Jump to content

Moto Zajednica

NOVI SAD, PETAK, 4.9, VUCICEV DOLAZAK

Recommended Posts

• Drug član, 3448 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac

Sećam se kad sam bio klinac na času istorije, pa nam profesorka priča o tome kako su hiljade logoraša čuvale nekoliko desetina (naoružanih) Nemaca. Od tada se pitam, kako su mirno išli u smrt ti logaraši, kako nisu samo jurnuli na čuvare, bar da skuplje daju svoje živote? Ako bi i jedan pružio otpor, ostali bi ga gledali i ne bi se mešali. Kao što i sad može da se vidi, kad neko maltretira slabijeg od sebe, na ulici, u busu, a niko se ne umeša da siledžiju spreči. I to ne jedan, nego pet, deset njih ako treba da se umešaju. Ah, da treba izbegavati sukobe (fizički sukob je tako "passe", primitivan) i gledati svoja posla. Hmmmmm... mlate ljude po ulicama, i hapse ih, svi se razbeže. Mislim, to je bilo u Nemačkoj, kad su SA odredi obezbeđivali glasove za Hitlera. Nema veze sa nama. Mi lepo, demokratski objašnjavamo da nikako nije lepo što se krade sve, od izbora do prirodnog blaga. Nije u redu što se mlati narod i svako ko se ne slaže ili kritikuje urađeno, što nam policija, obučena kao pederi iz filmova, bez oznaka, hapse, privode i maltretiraju sve od maloletnika do penzionera. Lepo im kažemo sve to,  demokratski, a oni ništa. Možda malo glasnije da kažemo? Ne čuju gore, visoko su. Možda da ih spustimo odozgo, na našu ravan, da bolje čuju? 

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• -, 2006 postova
  • Motocikl: /
1 hour ago, Motorcyclist said:

Pa koji put je vec odlozio?

Ma nije on odlagao, nego ide tako i lupeta i jede govna po televizijama... Pa posle ispadne kao odlozio, tj ne ispadne nego mi to plasiramo sami sebi i verujemo u to.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja