiti sudbinu za biti ili ne biti. Važno je držati se pravih vrednosti, voleti ovu državu, porodicu i Boga. Ne raditi ništa što se kosi sa time i onda bi trebalo da bude bolje. Promene u svetu nam idu na ruku.

• Sviđa mi se 3

• U prolazu, 6 postova

I da dodam, u subotu nisam uspela da potpišem. U nedelju sam došla u pola 10 (notar od 10 radi), ispred mene u redu 40ak ljudi, a tačno ispred stoje majka i ćerka. Kako to već biva, posle nekoliko sati stajanja upadamo u priču, gde gospodja mrtva ladna kaže: 

"Juče su nas pokupili kao stoku da odemo da potpišemo za njega. Danas sam ovde zbog svog deteta, i glasaću za studente." 

E sad zamislite koliko je takvih koji razmišljaju kao ona. 

Do mog odlaska (ukupno čekanje tri sata), Avijatičarski trg je bio krcat.

Promenio član Mariojla
  • Sviđa mi se 1

• Drug član, 204 postova
  • Motocikl: TBD
Pre 3 sati, Mariojla je napisao:

Probudili su nas i pokrenuli nas

Meni je ovo najzanimljivije. Niste do sada videli da živite u svinjcu? Niste nigde putovali pa da uporedite ovde i tamo, nisu vam roditelji ništa rekli…

• U prolazu, 6 postova
pre 26 minuta, Kkovic je napisao:

Meni je ovo najzanimljivije. Niste do sada videli da živite u svinjcu? Niste nigde putovali pa da uporedite ovde i tamo, nisu vam roditelji ništa rekli…

Kada godinama od starijih (i baš tih pomenutih roditelja) slušaš "Ćuti, može i gore, ne talasaj, ne zameraj se", a pride i vidiš da su svi prethodni pokušaji neslavno propali (1 od 5 miliona, Srbija protiv nasilja, pokradeni izbori...), potrebno je da te nešto ovako prodrma i pokrene. 

Sama činjenica da su lavinu inicirali oni mladji od nas je bila šamar otrežnjenja. 

• Sviđa mi se 2

• U prolazu, 39 postova
  • Motocikl: Moto Morini Atrhike 450
Pre 7 sati, Kkovic je napisao:

To i jeste najtužnije, bar što se moje generacije tiče... Malo ko je negde putovao ako izuzmemo komšiluk. Mislim da to i jeste jedan od odbrambenih mehanizama ovog sistema, da budemo previše siromašni da bi putovali u svet i videli u kojoj banana republici živimo. Naravno postoji tu internet ali njegov uticaj je mnogo manji kada ti metuzalemi pričaju "ne cvetaju ni temo ruže" (naravno da se radi o građevincu koji nije otišao dalje od 20km od svog sela), "tamo se radi od jutra do mraka" (ovde ti daju pare da blejiš?!?!).... A onda kad dođu gasterbajteri pa liju suze za domovinom i pričaju kako se tamo teško živi :D.

• -, 2030 postova
  • Motocikl: /

Samo dokaz da kgb/fsb nikad nije otisao odavde i da oni vode pricu gore na Banjici

Promenio član ser
  • Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• U prolazu, 6 postova
pre 59 minuta, DigitalShaman je napisao:

A onda kad dođu gasterbajteri pa liju suze za domovinom i pričaju kako se tamo teško živi :D.

Jooooj, plaču oni i tamo 🤣

Bila sam na Malti na odmoru kod drugarice 2019., preselo mi od tog ex-yu kvazi-patriotizma. 

pre 33 minuta, Motorcyclist je napisao:

Kada cemo kao CG da ih se kurtalisemo?

Pa je l' radimo na tome, majku mu? 

• Svrati ponekad, 304 postova
  • Motocikl: BMW 650cs Suzuki Vstrom 650

Da ponovim još jednom sutra u 18 h

protest na Terazijama ekoloških udruženja 

Ko želi skup motora spomenik Stefanu Nemanji 17,30h

• Sviđa mi se 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja