Jack Daniels 569 Napisano pre 15 sati Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: BMW F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ne gubite fokus oko rasprave sa pojedincima.Što je neko pametniji rekao:Džabe slepom lepe slike i gluvom lepi tonovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gervasius 240 Napisano pre 14 sati U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ono sta je kljucno 25.10. je sta biva kada nas (opet) pokrade ? Covek je pokrao sve izbore unazad 10 godina na svim nivoima.Ko je spreman da ide na metak?Ko je spreman da puca u njih? Srecem neke likove po teretani koji su u cacilendu od prvog trenutka.Oni nemaju problem da pucaju na nas.Bas smo zavarnicili u jednoj raspravi na tu temu.Shvatis da oni za onih jebenih 100-200 evra nemaju problem da pucaju u nas.Kljucna stvar 25-og je SLOBODA.Mi se borimo da se oslobodimo,oni se bore da ostanu na slobodi.Nikome se ne mili robija i vracane na podrigusu i cepane carape,a pre jeo si biftek,jebao najbolje ribe i vozio BMW.Kao i do sada kolika god da je izlaznost,on namerava da proglasi pobedu u 22 i 30.Sta onda radimo? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deda54 831 Napisano pre 14 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW 650cs Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Tri stranice rasprave sa spavačima službe zaduženim da mute vodu a konkretno ništa Evo ja ću Predlažem da se formira oranizacioni odbor od desetak ljudi koji će stupiti u kontakt sa decom i po potrebi voditi akcije koje su neophodne Da sve ide ovde a ne u nekim viber grupama jer znamo šta su Viber grupe donele... Da se naprave i stranice bjb foruma po društvenim mrežama da bi vidljivost bila veća jer nisu svi uvek ovde Eto toliko od mene Evo ja neću u taj odbor da ne bi bilo posle gura se jer oni što su se gurali su nas onomad i razbili Promenio pre 14 sati član deda54 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 6326 Napisano pre 14 sati Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 498 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Ljudiiiii Društvo u kome otac da svom desetogodišnjem sinu da puca u čoveka nikako nije dobro, a upravo se to desilo.. Dete ubije decu Dete siluje decu Dete puca u čoveka Definitivno se naši preci ,naši junaci prevrću u grobu .. Nisam roditelj , ali ako se ovako nastavi apsolutno ova zemlja nije zemlja koja garantuje dobro za buduća pokoljenja nego za apsolutnu katastrofu... 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9698 Napisano pre 13 sati -, 2012 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Deki šef said: Tako je, dostojanstveno na izbore i bez vredjanja i omaložavanja drugih i bez potreba za motkama i drugim represivnim srestvima. Dugo sam na forumu malte ne od postavljanja foruma ,ali nemam uvek o svemu mišljenje i uglavnom zadržavam za sebe kad su političke stvari pitanju,ali stvarno nije uredu da se na ovom forumu već godinu dana poziva na bratoubilački rat i nasilje i rušenje naših gradova. Moj Srpski narod svih veroisposvesti je MOJ NAJBOLJI NAROD NA SVETU i ja nemam bolji,ni državu nemam drugu ,samo majku Srbiju.A većina vas kad shvati to,možda nam i bude bolje. Ma jel ste se vi to malo uprpili, a? 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25222 Napisano pre 13 sati Integrisan, 8184 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mene fascinira kako se jave neki likovi koje nikada nisam video na forumu a tu sam od 2007. AKTIVNO. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 11527 Napisano pre 13 sati nekrunisani kralj moto cigana, 3379 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, GR 46 je napisao: Definitivno se naši preci ,naši junaci prevrću u grobu .. Kada ti pogine trećina najsposobnijih sledi da smo potomci onih faličnih. