Petre 1043 Napisano Petak u 06:39 (promenjeno) Zainteresovan, 782 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc se vratio. Do Vilaha i nazad. Na ulasku u Hrvatsku (Izacic) me sacekao Goran iz Zagreba sa njegovim drugom. Na startu iz Zagreba, Covek imao manji kvar sa svojim motorom i uzeo drugog od prijatelja samo da bi ispostovao dogovor. Sledeceg dana ja produzio za Vilah, a on otisao za Zagreb da sredi motor. Na povratku me opet cekao kod Grobnika (sa svojim motorom) i pokazao nam deo Like, Dalmacije, a "palo" i jedno ostrvo. Nisam mogao da verujem sta je sve Covek ucinio za nas. To ne bi ni familija uradila. Gorane, care, HVALA. PS A vozi, pa rastura . Ima se sta nauciti. Promenio pre 20 sati član Petre typo 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 1100 Napisano Petak u 13:32 Zainteresovan, 473 postova Lokacija: MKD Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan E, tek sad mi je muka što nisam bio s vama. Baš hvala na dodatnoj dozi soli na ranu! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10627 Napisano pre 10 sati Drug član, 2058 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan @Petre pozovi ga na forum. Nikada dosta dobrih ljudi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 1043 Napisano pre 9 sati (promenjeno) Zainteresovan, 782 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Na forumu je , druze. Stekao sam utisak da ne bi zeleo da ga "prozovem" (mozda gresim), pa zato i nisam spomenuo njegov nik ili postavio zajednicku fotografiju. Sto je i najbolje, mi smo imali prvi kontakt ovde, na forumu. Hvala i ovom forumu koji nam daje ovakve prilike. PS Bilo bi lepo ako ova tema zazivi i za sve ostale situacije kada nam kolege pokazu da jos uvek postoji ljudskost i prijateljstvo, kao neko malo priznanje tim Ljudima. I naravno... da verujemo i da smo zahvalni sto postoje. Promenio pre 9 sati član Petre 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 6287 Napisano pre 8 sati Drug član, 563 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan @Petre, svaka čast za temu. Shvatam koliko ti je drago zbog pozitivnih iskustava, a ponajviše zbog zadovoljstvo i spoznaje da POSTOJE DOBRI LJUDI. I to je nešto što vredi više od svih kilometara i obilazaka motorom.. A motociklisti su specifična vrsta, ne uklapamo se u klasične aršine.. Mnogo je ovaj Forum "stvorio" prijateljstava, ona prava, za čitav život. Razumem sve jer i sam imam slična iskustva sa našim kolegama iz cele bivše Juge... Živ bio drug... P.S. I na tebe računam kada pođem dole ka jugu... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...