lestra 2755 Napisano Jul 22 Zainteresovan, 661 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1100 D4 Prijavi odgovor kao problematičan Dok je stigla, ja se navikao na saltalice na kormanu. Tako da ide na prodaju. U kutiji, OEM Honda za modele od 2020 Dct nozna poluga menjaca Africa Twin - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Dct nozna poluga menjaca za Africa Twin modele od 2020-2026. Original Honda. Za forum popust. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8389 Napisano Jul 22 Ne silazi, 3594 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan @dule0911 evo ti prilike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2755 Napisano Jul 22 Zainteresovan, 661 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1100 D4 Prijavi odgovor kao problematičan Daleko je on, a odande mislim da moze da nabavi odakle hoce za 7 dana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8389 Napisano Jul 22 Ne silazi, 3594 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sad je nikad bliži Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 3308 Napisano Jul 23 Slow rider, 1013 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NX500 2026, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Dodaš 1500e pri kupovini novog da ne bi imao menjač, a onda još 400e da opet imaš menjač na nozi 5 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2755 Napisano Jul 24 Zainteresovan, 661 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1100 D4 Prijavi odgovor kao problematičan @Yanco nisi ispratio moju kupovinu. Ja sam i hteo manuelni menjac ali ga nije bilo na stanju, a nisam hteo da cekam motor 6 meseci. Posto sam dobio jako dobru cenu za dct model odlucio sam da dodam noznu polugu menjaca (jer nikad nisam vozio dct) koju sam dobio posle 6 meseci kad sam se vec navikao na saltalice na kormanu. Malo objasnjenje ako i vidite da neko na dct ima noznu polugu, moze biti ovaj slucaj. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...