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 23535 Napisano pre 12 sati Integrisan, 9126 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno mislim da je trenutak jedan od onih veoma jednostavnih. Bez mnogo filozofije i rasprave. - Izaći na izbore - Glasati protiv mafije - Izaći 25.10. uveče i braniti svoj glas i to veče i sutra i sutra i sutra i sutra... Ne pucati ni u koga, što se mene tiče. Kad dođu pucači skloniti se. I onda opet izaći. I sutra i sutra i sutra... Njih ima par stotina, nas par stotina hiljada. I bez defetizma. Totalno je jednostavno. Ali izaći. Ne čekati druge i kukati po netu. 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 23535 Napisano pre 12 sati Integrisan, 9126 postova Prijavi odgovor kao problematičan I, ajde, kada već njamKe... Moj predlog, za koji zna jedna ekipa za foruma je sledeći. Kampanja: IZAĐI NA IZBORE Potpuno distribuirana, svako u svom mestu. Vožnje svaki dan, svaka dva dana, svaki vikend... Kako ko može i hoće ili ima u tom mestu smisla. Bez komplikovanih dogovora i pregovora. Bez inicijativnih odbora. Bez hijararhije i tupljenja sa bilo kim (pa čak ni sa "decom"). Ne treba ničija dozvola, ne treba niko da kenja na TV, ne treba nikakav lider. Treba da se uzbuni svaki motor, svaki auto, svaka poljoprivredna mašina, bicikl, moped, kosilica za travu i SVE ŠTO SE KREĆE, da krenemo i trubimo za izbore. "IZAĐI NA IZBORE!" Svaki dan. U krug. Trubi, skači, larmaj! I sutra opet! I opet! Ako ne uspemo, samo smo ispali glupi. Ako uspemo, ima cela Srbija da se vozi i trubi: IZAĐI NA IZBORE! I uopšte ne tupiti za koga ljudi da glasaju. Izađi i bujrum! Glasaj! Što se mene tiče, glasaj za studentsku listu... Ili protiv mafije. Cilj je naravno izvesti onih 8-10% neodlučnih. Kod njih je od 100 glasova, 95 protiv mafije. Ako izađu i ne misle da je sve jedno, kako nema nade. A sa tom razlikom, više ni mafija ne može dovoljno im da pokrade. Eto, pa mi sad kako hoćemo! Neka ekipa već kao i postoji.Treba pomoć. Svaka moguća. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jack Daniels 569 Napisano pre 12 sati Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: BMW F650gs Prijavi odgovor kao problematičan @severianNije 8-10% ,ima ih više.Kao drugo svako u svojim mestima nek budu u kontaktu sa studentima,zborovima i učestvuje u vidu kontrolora ili u vidu mobilnog tima.U slučaju mobilnih timova minimum 5ljudi u ekipi jer će oni biti potencijalno u kontaktu sa pajser brigadama.A u 20 h naravno u Beogradu da se brane izborni glasovi.Ko nije u mogućnosti da dođe ,u svom gradu organizovano.Ovo je neka ideja kako najbolje pomoći.A šta će biti posle 22.30h to niko ne može da vam kaže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 23535 Napisano pre 11 sati Integrisan, 9126 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eto, javljalo mi se kako će da krene.)) Uz dužno poštovanje, nema razloga za komesare i odobrenja. To smo gledali već. U svakom slučaju, svi su na istom ispitu, videćemo kako će ispasti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jack Daniels 569 Napisano pre 11 sati Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: BMW F650gs Prijavi odgovor kao problematičan @severianKolega ja nisam nikakav komesar,niti dajem bilo kakva odobrenja bilo kome.Ovo je samo moje viđenje i ideja,a kako će bilo ko da učestvuje ili ne učestvuje,svakom po volji.Pa hvala Bogu svi smo slobodoumni i tako treba i da bude.Ja jesam otvorio temu,ali nemam nameru nikoga da favorizujem niti nagovaram na bilo šta.Izvinjavam se ako sam pogrešno shvaćen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10685 Napisano pre 11 sati (promenjeno) Drug član, 2061 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Samo da javim, evo mi krenuli: Do pobede, STUDENTI POBEĐUJU! Promenio pre 11 sati član DraganNS 14 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 13102 Napisano pre 11 sati Ne silazi, 2250 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Deki šef je napisao: Prvo, ne svataš da nema moja i tvoja strana, mi smo jedan narod,i jedna država Ovde sam prestao da čitam... Due iskusni lisac, ja glup kao po običaju 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 23535 Napisano pre 11 sati Integrisan, 9126 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, Jack Daniels je napisao: severianKolega ja nisam nikakav komesar,niti dajem bilo kakva odobrenja b Ma nisam mislio na tebe. Nego na tu večitu ideju nekih stalno dogovora, pregovora, odobrenja... Imali smo ovde jednog što je tako nastupao u "ime dece", eno ga pre neki dan najurili i iz nbgd zbora, potpuno ista priča bila... Prosto sam mislio da se ne iznurujemo opet, već delamo... Sve najbolje! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25222 Napisano pre 11 sati Integrisan, 8184 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Deki šef said: Prvo, ne svataš da nema moja i tvoja strana, mi smo jedan narod,i jedna država i samo zajedno možemo nešto uraditi,a političari,ubedjenja,države,sistemi to sve se menja kroz godine,ništa nije večno. Ako imam svoje mišljenje ja nisam tvoj neprijatelj, nego jednostavno imam drugu viziju,,,,drugo ,ti se sećaš a ja sam bio u oba rata i hranio decu ,i ti koji su bili najglasniji kao sad pojedini, kad je trebalo da se uzme puška bežali su prvi preko grane. Danima sam bio na trgu i Uzun Mirkovoj ulici da se skine Milošević nadajući se boljem , zapodnoj demokratiji, Evropi,i,, ništa,,, samo goree, i mislite da će nešto da se promeni i ovaj kad se skine nećee, ostaje duboka država i dalje da upravljaju ,pa još se nismo oslobodili Slobinih službenika,a kamoli ovo . A vi bi da se obračunate ,pa sa kim samo sa vrhom države i rešiće sve probleme,,,,pa baš ste najvni,a da ne pričamo o spoljnim službama ,,,ja za svog života neću dočekati promene u dubokoj državi a daj Bože vi mladji da dočekate. Nemoj da se delimo ,i manete se velikih reči ,ako ne možemo politički da se okupimo ,možemo verski, bez obzira koje vereispovesti,svima nam ostaje da verom i molitvom u Boga da verujemo u bolje sutra. Ljubi bližnjeg svoga ,kao brata svoga,,,,,, Ko si ti??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 13102 Napisano pre 11 sati Ne silazi, 2250 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da shvatim, sta je prelomilo da sad raspišu izbire, nesto postoji sigurno.. Palo mi je na pamet da ovo oko expa ne ide kako treba, pa da su sad u fazonu da beže i uvale drugom vruć krompir, jer nije nesto od čega mozes tako lako da digneš ruke. Ali i dalje mi se ne uklapa sve. S druge strane, ako ga je neko savetovao da je sad taj trenutak gde pobeđuju, voleo bih da vidim parametar... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25222 Napisano pre 11 sati Integrisan, 8184 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ga je pritegnula EU/USA itd... Iz nekih razloga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 624 Napisano pre 10 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Ne da se Novi Sad. Ljudi, kasno je za nove organizacije, nove dogovore, ideje i sastanke. Pridruzite se postojecima, stavite ego na stranu, prijavite se kao kontrolori, u mobilne timove, zborove, gde god. Stavite se na raspolaganje studentskim organizacijama. Aktivirajte vec postojece kanale komunikacije i ukljucite sto vise ljudi. Ovo je sada 45 dana borbe sa neprijateljem koji je brojcano slabiji, ali je sve ostalo na njegovoj strani. Ili cemo pobediti ili nas nece biti vise. Promenio pre 9 sati član AlekShu 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2641 Napisano pre 9 sati Drug član, 1720 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da smatra da studentska lista nije još zrela i da neće imati vremena za dobar marketing. Moguće je da smatra da što vreme više ide, pokret će se sve više konsolidovati. A to oko EXPO-a šta će biti, to živ nisam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 882 Napisano pre 8 sati (promenjeno) Zainteresovan, 553 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima ko je na forumu i da moze da