Jump to content

Moto Zajednica

25.10.2026 Srbija ili mafija

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 189 postova
  • Motocikl: Bmw F650gs
pre 46 minuta, miki je napisao:

Druže, jel' se ti praviš blesav?

Ko će da dođe? Jel ti to nas zajebavaš?

Ama treba da se održavaju izbori svakih pola godine dok ne dođu oni koji će da počnu da rade za dobrobit države i naroda.

Ako ne valjaju, ima da budu smijenjeni i da odgovaraju za svako krivično djelo koje su napravili.

Možda ti neki budući i ne valjaju, ali ima da ili odustanu ili da rade kako treba kad vide kako su prošli oni ranije.

Pogledao sam tvoj profil, nisi se javljao ranije po ovim temama, šta ti je sad? Jel to došla naredba?

Znas da je dogorelo kad su ovde aktivirali botovsku brigadu :D

• Sviđa mi se 4

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 192 postova
  • Motocikl: TBD
Pre 9 sati, alexanto je napisao:

Jedna od stvari na koju sam spreman da stavim "mojih 5 banki" je da ne postoji scenario sa izlaznošću ispod 72-3 %

Izlaznost ima više strana. 
Preko 2/3 izašlih je fizički vrlo teško moguće. U BG imamo biračka mesta sa 1500 ili više ljudi. Znači moralo bi konstantno svakog sata od 10h do 20h 100 ljudi da glasa. To nije fizički moguće niti u prva 2 sata neko dolazi da glasa.

Sa druge strane, ne bi se pouzdao u veliku izlaznost jer to onda znači i da su lopatama ubacivali listiće. On tačno zna svakog sata koliko mu nedostaje i onda izvlači svoje ili tamo gde može po dogovoru ubace. Tako je bilo na prethodnim lokalnim izborima. Mislim da smo tada to već pisali.

Pre 6 sati, severian je napisao:

- Izaći 25.10. uveče i braniti svoj glas i to veče i sutra i sutra i sutra i sutra... 

Ne pucati ni u koga, što se mene tiče. Kad dođu pucači skloniti se. I onda opet izaći. I sutra i sutra i sutra... 

Ovo si lepo napisao ponavljajući SUTRA. Moguće je da ne saznamo odmah rezultate izbora. Uvek ima gomila nepravilnosti i osnova za ponavljanje. Sad kada bude puno članova opozicije u biračkim odborima i kada budu beležili nepravilnosti velo pažljivo, jedan čovek može da kaže OK ajde da ponavljamo izbore. Onda posle 2 nedelje na par stotina mesta izbori budu ponovljeni. Pa ima opet nepravilnosti, pa posle još 2 nedelje na 300, pa posle 2 na 200 i tako mesecima. Onda posle 6 meseci kaže, nema većine idemo na nove izbore.

Tu kupuje vreme i sa druge strane očekuje da tokom protoka vremena samo njegova vojska izlazi da glasa više puta.

• Integrisan, 8796 postova
  • Motocikl: TDM 900

Ja mogu da razumem da ljudi podržavaju ovu ili onu stranku... Ali ne razumem bre, kako ne pogledaju svoj novčanik. Za koliko para rade i koliko ih svaki mesec košta odlazak u market. Pa se zapitaš majku mu, kakva je ta ekonomska politika? Pre neki dan vidim čoveka, sipa 1100 dinara benzina u auto star 20 godina, nema ni za 50 kilometara da pređe... 

• Podržavam 1

• Ne silazi, 1510 postova
  • Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L

Evo poslednje informacije iz štakorskog gnezda:

2 sata posle raspisivanja je popizdeo i skakao na one koji su ga savetovali da raspiše i hrabrili ga.

Usro se , zato i nije podneo ostavku, čuva imunitet.

Aktivirao je onog malog slepca dvojnika koji je sada aktivno uključen u službu, za svaki slučaj(nije još uvežbao da pusta zvale , ali aktivno radi na tome).

Beg je već dogovoren ako zatreba sa Izraelcima.

Ajde debeovci sa foruma, kazite jel istina ili nije , opa , cure informacije od vaših, polako , čekamo dalje sta će izaći.

• Sviđa mi se 4
  • Haha 7

• Svrati ponekad, 296 postova
  • Motocikl: BMW 650cs Suzuki Vstrom 650
Pre 12 sati, AlekShu je napisao:

Ne da se Novi Sad. Ljudi, kasno je za nove organizacije, nove dogovore, ideje i sastanke. Pridruzite se postojecima, stavite ego na stranu, prijavite se kao kontrolori, u mobilne timove, zborove, gde god. Stavite se na raspolaganje studentskim organizacijama. Aktivirajte vec postojece kanale komunikacije i ukljucite sto vise ljudi. Ovo je sada 45 dana borbe sa neprijateljem koji je brojcano slabiji, ali je sve ostalo na njegovoj strani. Ili cemo pobediti ili nas nece biti vise. 

20260910_183023.jpg

Sve se slažem u potpunosti i idem uvek i da svakim kada saznam da se ide

Još samo neki ljudi da se opamete da udju ovde i obaveštavaju nas o akcijama i ostalom a ne da kriju da ima vožnja i idu sami misleći tako da čuvaju neku slavu za sebe 

• Sviđa mi se 2

• Ne silazi, 2252 postova
  • Motocikl: Tracer 900 124ccm
pre 39 minuta, Due je napisao:

Moraš još sto furuna leba da pojedeš...:D

Jel moze sa kulenom, da mu se ne sloša od testa ?

Promenio član ProMaster
  • Haha 3

• Drug član, 2063 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT

Možda tako izgleda iz tvoje percepcije, iz moje ne. Jedino ako si ironičan...

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 4

• BJB Maxi Scooter Club, 6834 postova
  • Motocikl: AA500/MT450

Fakat se mnogo toga dešava i evidentno je da se OKG ne oseća komotno. U prilog tome svedoče novonastale aktivnosti u Republici Srpskoj oko evidencije birača a evo danas i 3 fantomske studentske liste (a biće ih još).

Jedno je jasno: sekta se do sada nije susrela sa ovolikim otporom. Na vlast je Toma došao na krilima razočarenja naroda DOS-om, poguran baba Angelom a hulja je kasnije preko udbe preuzeo celu priču i od početnog Eliot Nes-a, svakim danom iznova pokazivao da je ustvari neostvareni lokalni duče...

Hoću da kažem: deluje sve izglednije da stare fore potkradanja izbora sad neće biti u velikoj meri izvodljive, što kontrolom SL što EU. Ubedjen sam da na mali procenat razlike sekta ima nekoliko rešenja da na kraju prevesla sve i postane pobednik, videli smo to na primeru nekoliko lokalnih izbora ali na razliku od 10-12 % sve je izglednije da ondaK nema muljanja i lova u mutnom već ko može bežanija a ostali dupe na rešeto pa redom po zasluzi...

Svedočimo istoriji čini mi se, kako god se ovo završi.

• Sviđa mi se 4
  • Podržavam 1

• Zainteresovan, 587 postova
  • Motocikl: Sym ADX 300
36 minutes ago, DraganNS said:

Možda tako izgleda iz tvoje percepcije, iz moje ne. Jedino ako si ironičan...

Ironija je da ce bas zbog toga da dobije izbore. 

• Drug član, 2063 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT
pre 9 minuta, Imeiprezime je napisao:

Baš neće. 🙂

• Sviđa mi se 1

• -, 2014 postova
  • Motocikl: /

10 hours ago, Kkovic said:

Izlaznost ima više strana. 
Preko 2/3 izašlih je fizički vrlo teško moguće. U BG imamo biračka mesta sa 1500 ili više ljudi. Znači moralo bi konstantno svakog sata od 10h do 20h 100 ljudi da glasa. To nije fizički moguće niti u prva 2 sata neko dolazi da glasa.

Moje 2200. Mislim da na teritoriji Beograda ne postoji biracko mesto sa ispod 1000 biraca.

I onda krenu da usporavaju glasanje....

Mora kontrola da bude dobra i odlucna, da reaguju i upozoravaju. Da prate ko sta radi,  ne samo da bleje i zevaju i hvataju krivine

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• U prolazu, 13 postova
  • Motocikl: Moto Morini Atrhike 450

Za svake izbore čujem "e sad neće moći da krade zbog (ubaci razlog)" i svaki izbori budu pokradeni. Dokle ćete bre da verujete u te budalaštine? Oni su okupirali sve moguće institucije... Kadija te tuži - kadija ti sudi. Ja lično verujem da oni svaki put izbace neke podatke koji deluju tu i tamo poverljivo ali ih je ustvari neko izmislio, naravno uz ubedljivu pobedu žvalave pizdurine.

• Integrisan, 8189 postova
  • Motocikl: Kwikasfuki 600
1 hour ago, Imeiprezime said:

Ako zbog toga dobije onda je to pokazatelj prosecnog IQ-a ovog naroda. 

• U prolazu, 6 postova
  • Motocikl: Voge 300ac
pre 36 minuta, ser je napisao:

Moje 2200. Mislim da na teritoriji Beograda ne postoji biracko mesto sa ispod 1000 biraca.

I onda krenu da usporavaju glasanje....

Mora kontrola da bude dobra i odlucna, da reaguju i upozoravaju. Da prate ko sta radi,  ne samo da bleje i zevaju i hvataju krivine

Mogu da usporavaju koliko god hoće, glasač ukoliko je stao u red pre 20:00 ima pravo da glasa. Članovi biračkog odbora u 20:00 staju na kraj reda i ne daju da se staje u red više. 

Ako će neko odustati od glasanja zbog gužve onda šta da radiš, njemu je dobro. Svakako trudnice i ljudi sa invaliditetom imaju prednost. 

• Sviđa mi se 2

• Ne silazi, 1546 postova
  • Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE
Pre 1 sat, DigitalShaman je napisao:

Za svake izbore čujem "e sad neće moći da krade zbog (ubaci razlog)" i svaki izbori budu pokradeni. Dokle ćete bre da verujete u te budalaštine? Oni su okupirali sve moguće institucije... Kadija te tuži - kadija ti sudi. Ja lično verujem da oni svaki put izbace neke podatke koji deluju tu i tamo poverljivo ali ih je ustvari neko izmislio, naravno uz ubedljivu pobedu žvalave pizdurine.

Taman i da je tako a verujem da nije, evo jedan citat kojim se treba voditi a verujem da se mnogi i vode...

“Better to fight for something than live for nothing.”
— George S. Patton

• Podržavam 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja