misa-pei 11112 Napisano pre 2 sati Drug član, 3448 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Sećam se kad sam bio klinac na času istorije, pa nam profesorka priča o tome kako su hiljade logoraša čuvale nekoliko desetina (naoružanih) Nemaca. Od tada se pitam, kako su mirno išli u smrt ti logaraši, kako nisu samo jurnuli na čuvare, bar da skuplje daju svoje živote? Ako bi i jedan pružio otpor, ostali bi ga gledali i ne bi se mešali. Kao što i sad može da se vidi, kad neko maltretira slabijeg od sebe, na ulici, u busu, a niko se ne umeša da siledžiju spreči. I to ne jedan, nego pet, deset njih ako treba da se umešaju. Ah, da treba izbegavati sukobe (fizički sukob je tako "passe", primitivan) i gledati svoja posla. Hmmmmm... mlate ljude po ulicama, i hapse ih, svi se razbeže. Mislim, to je bilo u Nemačkoj, kad su SA odredi obezbeđivali glasove za Hitlera. Nema veze sa nama. Mi lepo, demokratski objašnjavamo da nikako nije lepo što se krade sve, od izbora do prirodnog blaga. Nije u redu što se mlati narod i svako ko se ne slaže ili kritikuje urađeno, što nam policija, obučena kao pederi iz filmova, bez oznaka, hapse, privode i maltretiraju sve od maloletnika do penzionera. Lepo im kažemo sve to, demokratski, a oni ništa. Možda malo glasnije da kažemo? Ne čuju gore, visoko su. Možda da ih spustimo odozgo, na našu ravan, da bolje čuju? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9636 Napisano pre 2 sati -, 2006 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Motorcyclist said: Pa koji put je vec odlozio? Ma nije on odlagao, nego ide tako i lupeta i jede govna po televizijama... Pa posle ispadne kao odlozio, tj ne ispadne nego mi to plasiramo sami sebi i verujemo u to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...