napravi zastave s natpisom "Studenti pobedjuju" i da bude zakacena na drvenu sipku/drzalju debljine recimo kao drzalja za lopatu/motiku i da takvu zastavu fiksiramo na motore i do 25.10.2026 kad god sednemo na motor isli do prodavnice, posla ili bilo gde uvek da se vijori a sto se tice samog drzaca zastava, pa .......... Promenio pre 8 sati član Bratislav 1973 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 2681 Napisano pre 8 sati Drug član, 909 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da su, prema mišljenju većine, institucije jako korumpirane i zloupotrebljene od strane političara, postavlja se pitanje kako će se taj proces sprovesti? Da li institucije imaju dovoljno „čestitih ljudi“ kao i kako ih okupiti i organizvati? Stiče se utisak da građani očekuju da ovu odgovornost, opet, preuzme lider koji je stručan i sa „čvrstom rukom.“ I koju vrstu demokratije sada želimo? DEMOKRATIJA | SEMINARSKI RAD IZ SOCIOLOGIJE WWW.SEMINARSKI-DIPLOMSKI.CO.RS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 13102 Napisano pre 8 sati Ne silazi, 2250 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Sto se korupcije tice, ima onaj podatak koji govori o stepenu koripcije , kada se jedan od indikatora pređe, smatra se da nema nazad.. E pa mi smo to davno prošli. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 5085 Napisano pre 7 sati Drug član, 1262 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Deki šef je napisao: Prvo, ne svataš da nema moja i tvoja strana, mi smo jedan narod,i jedna država i samo zajedno možemo nešto uraditi,a političari,ubedjenja,države,sistemi to sve se menja kroz godine,ništa nije večno. Ako imam svoje mišljenje ja nisam tvoj neprijatelj, nego jednostavno imam drugu viziju,,,,drugo ,ti se sećaš a ja sam bio u oba rata i hranio decu ,i ti koji su bili najglasniji kao sad pojedini, kad je trebalo da se uzme puška bežali su prvi preko grane. Danima sam bio na trgu i Uzun Mirkovoj ulici da se skine Milošević nadajući se boljem , zapodnoj demokratiji, Evropi,i,, ništa,,, samo goree, i mislite da će nešto da se promeni i ovaj kad se skine nećee, ostaje duboka država i dalje da upravljaju ,pa još se nismo oslobodili Slobinih službenika,a kamoli ovo . A vi bi da se obračunate ,pa sa kim samo sa vrhom države i rešiće sve probleme,,,,pa baš ste najvni,a da ne pričamo o spoljnim službama ,,,ja za svog života neću dočekati promene u dubokoj državi a daj Bože vi mladji da dočekate. Nemoj da se delimo ,i manete se velikih reči ,ako ne možemo politički da se okupimo ,možemo verski, bez obzira koje vereispovesti,svima nam ostaje da verom i molitvom u Boga da verujemo u bolje sutra. Ljubi bližnjeg svoga ,kao brata svoga,,,,,, Druže, jel' se ti praviš blesav? Ko će da dođe? Jel ti to nas zajebavaš? Ama treba da se održavaju izbori svakih pola godine dok ne dođu oni koji će da počnu da rade za dobrobit države i naroda. Ako ne valjaju, ima da budu smijenjeni i da odgovaraju za svako krivično djelo koje su napravili. Možda ti neki budući i ne valjaju, ali ima da ili odustanu ili da rade kako treba kad vide kako su prošli oni ranije. Pogledao sam tvoj profil, nisi se javljao ranije po ovim temama, šta ti je sad? Jel to došla naredba? 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 3209 Napisano pre 7 sati (promenjeno) Drug član, 1335 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Bratislav 1973 said: Da li ima ko je na forumu i da moze da napravi zastave s natpisom "Studenti pobedjuju" i da bude zakacena na drvenu sipku/drzalju debljine recimo kao drzalja za lopatu/motiku i da takvu zastavu fiksiramo na motore i do 25.10.2026 kad god sednemo na motor isli do prodavnice, posla ili bilo gde uvek da se vijori a sto se tice samog drzaca zastava, pa .......... I taman da nam oduzmu motore "radi provere" na jedno mesec/dva nazalost kakva je kaubojstina kod nas.... Promenio pre 7 sati član Abi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...