Juan 329 Napisano Utorak u 07:51 Zainteresovan, 471 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Usluzno za prijatelja koji nije clan foruma Sva tri imaju ploce, bocne isti kljuc otvara, ko se razume vidi sta je na slikama. Doduse, slike nisu reprezentativne- cimajte za broj da prosledim u poruci, da ne ostavljam javno, pa cete dobiti slike i sve sto vas interesuje.Stigli sa multistradom 620, kome treba gratis dobija i nosace za bocne pravljene za isti. Bocne u paru prodaja, a ovaj moze i posebno. Sent from my 2201117PG using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16213 Napisano Utorak u 09:05 Integrisan, 3358 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Informativno, cena za bočne sa nosačima ? Možda uspem da prilagodim Hondi ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 329 Napisano Utorak u 09:14 Zainteresovan, 471 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Informativno, cena za bočne sa nosačima ? Možda uspem da prilagodim Hondi ...Blazo, mislim da je oko 100€, ako hoces broj da ti pustim da ga kontaktiras (mozda moze i za manje, samo mi je rekao neka okvirna cena oko 150€ za sve)Sent from my 2201117PG using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16213 Napisano Utorak u 09:18 Integrisan, 3358 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, može broj u pp 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2309 Napisano Utorak u 09:20 Drug član, 648 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Blaza je napisao: Informativno, cena za bočne sa nosačima ? Možda uspem da prilagodim Hondi ... Trebalo bi da moze...nisu komplikovani za Hondu...pre neki dan ugradio...a i cena je reprezentativna 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16213 Napisano Utorak u 12:08 Integrisan, 3358 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, video sam fotke kofera na motoru, Dukatiju. Koferi su odlični, ali meni preveliki. Ja bih morao dosta da ih izbacim napolje, a i veliki su. Tako da odustajem... O ceni je glupo i pričati, smatram da su izuzetno povoljni. Hvala @Juan na kontaktu drugara. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 1249 Napisano Utorak u 13:44 MK Obrenovac, 629 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zainteresovan, ako moze kontakt telefon ? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 329 Napisano Utorak u 14:58 Zainteresovan, 471 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Poslao u inbox, nadam se da ce nekom vrsiti posao Sent from my 2201117PG using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 329 Napisano Utorak u 18:44 Zainteresovan, 471 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Update: bocni prodati, ostao centralni sa plocom 5500 dinMoze da dodje uz njega gratis hand made nosac sa multistrade, ako neko nema za svoj motor da prilagodi.Sent from my 2201117PG using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 140 Napisano Utorak u 20:47 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Koliko je litara centralni ako znas? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 329 Napisano Utorak u 21:08 Zainteresovan, 471 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, pojma nemam, ja ono na blic slikao. Ako si zainteresovan da ti pustim broj da se cujete za informacijeSent from my 2201117PG using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 140 Napisano juče u 02:03 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Vazi pusti broj. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 329 Napisano pre 16 sati Zainteresovan, 471 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, imas porukuSent from my 2201117PG using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...