xertq 0 Napisano Utorak u 17:52 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Želim sebi kupiti polovan skuter on 300 pa do 500 kubika. Zanimaju me vaša iskustva koji je po vama najbolji. Ne treba mi skuter za velike relacije, max 100 kilometara. Takodjer mislim na skuter "za cijeli zivot", nisam sklon mjenjanju, pa bih zelio odma uzeti neki da je dobar. Mislim se izmedju xmaxa, Honde ili Beverlya. Naravno ako po vama ima bolji slobodno i ovi nisu dobri, slobdno napisite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 562 Napisano Utorak u 18:09 Zainteresovan, 485 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan X Max nisam probao, ali je Forza verovatno odličan izbor. Za kratko vreme mi se dopala. Jedino što moraš prvo da odlučiš šta želiš, Beverli je skroz druga filozofija, klasičan skuter sa nogama ispred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8306 Napisano Sreda u 00:52 Drug član, 2349 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Po meni je xmax najlepsi ali previse izvikan, forza mi nekako uliva poverenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10080 Napisano Sreda u 04:38 Ne silazi, 3993 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka: Odeš i probaš sva tri, ne sedneš, nego baš vozaš. To je jedini pravi način. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 107 Napisano Četvrtak u 09:00 Zainteresovan, 596 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan Visina vozača i dužina nogu, pa samim tim položaj sedenja je vrlo bitan faktor pri izboru. Iako ne planiraš da prelaziš neke prevelike kilometre odjednom. Meni lično komfor igra vaznu ulogu I za vožnju po gradu. Ni sa jednim od ta 3 motora nećeš imati neke zamerke na mašinu, snagu, potrošnju itd, sve je to dobro i kvalitetno, ali vremenom možeš da shvatiš da ti udobnost možda nije adekvatna. Forza je iznenađujuće mala za visoke vozače (preko 185cm). Beverly ima jedan položaj sedenja, a X max je nešto izmedju ali opet sa ograničenim položajem nogu. Na novom X max-u bi trebalo da moze da se pomeri upravljač 2 ili 4cm unapred i da se malo dobije na komforu.. I opet se vraćamo na najvažniju stvar = zakažes probne vožnje za svaki, I to na po 30 min minimum.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7377 Napisano Četvrtak u 09:49 Ne silazi, 5300 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @meex pre par dana, svratio kolega sa novim Euro5+ XMax-om, običan model, za koga je doplatio za comfort sedište. Huh, mnogo je sad to bolje za visoke, nego na modelima pre nekoliko godina kad sam ja gledao i otpisao tu Yamahu zbog gabarita. Plastike su bolje oblikovane pa ne smetaju kolenima, korman može da se pomeri napred, vizir da se podigne... drastično je sad to poboljšano za krakate, a gabariti su ostali kompaktni. Dobar novi XMax! Skroz mi sad razbucao koncepciju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...