AlekShu 591 Napisano pre 8 sati Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, tibor je napisao: Zamolio bih te da se raspitas. Mesas stvari. Ti pricas o klubu Brother Forever, i jeste takva situacija sa njima. A mi, BROTHERS MC smo pravili 20 godina od osnivanja kluba u Komuni na Petrovaradinu. Datum zakazali jos u februaru kad se jos nije ni znalo da ce picousti nakaviti dolazak za NS. Za rodjendan smo trazili deo tvrđave, ili bazene na sajmištu, ali nismo dobili jer Bože moj ne obilazimo mitinge pa je pao dogovor sa Komunom koja nema veze sa vlašću (koliko smo upoznati). Moto Unija Vojvodine, je organizovala zatvaranje sezone, i pravili su defile kroz grad, pitali nas da krenu od nas a zavrse na Sajmu, te smo pristali. Ali oni su posebna prica.... U tom slučaju, moja greška, izvinjavam se, imam pogrešne informacije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...