stryker_026 230 Napisano Subota u 10:05 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Yamaha Virago xv125 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko sta se ovo desava cujem da ljudi masovno pisu o problemima na motorima usled koriscena ipone programa ulja kazu da su cak nekom liku na fb pretili tuzbom jer je pricao o problemima pune fb grupe postova o tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10707 Napisano Subota u 11:06 Ne silazi, 2812 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Takva glupost , da ne znam kako se neko tamo ne javi i iznapusava ih sve ... Ja sam sinoc poslao objavu, ali mora prodje admin .. "Sipao sam ulje ..posle 1000 km mi , "zakovao" motor" I onda se nadovezuju i podrzavaju... Sta da pricas ti tu ? Samo napustis grupu, jel ti nije mesto sa slepcima.... Neki bojkot ipone i moto bike ....slepacki , rekao bih 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 230 Napisano Subota u 11:11 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Yamaha Virago xv125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kazu da se neko od njihovih oglasio i zapretio tuzbom jednom administratoru neke grupe i od tada su se negativne objave samo povecale ja ne znam nikada nisam koristio nista od njih ne mogu da kazem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10707 Napisano Subota u 11:21 Ne silazi, 2812 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, stryker_026 je napisao: Pa kazu da se neko od njihovih oglasio i zapretio tuzbom jednom administratoru neke grupe i od tada su se negativne objave samo povecale ja ne znam nikada nisam koristio nista od njih ne mogu da kazem Eno , prosla mi objava u poznatoj FB grupi...i trenutno se macujem s njih 30 ... Nerealno koliko ima nepismenih i neobrazovanih ljudi... Strahotica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 230 Napisano Subota u 11:39 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Yamaha Virago xv125 Prijavi odgovor kao problematičan To je valjda pocelo u onoj motomanijaci grupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3276 Napisano Subota u 12:47 Andragog, 5819 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Prolupo motor, nasli smo krivca, ahahahaha. Dokazi nula poena ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 230 Napisano Subota u 12:49 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Yamaha Virago xv125 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bas siguran da motor tek tako prolupa kod toliko ljudi ja svakako ne planiram nista od njih da koristim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zika2009 280 Napisano Subota u 12:51 Svrati ponekad, 292 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 230 Napisano Subota u 12:52 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Yamaha Virago xv125 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Zika2009 je napisao: Bas malocas naleteh na taj post Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3276 Napisano Subota u 13:05 Andragog, 5819 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan prolupao motor kao i svaki drugi koji dotraje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zika2009 280 Napisano Subota u 13:08 Svrati ponekad, 292 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, srbac je napisao: prolupao motor kao i svaki drugi koji Oko 28000km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10707 Napisano Subota u 13:30 Ne silazi, 2812 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam jednog drugara, istekla mu registracija zbog Ipone-a. Ovom drugom probusena guma... I tako Pakao .. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 15119 Napisano Subota u 13:32 Ne silazi, 1512 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Pa da zejtin sipaš ne bi prolupao posle 1000km. Ok malo karikiram ali eto prolupao pa sad ulje krivo i odjednom mnogi vide da im motor ne radi kako treba i osete problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7326 Napisano Subota u 13:38 Ne silazi, 5268 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Koristim Ipone za svoje sokoćalo - i ulje za motor, i za reduktor, antifriz, kočionu tečnost i ulje u vilama, ponekad i neke aditive čišćenje dizni, kreme za poliranje itd. I sa starom i sa novom ambalažom, isto je. Ne naručito zato što sam zaljubljen u Ipone, nego je cena OK, a Motobike uvek ima na stanju, i šalje robu danas za sutra na kućnu adresu. I nikad nisam imao problem. I nastaviću da koristim falabogu. I šta sad, ništa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7326 Napisano Subota u 15:10 Ne silazi, 5268 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Darko Mihajlovic je napisao: Pakao .. Kad se poklopi Ipone i retrogradni merkur, ništa gore! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10707 Napisano Subota u 16:16 Ne silazi, 2812 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno je da je ulje lose , da se oseti na menjacu, da je ovo da je ono.... A drugo je da mi lik slika letece i lezece lezajeve kako su se raspali i kaze ovo je od ipone Ili da mi kaze promenio ulje, prosao 500km i motor zakucao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24615 Napisano Subota u 16:39 Integrisan, 7963 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem u pricu ali svakako ga necu sipati, jednom je bilo dovoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 13031 Napisano Subota u 18:40 (promenjeno) Ne silazi, 2234 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Generalno samo sačekajte par dana, da vidite ko će da krene u agresivno reklamiranje sa nekim drugim moto uljima i biće jasno odakle vetar duva. Nije isključeno da se nešto desilo, ali ja mislim da je ovde ipak posredi da neko nije dobio željeni rabat, a sujeta do plafona i oće da probije... Baš pričam onaj dan, meni na motoru nešto ranije krenuo da bude čudan menjač, ali nisam odmah zvao moto bike da im javim da idem da ih bijem... Proverim lanac i neke druge stvari, na kraju sipam stvarno drugo ulje, pa ćemo da vidimo. Ali ovo što zli peder Radmilo govori, baš 500km od zamene ulja ležajevi pojedeni i još slikao zardjale Familijoooo beee, naši smo.. Promenio Subota u 18:41 član ProMaster 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4903 Napisano Subota u 19:37 Drug član, 1237 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Radmilo? Pa koliko to on ima imena u pm? Srećom, svi znamo kad kažeš ovo zli....khm, khm....na koga misliš pa možemo da pratimo fabulu. Nego treba pitati da on to nije sipao u posudu za antifriz? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7326 Napisano Subota u 19:38 (promenjeno) Ne silazi, 5268 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Vala, sve je moguće. Možemo videti svaki dan po opskurnim televizijama i portalima, kako ljude bukvalno razapinju, blate i useravaju im se u živote, na mig, kad nekom to odgovara. To je postalo kao dobar dan. A što da ne onda i u "malom biznisu" Promenio Subota u 19:44 član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10707 Napisano Subota u 19:44 Ne silazi, 2812 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, miki je napisao: Nego treba pitati da on to nije sipao u posudu za antifriz? paaa, dal da ga istocim u pm? da mi se ne probusi hladnjak zbog ipone antifriza ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4903 Napisano Subota u 19:46 Drug član, 1237 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo vozi, Kawa je to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 676 Napisano Subota u 19:56 (promenjeno) Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Meni na Tracer 7 menjač zaista grublje menja brzine... Iz 3. u 2. iz 2. u 1. ..... Sipao ipone pre tri meseca Promenio Subota u 20:08 član tibor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 2004 Napisano Subota u 20:02 Aktivirao se na času, 3291 postova Lokacija: Suburbia, Blok 45 Motocikl: KTM 1290 Adv-S Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, tibor said: Meni na Tracer 7 menjač zaista grublje menja brzine... Iz 3. u 2. iz 2. u 1. ..... Sipao iPhone pre tri meseca Čovek pre 3 meseca sipao iPhone u motor i dalje radi, doduše malo grublje šalta.... A da je sipao IPONE, verovatno bi radilo još bolje ... ko podmazano... Šalu na stranu, ako sa nekim proizvodima NISAM imao problema, to su IPONE proizvodi. Nikad ni jedna najmanja zamerka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano juče u 01:13 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: Triumph tiger 955i Prijavi odgovor kao problematičan Ma gluposti, ja ne znam kakva je ovo hajka po iponu... Samo iskacu padobranci i kao prolupao motor, sta li!? Ja u svom tigeru sipam katanu 10-50, nikakav problem. Nije mi jasno sto se digla frka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...