Bojan_Jgd 2394 Napisano pre 17 sati Drug član, 1648 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Sad pričam baš sa drugarom koji hoče da kupi skuter. Inače ne vozi i hoće da uzme nešto 125/250... I naravno, oduševljenje ekranom Jbga...jeftino ali efektno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 10839 Napisano pre 17 sati Drug član, 3422 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Perlice i šareno staklo za Indijance... Ima prednosti, ali ne mogu sebe da nateram da mi se sviđa i da zavolim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12283 Napisano pre 9 sati Hronični Motociklopata, 7972 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: Satove možete da zaboravite... Samo će skupi modeli imati. Sirotinja ima da dobije ekran. Živi bili videli. Šta je jeftinije u drugom kvartalu 21. veka?! Mehatronika ili kineski LCD?! Reč je isključivo o parama. Razvoj motora ide samo u jednom sigurnom smeru - pojeftiniti proizvodnju. Nasleđe iz auto industrije. Sledi nam uskoro i pojava "sklopova". Termostat i termo davač od plastike saliveno u jedno, plastična kola na pumpama vode, oba senzora O2 na istom konektoru... Jer "to je bolje". Istina, i još kad krenu da uvaljuju karter i čep od plastike kao na autima, to će da bude veselje... Skoro mi bude drago što nemam novaca za ove nove motore, već moram analogne starudije da vozam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 8014 Napisano pre 8 sati Ne silazi, 6839 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravni ste verovatno. Jel' bilo početkom godine, možda prošle...zaboravio sam ...da je EU dala direktivu, da mora da se pojača postotak reciklaže jednog, svakog motocikala. Već smo to apsolvirali....proizvodnja raznih stvari u fazonu "upotrebi i baci" konstatno širi spisak. To je doktrina usvojena odavno, a način źivota i sistem proizvodnje već duboko ukorenjen u postojanje čoveka danas. Kada u svojim izlivima patriotizma hvalim našu izuzetnost (khm), često pomenem i naše apsolutno ne razumevanje cele te priče i potrebu da seremo po svemu...očigledno i dalje ne shvatajući kako neke stvari funkcionišu. Tu se prvenstveno izdvajaju automobili, čije stanje za otpis obično masno platimo i varamo se međusobno...pošto smo tako u mogućnosti. Evo stiźe na red i ljubljeni nam dvotočkaš. U mom poslu se već oseća taj trend, sve jače. Dostupnost kvalitetnih delova za nešto starije što vredi popraviti sve je manja (jer prosto tako mora i tako źele), a braća kinezi neće da se voze tim vozom...i oni bi ukorak sa svetom (bog mi i ispred). Naša domišljatost i kineski delovi imaju ipak svoj limit. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...